Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08.04.2023 in all areas

  1. 1 point
    Подивилася. Ні, не моє, масла дуже багато. Вірю, що смачно, але таке не готую. Я всі рецепти солодких страв фільтрую за вмістом масла/маргарину. Окрім Наполеону і ще деяких.
  2. 1 point
    Справжня господиня

    Бигус (Бигос)

    Так, тут смак дає змішування свіжої та кислої капусти з копченістю та різним м*ясом за рахунок різних смаків і текстури. Овочі цибулька та морква в парі з невеликою кількістю томата довершує картину маслом))) Я раніше робила бігус з грибами, покупала лісові і додавала. Так, вони тут дуже доречні, дають і запах, і смак. Але коли вони стали в нас дуже дорогі, то готувала бігус без них. І різницю майже не замітила, а домашні зовсім не поняли. Ну якщо кому захочеться грибного запаху, то можно додати грибний кубик. Я так іноді роблю, коли жарю шампіньони)))
  3. 1 point
    Natalia Melnik

    Рецепт зефира для цветов

    Рецепт: В сотейник : Яблочное пюре -200 г Глюкозный сироп-50 г Сахар-180 г Агар-агар-6 г(силой 900) Вода-75 г В чашу миксера: Белок-65 г Сахар-65 г
  4. 1 point
    silva

    Гибкий шоколад для заливки в молды

    Ингредиенты: 150г шоколада 50г какао масла 20г желатина 240 Блюм порошковый Метод Авторский рецепт Растопить шоколад в СВЧ импульсно на минимальной мощности. Ничего не темперируем! Растопить какао масло в СВЧ на максимальной мощности. Желатин смешать с водой 1 к 5 и оставить на минуты 3 до набухания. Смешать все ингредиенты. Пробить блендером. Масса, как кисель. Залить в молды. Вытаскивать через морозилку - примерно 19 минут. Полная стабилизация после вытаскивания - 2 часа. Вытаскивается очень легко. Смотрите - какие тонкие детали и все сохранилось! 326193699_5978310908858525_1772503430215583601_n.mp4 Мало того. Масса обратима! Ею можно даже заливать 3 д формы. По вкусу - космос! Цветок очень плотный и вкусный. Пользуйтесь с удовольствием и не забывайте говорить мне спасибо! Hoorn, Friesland, Netherlands Война россии с Украиной. День 329
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×