Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14.09.2024 in Повідомлення

  1. 5 points
    Сьогодні поруч з моєю роботою, точніше прямо за стіною, відкрився рибний магазин. І поперлася я туди подивитися. Подивилася. От результат Їх 20 штук, і ще 3 ми з Вовою з*їли гарячими. Фарш з червоної риби 700 г + 350 г філе тріски. От навіщо я туди поперлася?
  2. 4 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я люблю і кабачки, і баклажани) Тільки баклажани я жарю язичками, потім змащую майонезом з часником, кладу помідорчик і листочки петрушки і так закручую в рулетик. Та давно такого не робила, бо зажирне вже таке їсти. Оце нагадала - запечу на грилі баклажани та накручу на вечерю)
  3. 4 points
    Мама робила смажені баклажани так. Оці шайбочки смажених баклажан, трішки майонеза з часником, кільце обсмаженного перцю ( це ще потрібно було підібрати перець, який по діаметру підходить!) В ньому смажена морквочка з цибулею, зверху шматочок помідори і знову майонезік з часником. Було гарно, смачно але я на такий садомазо не здатна, тому спростила. На шайбу смаженого баклажана, змащену майонезом з часником, викладаю ложку суміші смаженої моркви, цибулі, грибів, перця + мілко нарізана помідорка. І зелень зверху .
  4. 4 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Смажила баклажани, ну що сказати, смажені кабачки мені смачніші.
  5. 3 points
    В мене сьогодні тушкована картопля з м'ясом і грибами. І свіжі помідорки. Ще спекла шарлотку. І жменька горішків ліщини. А ні, це не все! Ще нас вгостили свіженьким салом і шкварками(тут де живу зараз так називають м'ясо-свіжину підсмажену шматочками. А коли жила в Луцьку, то шкварки - то були вижарки сала)
  6. 3 points
    Щоб смачненько поїсти, і Вову погодувати) Я б теж не відмовилась від таких котлеток!
  7. 1 point
    Ось моя краса-смакота, чекає тепер запеченого мняска, чи шашлику)
  8. 1 point
    )))) ага, ото захотіла зрадити, а й не вийшло, усі дороги ведуть додому!
  9. 1 point
    Привіт! Прийшла написати про свою "зраду" ) На сторінках фб, в одній з груп, побачила рецепт квашених помідор, зберегла. Час від часу згадувала, але ніяк не доходили руки. І тут усі зірки зійшлись, готую! І звичайно ж, Свєтіку скидаю посилання, зі словами, зроблю розкажу... А Свєтік мене одразу і питає, невже я не знаю автора цього рецепта, Свєту? Чесно, не знала, а якщо чесно, то і не дивилась хто автор)))) І от Свєтік скидає мені посилання сюди. Тепер я знаю, хто ти, Свєта!)))) Тому принесла тобі подяку, за рецепт! Помідори смачні! ( Бо солоденьке не смачним не може бути!)))
  10. 1 point
    Ингредиенты: На 1 кг різаного перцю 1 л томат-пюре 50г (2 ст.л.) цукру 30г (1 ст.л.) солі Метод Соковитий солодкий болгарський перець, ЧЕРВОНИЙ або частково почервонілий (з іншим не той смак), очищають і нарізають смужками або квадратиками ≈2см. Окремо готують сік із томатів, я роблю через соковижималку. Сік уварюють у 3 рази до пюре. Можна взяти готову томат пасту та розвести її водою до потрібної густоти, але дуже важливий смак самої пасти. Тепер варимо лечо. На 1 кг різаного перцю – 1 л томат-пюре, 50г (2 ст.л.) цукру, 30г (1 ст.л.) солі. Кип'ятимо 10 хвилин, розливаємо в банки. ВСЕ! Це класичний болгарський рецепт (у мене чоловік болгарин). Ніяких спецій, цибулі, моркви та ін... - це не овочеве асорті або салат, це ЛЕЧО! Виходить як раніше у консервах Глобус, хто пам'ятає. Для тих, хто сумнівається - ОЦЕТУ теж НЕ ТРЕБА!!! Я роблю цей рецепт дуже багато років, стоїть у квартирі у коморі. Ніколи не бродило, не закисало, бувало і 2 роки стояло як свіже! Україна Дніпро Війна росії з Україною День 932
  11. 1 point
    Ох дівчата, тільки що зняла з плити 7-ми літрову каструлю фаршированого перцю - з усіх сил тримаю себе в руках аби не наїстися на ніч) Спробувала пару ложок підливи - амброзія!) Тепер хвилююся щоб не скис він мені до ранку, виставила на балкон під відкрите вікно та все ж тривожно мені) А фарширований перець одна з найулюбленіших моїх страв, я можу його їсти три рази на день, сім днів на тиждень, хіба що з перервою на деруни)
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×