Ингредиенты:
Риба червона - 300 гр
Корінь селери - 0,5 шт. маленького
Пастернак - 0,5 шт.
Корінь петрушки - 1 шт.
Картопля - 3 шт.
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Часник - 2 зубчика
Перець горошком чорний, білий, рожевий
Насіння кропу, фенхелю, коріанндру
Лавровий лист
Італійські трави
Зелень петрушки, цибуля зелена
Метод
Все дуже просто і швидко.
В каструлю дрібно порізати овочі, крім часнику, залити водою, поставити варитися. Коли картопля буде напівготова - додати рибу, спеції, варити до готовності риби. Старатися варити на повільному вогні та не дуже інтенсивно помішувати, аби не поламати та не подрібнити рибу.
За пару хвилин до готовності в каструлю додати подріблену зень та порізаний слайсами часник, посолити.
Думаю, я ні для кого Америку не відкрию, але раптом комусь стане цікаво. Як і в любій страві тут дуже важливі приправи, вони роблять юшку насиченою, гармонійною. Ще хочу сказати про картоплю - я її можу взагалі не класти, тут мені головне пастернак і морква, вони дають дуже смачний солодкуватий присмак.
Ще дуже важлива складова - піджарені грінки, натерті часником - це просто "маст хев" для юшки :)
Я іноді купую цілу форель, розбираю її на філе та "супові набори" - голова, хвіст, животики. Філе засолюю, а все інше порційно морожу саме на юшку. Сьогодні знайшла в морозильці пакетик з животиками, за півгодини ми вже обідали :)