"Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий" 2007г. рецепт №1050
Тесто дрожжевое для пирожков жареных простое
мука 605
сахар 39
маргарин 20
соль 10
дрожжи 19
вода 332
___________
итого 1000 г
Ось такий рецепт. Я вже тричі робила пиріжки і кожен раз в захваті! Єдине, я маргарин заміняю олією, бо роблю то половину рецепта, то 3/4, і розтоплювати оті грами незручно.
З цілого рецепта виходить 20 штук середніх пиріжків.
До цього я вже які тільки рецепти не пробувала! І кожного разу от щось мені було не так, смачно, гарно, але не так. А зараз все просто ідеально!!!
Єдине мені треба краще заліпляти края, бо з рідким тістом це було швидко і просто, а тут треба інакше.
Тісто пухке, смачне, в роботі приємне. Жарю на 6 з 9 (в мене електроплита, тобто на середньому вогні).
Сьогодні робила на 3/4 рецепта, вийшло 16 штук. І ми з Вовою влупили ввечері по 3 пиріжка, хотіли ще, але я заборонила, і так ще паски з боків не струсили((((
Не дивіться на начинку, її в пиріжках небагато і вона трохи потаяла, то ковбаска паштетна печінкова. Але ж смаааачнооо!!!