-
Публікації
163 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
6
Коник last won the day on 24 жовтня 2023
Коник had the most liked content!
Про Коник
-
Звання
Любитель
- День народження 08.02.1973
Информация
-
Настоящее имя
Олена
-
Наташшшка reacted to повідомлення в темі: Помідори "Море" без шкірки
-
Дяна reacted to повідомлення в темі: Вафлі кабачкові
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі: Вафлі кабачкові
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Вафлі кабачкові
-
Ингредиенты: Кабачки - 200г Яйця – 2 шт. Вершки - 100мл Борошно - 80(100)г Розпушувач - 10 г Сіль та спеції - за смаком Метод У кабачків прибрати хвостики і натерти на тертці. Трохи віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо до кабачків яйця, сметану, рубану зелень. Трохи солимо до смаку. Також можна додати улюблені спеції. Далі додаємо пару столових ложок борошна і ретельно перемішуємо. Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і випікаємо до готовності. Час приготування залежить від потужності вафельниці. У середньому для цього тіста достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією. Дівчата, вафлі просто супееер. Дуже смачні! Єдину відсеб'ятину додала, готувала суп і залишилась цибуля разом з морквою, обмежені, то я їх додала, але не думаю, що це суттєво змінило картину. Вони одразу зі скоринкою, а потім стають м'якенькі. Мамі теж сподобались! Україна Київ Війна росії з Україною День 924
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Пиріжки з фаршем та картоплею
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Декор "Шоколадні гнізда"
-
у мене в рецепті в опару додається розтоплене масло, то що виходить треба змішати частину цукру, молоко, яйця, трохи борошна, дріжджі і залишити опару, а вже потім додати масло?
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Пиріжки з фаршем та картоплею
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Пиріжки з фаршем та картоплею
-
Olima reacted to повідомлення в темі: 731 день лютого
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі: 731 день лютого
-
Olima reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
irysska reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
я теж дуже люблю цю заправку, вже багато років, тільки мені буряково-томатна більше сподобалась
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Кухонні посиденьки (балачки)
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Дукатовые бухтички
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Заливной зефир. Покрытие торта зефирной массой
-
Сьогодні знову робила цей крем. Щось доварити до 109 градусів у мене не вийшло. Варила хвилин 30, подвійну порцію, максимум вийшло 102 градуси..... Надіюсь все вийде. Ще одне питання, як в рел'єфну форму зібрати торт? Якщо я його зразу збираю в цій формі, то потім, коли цим кремом обмажу форму, то торт в форму не влізе, правильно? Може якось погано сформулювала....
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Торт "Медовик" (с тонкими песочными коржами)
-
Торт дуууже смачний. Тільки уксусом я не гасила, бо мед теж гасить. А чому "пісочні коржи"?
-
Коник reacted to повідомлення в темі: Как сделать из любой муки сильную (хлебную). Таблица увеличения % белка в муке
-
Коник bookmarked повідомлення в темі Пирожные ,,Белочки"
-
Дякую велике
-
Коник bookmarked повідомлення в темі Кекс "Зебра"
-
Ингредиенты: Вода - 125мл Рослинна олія - 125мл Маргарин (Можна додати вершкове масло) - 125г Борошно пшеничне (± 1 ст.л.) - 500г Розпушувач 1ч.л. Фарш м'ясний - 250г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Картопля 300г Вершкове масло - 50г Курячі яйця - 1 шт. Сіль - 0.5 ч.л. Хмелі-сунелі - за смаком Мелений коріандр - за смаком Куркума - за смаком Суміш перців мелених - за смаком Зелень (Сушена зелень петрушки, базиліка та кропу) Метод Тісто: В миску вливаємо теплу кип’ячену воду (125 мл), додаємо 1/3 чайної ложки солі, та рослинну олію (125 мл), все перемішуємо, додаємо розтоплений маргарин (або масло) (125 г), все ретельно перемішуємо. Додайте частинами просіяне борошно (500 г) з 1 ч.л розпушувача і ретельно вимішайте тісто. Може знадобитись більше або менше, все залежить від вашого борошна. Тісто збираємо в кулю і кладемо в пакет на 30 хвилин. В цей час робимо начинку: В глибоку миску дрібно поріжте цибулю, додайте за смаком спеції (суміш перців, коріандр, хмелі-сунелі, куркуму, сіль, те що любите) Додайте до цибулі м'ясний фарш (250-300 г) і також ретельно вимішайте. Дрібно наріжте картоплю (можна потерти на тертці або подрібнити блендером), я різала кубиком на маленькій насадці терки Berner. Робила і більшим кубиком але тоді картопля більше відчувається і наче не встигає приготуватися, хоча можливо у мене така картопля… Додайте за смаком сухі кріп, базилік, петрушку. Ретельно перемішайте начинку і залиште начинку трохи постояти, всім смакам подружитись. Приготування: Тісто розділити на 12 частин, у мене кожна вийшла десь по 73 г. З кожного шматочка катаємо колобок, потім розминаємо в плаский коржик, кладемо начинку і защипуємо пиріжок, залишаючи зверху трохи відкритої начинки. Пиріжки викладаємо на деко, вкрите пергаментом, в центр кожного пиріжка покласти шматочок масла та змастити зверху збитим яйцем. Фото інтернет. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці, приблизно 25-30 хвилин. Перевіряємо готовність шпажкою, якщо вона суха - пиріжки готові. Пиріжки смачні, ситні і легкі в приготуванні. Смачного. Україна Київ Війна росії з Україною День 608
-
знову почався сезон тикви і я згову готую цю смакоту! Дівчата, всім раджу!!!!!!! Дякую велике, Наталочка!!!
-
Коник bookmarked повідомлення в темі Гарбузово-лимонний кекс
-
Коник bookmarked повідомлення в темі Супершоколадное пирожное с шоколадной пропиткой
-
Коник bookmarked повідомлення в темі Перепеча часникова
-
Ингредиенты: Вода холодна 1 л Сіль 50 г Оцет 100 г Цукор 120 г Метод Кріп, перець болгарський, перець червоний гострий (за бажанням) , цибуля кільцями, часник. Помідори облити окропом і одразу занурити в крижану воду, так буде легше знімати шкірку. Скласти в зручну ємкість шарами, чергуючи помідори з кропом. перцями, цибулею, часником. Холодну воду, сіль, оцет, цукор розмішати і залити цим маринадом помідори. Поставити в холодильник на 1 добу. Вони дуже смачні! Робила з чері і грунтовими, то чері смачніше. У брата робила зі "сливками" (вони всередині наче червоніші ніж грунтові), то мої сказали, що дуже смачно. Україна Київ Війна росії з Україною День 567
-
Коник bookmarked повідомлення в темі Торт грибной бисквитный
-
Дякую, Оксана, за рецепт. Я вже зробила, робляться швидко, солоденькі, смачні. Робила 0,5 порції на пробу, тепер зроблю ще
-
Novaflon. Нанесение и ремонт антипригарного тефлонового покрытия производства ЕС
Коник відповів в тему lana19 в Общение форумчан
Наталка! Стукаю тебе двома оновленими каструльками від мульті! Від себе та від Iza. -
Дівчата, хтось спробував цей соус з чорноі смородини, як вам? Варто робити чи ні? З поричок навіть не питаю, він чудовий, вже робила, а зараз є трохи чорної смородини ось думаю, що з нею робити....
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Коник відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
15 з 15 ракет було знищено над Києвом зранку, – КМВА. -
Коник bookmarked повідомлення в темі печево на сметані слоїсте
-
Я обрізала зверху бумажку, покрила глазур'ю і все чудово. Дякую за ідею!
-
Коник bookmarked повідомлення в темі скумбрія запечена
-
У мене дуже люблять такі картоплянники, тільки ніколи не додавала моцарелу і дуже сподобалось формування їх. Дякую