Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05.02.2025 in all areas

  1. 3 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Пропадає своя капуста, тому вирішила хоч наквасити її, хоч так довше постоїть. А ще в фейсбуці попався шоколадний кекс, то вирішила спробувати його приготувати, не поганий вийшов.
  2. 1 point
    Так, вже один пакет викинула, а завтра спробую другий відкрити і якщо не гіркий, то зроблю ті кекси. Дякую!
  3. 1 point
    Максим Chef

    Торт без випічки

    Якщо ви шукаєте легкий у приготуванні, з повітряними коржами та неймовірним смаком торт, тоді цей рецепт точно для вас. Мʼякі коржі, ніжний крем, згущене молоко і неперевершений смак - цей торт підійде як для святкового столу, так і коли хочеться чогось смачненького. В цьому відео покажу вам покроковий рецепт десерту, який може зробити кожен. Для приготування нам потрібно взяти миску, розбиваємо два яйця, додаємо какао, згущене молоко, ванільний цукор, сіль, розпушувач, олію. Всю цю масу також гарно змішуємо, додаємо муку та знову перемішуємо, і в останню чергу додаємо молоко і все разом змішуємо, щоб утворилась однорідна маса без комочків. Перемішавши все, розігріваємо сковорідку та один за одним смажимо наші коржі. Весь секрет у приготуванні тіста для цих коржів, за допомогою якого вони максимально мʼякі та пухкі. Далі робимо крем, поєднуємо творог (домашній сир) з цукровою пудрою та вершками і збиваємо всю цю масу міксером. Далі коржі перемішуємо з ніжним кремом, а сам торт прикрашаємо ягодами. Дуже смачно, неймовірно швидко та легко. Ось секрет приготування смачного десерту та гарного настрою. Склад продуктів: Яйця - 2 шт Молоко - 250 г Борошно - 200 г Згущене молоко - 120 г Розпушувач - 10 г Олія - 50 г Какао - 40 г Сіль - 1 г Ванільний цукор Ніжний крем: Творог (домашній сир) - 400 г Цукрова пудра - 60 г Вершки - 250 г Ягоди
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×