Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 14.08.2025 in all areas

  1. 1 point
    Коротше, шкірочка знялася дуже добре, сама здивувалася. Вже наварила варення і варю компот з залишків. Завтра ще куплю персиків і ще хочу варення і закатаю компотом на зиму. Персики по 40 грн набагато вигідніше малини по 200.
  2. 1 point
    Світлана, думаю таки треба зняти, можна спробувати ошпарити.
  3. 1 point
    Дякую, теж спробую додати цибульку.
  4. 1 point
    Цибуля тут виявилася дуже гармонійною, вона дає свою специфічну солодкість і різницю текстур, тому наступного разу цукру в маринад покладу менше, а гіркого перцю і часнику більше. Оцет брала 6% виноградний, за добу маринад ще різкуватий, за пару днів (якщо втримається :) ) настоїться, буде ще збалансованішим.
  5. 1 point
    Робила їх у понеділок, сьогодні п'ятниця, вже їмо.
  6. 1 point
    Ех, нема в мене де зберігати такі помідори, а то б наробила купу банок. Люблю таке! В мене зараз квашані помідорки є, як раз сьогодні очали тягати з відерця, але їм ще трііішечки треба постояти закваситися. Назавтра будуть ок! (рецепт давала Помидоры улетные).
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×