Справжня господиня 3940 Posted July 30, 2025 Оля, як гарно квітнуть¡ Мені аж сумно стало за дачею, за моїми квітами. Я позаторік купувала в Епіцентрі лілії і ще замовляла в Агромаркеті. Але в прошлому році продала навесні дачу і не побачила цвітіння. Побачила тільки, як вигнала великий стовбур одна сортова лілія, але квітку вже не побачила. Як же ж гарно, коли квіти, сонечко, мир... 3 Olima, Наташшшка and Магда reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2414 Posted August 7, 2025 Я Вам не набридла? Тоді тримайте 2 1 Natali06, Наташшшка and Магда reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3940 Posted August 7, 2025 Оля, які ж гарні жоржини¡ Це ти сортові купляла¿ Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2414 Posted August 7, 2025 Так, це всі сортові, точніше маленька частинка тих, що я показала від них. Дуже їх люблю, тому і вожусь з ними. У мене весь город у квітах. 3 Магда, Natali06 and Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Магда 2464 Posted August 7, 2025 6 годин тому, Olima сказав: Так, це всі сортові, точніше маленька частинка тих, що я показала від них. Дуже їх люблю, тому і вожусь з ними. У мене весь город у квітах. Яка краса! А жовті гладіолуси - взагалі просто неймовірні! 3 Справжня господиня, Наташшшка and Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18388 Posted August 7, 2025 Оляяяя, яка краса! Хіба таке може набриднути?! Жоржини- шикардос! А жовті гладіолусии то любофф! Маю слабкість до жовтих квітві) ( вибачте за помилки, коти обложили, дуже незручно писати) 2 Olima and Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2414 Posted September 2, 2025 Розпочався сезон айстр 6 УкраІнка, Natali06, inucya and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18388 Posted September 29, 2025 Олю, які ж вони гарні!!! страшенно люблю айстри і чорнобривці. Але останнім часом щось зовсім не встигаю іх сіяти. Чорнобривці вже декілька років не сходять( Мабуть прийдеться садити розсадою. Зате маю ось таку доріжку на городі) Хризантеми. Там ще є бордові і коричневі, але вони тільки починають розкривати квітку. ще покажу квітування моєі тугодумки Йорс ін контіньюд . Думаю, що на наступний рік вже побачу іі в повноцінній красі) 6 Магда, inucya, цифра and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2414 Posted November 15, 2025 Завершуємо сезон королевою осені - хризантема. 4 2 Natali06, Наташшшка, цифра and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18388 Posted November 15, 2025 Олю,яка краса! Я теж такі хочу! Бо в мене з великоквіткових залишилась тільки біла ( по типу лапші) і розова , та що в горшок. Залишились в більшості тільки низькорослі. Сьогодні вже занесла в погріб. Ще посадила останні троянди. Закрили виноград . І все . Сезон можна вважати закінченим. Ех… Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2414 Posted November 15, 2025 4 години тому, Natali06 сказав: Я теж такі хочу! Наталочка, якщо доживемо до весни, я тобі подарую такі. Тільки ось міркую чи викопувати їх чи ризикнути і оставити у грунті. Накрию сосновими голками. У мене підвал три роки назад почав затоплювати взимку, то тепер боюсь туди опускати, щоб потім серед зими не витягувати ото все і шукати куди все це прилаштувати. 2 Магда and Natali06 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18388 Posted November 20, 2025 Олюшка, дякую! Ти мене так надихнула, що я в неділю збігала на базар і теж прикупила парочку великоквіткових хризантем) раніше, коли ще була мама , у нас було багато різних. Ми купували , виписували, збирали. А потім потихеньку я все розгубила( залишились самі стійкі) ось і цього року, всі малі розділила , висадила. Залишилась одна в горшку. Та думаю , не буду садити і так вже багато насадила) Стояв, стояв той горшок, не витримала, посадила і його. Серед троянд. Яке було моє здивування, коли вона розквітла. Я висадила всі білі, жовті, бордові, а ця ось така) А могла ж іі загубити) 3 цифра, Магда and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Магда 2464 Posted November 22, 2025 Дівчата, які ви молодці! Які гарні квіти! Я так мрію посадити і мати свої Надивлюся ваших фото - і хочу і рози, і першоцвіти, і хризантеми, і все-все. І колись я таки це зроблю 3 Olima, Наташшшка and Natali06 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18388 Posted November 23, 2025 В 22.11.2025 в 10:14, Магда сказав: Дівчата, які ви молодці! Які гарні квіти! Я так мрію посадити і мати свої Надивлюся ваших фото - і хочу і рози, і першоцвіти, і хризантеми, і все-все. І колись я таки це зроблю Наталочко, ой не знаю … Може Оля і молодчинка, а я просто хвора людина) Вчора отримала останню трояндочку( хотілочку) Все. Місця вже 0 і тут і в селі. І що ти думаєш? Мені в подарунок добавили ще одну! Хожу два дні панікую( Ну куди мені іі посадити! Росте велика грунтопокривна( « зламаю голову» , але поки нічого не можу придумати… 4 lana19, Наташшшка, Olima and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Магда 2464 Posted November 24, 2025 23 години тому, Natali06 сказав: Наталочко, ой не знаю … Може Оля і молодчинка, а я просто хвора людина) Вчора отримала останню трояндочку( хотілочку) Все. Місця вже 0 і тут і в селі. І що ти думаєш? Мені в подарунок добавили ще одну! Хожу два дні панікую( Ну куди мені іі посадити! Росте велика грунтопокривна( « зламаю голову» , але поки нічого не можу придумати… Ната, мені це дуууже знайоме))) Я так з посудом - ставити реально нікуди, одна шафка на кухні вже просто не закривається, якщо щось дістати і не поставити на теж саме місце - все, всі "пасочки" заваляться. А мені ж все потрібне, я всім цим користуюся. І кожного разу зарікаюся щось купувати, і обов'язково побачу щось ну дуже-дуже гарне і рідкісне, а далі все як в тумані) 1 2 Наташшшка, Olima and Natali06 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18388 Posted November 24, 2025 У мене теж є таке ж захворювання) Але тепер воно стало ну занадто дороге( Так що любуюсь тим, що є покажу одненьку, щоб не засмічувати тему квітів) 2 Olima and Магда reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Магда 2464 Posted November 24, 2025 3 хвилини тому, Natali06 сказав: покажу одненьку Класнючі! 2 Natali06 and Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Наташшшка 1078 Posted November 25, 2025 18 годин тому, Natali06 сказав: покажу одненьку Привіт, дівчата. Наталя, я теж хочу подивитись, а в мене нема картинок, плакаю Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2414 Posted November 25, 2025 Наташ, я також не бачу твоє фото Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 18388 Posted November 26, 2025 Наталочка, Оля, та я прибралася в нашій домівці) Якщо цікаво , то покажу пізніше, на кухні) 1 Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites