Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12.11.2023 in all areas

  1. 3 points
    Сьогодні на обід жарила відбивні у сметанно-сирному клярі. Оооооо!!!!! Тарелка 30 см.
  2. 3 points
    Дачниця

    Кухонні посиденьки (балачки)

    До речі, може кому буде цікаво. Зараз продають дерева на яких привито декілька сортів. Я собі таке посадила. На ньому Талгарська красуня, Вільямс і шось третє, я забула😉
  3. 2 points
    Elenka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Да, все аналогично. Если готовлю в Полярис, то, на проге Пар, тоже выбор давления, времени. Рис , например 10-12 мин от закрытия клапана и подогрев отключаю. Переваренный для меня катастрофа, не люблю, да никто не любит.😊 Гречке вот все равно, +- минуты , никак не отразится.
  4. 1 point
    Лена, в мене Поларіс на 3л, обожнюю її. Каші варю тільки в ній. Пшоно мила пару разів просто водою і два рази ще заливала окропом хвилин на 5, злила. Крупу 1 мст всипала в чашу, налила 2 мст води, посолила. Режим Крупи 30 хв. (в мене по замовченню) рівень тиску 3 (найвищий), клапан на кришці закрит. Після програми не відкривала, стояло до ранку. Ясно, що каша була грудкою, але Вова на сковорідці її роздавив и трошки пропарив з сливочним маслом. Каша розсипчата, дуже смачна.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×