Треба робить. Самий багатосторінковий рецепт, напевно одні похвалюшки і спасибки.
Раніше робив по рецепту Светти- госпожи, заварну і мясоєдівску, і по своему рецепту. У кожній свої плюси.
Що тут цікавого і які питання.
Багато борошна на заварку, майже третина. Не дуже виходить гливка? Опари по суті нема, ті 30 хвилин як раз тільки для активації дріжджів. Сметана - гарне рішення, хоча часу мало для роботи її мкб, надо спробувать.
Не зрозуміло як вводить дріжджі, як правило їх розчиняють в молоці, а тут як? Молока і так мало для заварки, що б відділити частину. Просто посипають грудочками у "кашу" з сметаною (до речі жирність її яка?). А цукор розійдеться там? 100 гр, це не ложка для "старту".
Саме головне - куди дівати білки? Зефірки-суфлешки - це не для мене)
А "масло слівочноє" в рецепті 200гр , а в описі - маргарин. Опечатка? Це ж різні масла? Його розтоплюють, чи так, кусками при замісі?
Буду робити в хлібопічці половинну порцію. Першу партію по рецепту, потім з апгрейдом. Цукр мабуть зразу зменшу в опару, нам завжди за солодко. І трохи вершкового масла в молоко для жирності. Цікаво як поведе себе жир в заварці і опару. А і додам секретний інгредієнт - куркуму для жовтявого колеру тіста. Дрібку. Света навчила)). Мо ж трохи більше ізюму і сухофруктів.