Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02.04.2019 in all areas

  1. 2 points
    А еще, следи за акциями у них, у них бывают запасные чаши по хорошим ценам, бывают с ручками и без ручек, но за 500 грн я последнюю купила очень даже нужная вещь. У меня 2 запасные и они не лишние я Плюшкин
  2. 1 point
    Магда

    Суп овочевий пісний

    Інгрідієнти: Цибуля ріпчаста - 1 шт. Морква - 1 шт. Корінь петрушки - 1 шт. Корінь селери - 1 шт. Стрілки часнику - 1 жменя Перець болгарський солодкий - 1 шт. Цибуля порей - 1 стебло Білі сушені гриби - 1 жменя Картопля - 2 шт. Петрушка, люба залень, перетерта з оливковою олією Оливкова олія для пасерування Вода кип'ячена - 1 літр Сіль, перець, приправи за смаком Всі інгідієнти з розрахунку на каструлю 2,5 літри Приготування: Каструлю з товстим дном поставити на невеликий вогонь, налити оливкової олії, дати нагрітися. Цибулю ріпчасту дрібно нарізати, покласти до каструлі пасеруватися. Моркву порізати на тоненькі пластинки, додати до цибулі. Пасерувати на невеликому вогні, а тим часом нарізати на дрібні кубики кріння петрушки та селери. Як тільки цибуля в каструлі зазолотиться, а морква посвітлішає і пом'якшає - додати селеру з петрушкою. Весь час помішуючи, пасерувати ще хвилин з 10, поки овочі не стануть світло-прозорими і м'якими. Потім додати жменю часничиння і порізаний на дрібні кубики болгарський перець (в цю пору року в мене все заморожене, дуже зручно, кидаю відразу мерзлим). Знову все перемішити і пасерувати далі. Додати сушені білі гриби, їх я просто ламаю в руках на дрібні шматочки, пару хвилин протримати на вогні і додати петрушку, перетерту з оливковою олією і сіллю. (Я пізньою осінню, коли петрушки багато і вона стає такою міцною, сочною, завжди роблю собі таку заготовку - петрушку мию, сушу і в комбайні перебиваю з усім, з стеблами, листям, з морською сіллю (зовсім трішечки) і з оливковою олією в густу пасту. Розкладаю це в пластикові контейнери і заморожую. Потім всю зиму додаю до любих страв, "куди видя", мені дуже подобається цей масткий приглушений присмак петрушки) . Цибулю порей порізати на кружальця (в залежності від діаметра стебла, можна перерізати на півкільця) і додати до всі овочів в каструлю, перемішати, залишити на вогні ще хвилин 5-7. За своїм смаком приправити травами та перчиком (в мене тільки чорний мелений перець, бо всі овочі і гриби дуже ароматні), прогріти. Картоплю порізати на дрібні кубики, додати в каструлю перемішати, влити 1 літр кип'ятку. Варити на невеликому вогні 15-20 хвилин (до готовності картоплі). За 5 хвилин до готовності посолити. Смачного! P.S. як завжди, в таких рецптах, описути довше, ніж готувати. Рецепт із розділу "все, що є в холодильнику" :)
  3. 1 point
    Мне с розетке отвратительно доставляют товар. Некоторый товар "в позиции" оказывается отсутствует и говорят об этом через несколько дней. Кроме того сама доставка мол на 1 число (через 5 дней). Жду. 1го звонят извините, ждите еще дня 4. А мне на подарок и я уже уезжала. Сожалений ноль, операторы бездушные за клиентов не переживает. В общем то только что крупный магазин, а сервис у них с таким подходом хромает жутко. Это не первая доставка которую мне отклонили по факту уже через несколько дней.
  4. 1 point
    спасибочки.вот это мне точно надо
  5. 1 point
    Правильно. С фуд процессора вынимать нужно натертое, а тут прямо в таз))))хоть ведро не останавливаясь, как по мне, именно для заготовок - мариновать, морозить , сушить
  6. 1 point
    Да, она Я тру морковь и морожу, свеклу
  7. 1 point
    Активно использую мясорубку, фуд процессор, летом и осенью для заготовок - высокоскоростную терку ,низкоскоростная есть - не нравится, сито - протирка - для творога, для фруктового пюре.
  8. 1 point
    Привет,, Света! 1. измельчитель - специфическая насадка, не помню, сколько лет назад я ее доставала)))) может для маленьких детей, для прикорма она нужна. Возможно для специй, но я люблю специи из ступы. Пару раз кофе пыталась измельчить - плохо. 2.Покупала, пользуюсь не часто, когда крема делаю 3.Соковыжималка выжимает не до сухого совсем жмыха, мужу не нравится, говорит, что предыдущая была лучше. 4.Кубики - 1Х1 см, а мне подходит))) чуть крупновато, НО ЗАТО быстро! Для винегрета - самое оно, картофель может чуть залипать. 5. Пресса у меня нет 6. Шла в комплекте к обоим моим комбайнам, не знала что покупать нужно, пользуюсь редко
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×