Jump to content
Natali06

Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!

Recommended Posts

Оля, як гарно квітнуть¡ Мені аж сумно стало за дачею, за моїми квітами. Я позаторік купувала в Епіцентрі лілії і ще замовляла в Агромаркеті. Але в прошлому році продала навесні дачу і не побачила цвітіння. Побачила тільки, як вигнала великий стовбур одна сортова лілія, але квітку вже не побачила.

Як же ж гарно, коли квіти, сонечко, мир...

Так, це всі сортові, точніше маленька частинка тих, що я показала від них. Дуже їх люблю, тому і вожусь з ними. У мене весь город у квітах.

6 годин тому, Olima сказав:

Так, це всі сортові, точніше маленька частинка тих, що я показала від них. Дуже їх люблю, тому і вожусь з ними. У мене весь город у квітах.

Яка краса! А жовті гладіолуси - взагалі просто неймовірні!

Оляяяя, яка краса! Хіба таке може набриднути?! Жоржини-  шикардос! А жовті гладіолусии то любофф!  Маю слабкість до жовтих квітві) 

( вибачте за помилки, коти обложили, дуже незручно писати)

Олю, які ж вони гарні!!! страшенно люблю айстри і чорнобривці. Але останнім часом щось зовсім не встигаю іх сіяти. Чорнобривці вже декілька років не сходять( Мабуть прийдеться садити розсадою. Зате маю ось таку доріжку на городі) Хризантеми. Там ще є бордові і коричневі, але вони тільки починають розкривати квітку. 
ще покажу квітування  моєі тугодумки Йорс ін  контіньюд . Думаю, що на наступний рік вже побачу іі в повноцінній красі)

IMG_7569.jpeg

IMG_7566.jpeg

IMG_7591.jpeg

Олю,яка краса! Я теж такі хочу! Бо  в мене з великоквіткових  залишилась тільки біла  ( по типу лапші) і розова , та що в горшок.  Залишились в більшості тільки низькорослі. Сьогодні вже занесла в погріб. Ще посадила останні троянди. Закрили виноград . І все . Сезон можна вважати закінченим.  Ех… 

4 години тому, Natali06 сказав:

Я теж такі хочу! 

Наталочка, якщо доживемо до весни, я тобі подарую такі.  Тільки ось міркую чи викопувати їх чи ризикнути і оставити у грунті. Накрию сосновими голками. У мене підвал три роки назад почав затоплювати взимку, то тепер боюсь туди опускати, щоб потім серед зими не витягувати ото все і шукати куди все це прилаштувати.