Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01.10.2023 in all areas

  1. 2 points
    Света, закрыла помидорки , из почти 3 кг получилось 4 банки однолитровых. Около 700 г в одну банку помещается. Помидоры были зелёные, бурые и плотные розовые. Уже интересно какие на вкус. Может быть ещё закрою пару банок, закончилась тара. Буду ещё солить зелёные, бурые с зеленью и ФСЕ.)))
  2. 1 point
    Помідори зелені/бурі 4 кг Сіль 2 ст.л. Цукор 1 стакан Оцет 100-150-200 мл (за смаком)(мій смак 150 мл) Гірчиця порошок 2 ст.л. Олія раф. і нерафін. 1:1 прибл. 100-120 мл Часник Гіркий перець Петрушка Помідори треба брати тверді, бажано зелені або ледь бурі. Червоні можна, але вони довго не стоять, киснуть. Помідори помити, порізати на 4-6-8 скибочок. В мисочці змішати сіль, цукор, гірчицю, цією сумішшю посипати помідори, перемішуючи. Додати мелений часник, петрушку і гіркий перець, ретельно перемішати. Додати оцет і олію, перемішати. Поставити на помідори груз, стоїть добу. Не бійтеся, помідори через добу будуть покриті розсолом. Далі зберігати в холодильнику, або за декілька днів в теплі треба з*їсти. В холодильнику зберігаються до місяця, потім все ж поступово киснуть. Я зазвичай роблю по половині рецепта на 2 кг помідорів. Так і мішати легще в каструлі, і з*їдаємо швидше. Отвічаю - помідори БОМБЕЗНІ!!!!! Роблю їх дуже давно, вони на ворожому форумі досі в топі. Закатувати не годяться, пробувала і я, і не я. Оці зелені робила вчора на заказ, заказчиця їх жере як не в себе, готую їй вже років 8, і тільки зелені хоче. А оці зробила нам поїсти, Вова любить бурі. Вони в маринаді стають м'якіші і красніші, майже стиглі. Вже половину зжерли.
  3. 1 point
    Лена, молодець! Тепер наблюдай, щоб не закисли. В мене в прошлому році з 4х банок одна чогось підкисла, розсол ледь замутнів. Я банку швидко в холодильник, там стояла до зими (на донушку з*явився білий осад, це молочна кислота). Коли відкрили, то помідори були кислуваті, нічого, в вінегреті поїли. А інщі банки нормальні, смачні. Я ще не закатувала, поки зробила на поїсти різані мариновані. Щось не побачила в нас цього рецепта, щаз напишу. Ось
  4. 1 point
    Света, спасибо. Закрою обязательно. Сельдерей в помидорах нравится, но немного чтоб было.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×