Перейти до вмісту

Коник

Пользователи
  • Публікації

    163
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    6

Коник last won the day on 24 жовтня 2023

Коник had the most liked content!

Про Коник

  • Звання
    Любитель
  • День народження 08.02.1973

Информация

  • Настоящее имя
    Олена

Відвідувачі профілю

5 917 переглядів профілю
  1. Ингредиенты: Кабачки - 200г Яйця – 2 шт. Вершки - 100мл Борошно - 80(100)г Розпушувач - 10 г Сіль та спеції - за смаком Метод У кабачків прибрати хвостики і натерти на тертці. Трохи віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо до кабачків яйця, сметану, рубану зелень. Трохи солимо до смаку. Також можна додати улюблені спеції. Далі додаємо пару столових ложок борошна і ретельно перемішуємо. Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і випікаємо до готовності. Час приготування залежить від потужності вафельниці. У середньому для цього тіста достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією. Дівчата, вафлі просто супееер. Дуже смачні! Єдину відсеб'ятину додала, готувала суп і залишилась цибуля разом з морквою, обмежені, то я їх додала, але не думаю, що це суттєво змінило картину. Вони одразу зі скоринкою, а потім стають м'якенькі. Мамі теж сподобались! Україна Київ Війна росії з Україною День 924
  2. у мене в рецепті в опару додається розтоплене масло, то що виходить треба змішати частину цукру, молоко, яйця, трохи борошна, дріжджі і залишити опару, а вже потім додати масло?
  3. я теж дуже люблю цю заправку, вже багато років, тільки мені буряково-томатна більше сподобалась
  4. Сьогодні знову робила цей крем. Щось доварити до 109 градусів у мене не вийшло. Варила хвилин 30, подвійну порцію, максимум вийшло 102 градуси..... Надіюсь все вийде. Ще одне питання, як в рел'єфну форму зібрати торт? Якщо я його зразу збираю в цій формі, то потім, коли цим кремом обмажу форму, то торт в форму не влізе, правильно? Може якось погано сформулювала....
  5. Коник

    Торт "Медовик" (с тонкими песочными коржами)

    Торт дуууже смачний. Тільки уксусом я не гасила, бо мед теж гасить. А чому "пісочні коржи"?
  6. Ингредиенты: Вода - 125мл Рослинна олія - 125мл Маргарин (Можна додати вершкове масло) - 125г Борошно пшеничне (± 1 ст.л.) - 500г Розпушувач 1ч.л. Фарш м'ясний - 250г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Картопля 300г Вершкове масло - 50г Курячі яйця - 1 шт. Сіль - 0.5 ч.л. Хмелі-сунелі - за смаком Мелений коріандр - за смаком Куркума - за смаком Суміш перців мелених - за смаком Зелень (Сушена зелень петрушки, базиліка та кропу) Метод Тісто: В миску вливаємо теплу кип’ячену воду (125 мл), додаємо 1/3 чайної ложки солі, та рослинну олію (125 мл), все перемішуємо, додаємо розтоплений маргарин (або масло) (125 г), все ретельно перемішуємо. Додайте частинами просіяне борошно (500 г) з 1 ч.л розпушувача і ретельно вимішайте тісто. Може знадобитись більше або менше, все залежить від вашого борошна. Тісто збираємо в кулю і кладемо в пакет на 30 хвилин. В цей час робимо начинку: В глибоку миску дрібно поріжте цибулю, додайте за смаком спеції (суміш перців, коріандр, хмелі-сунелі, куркуму, сіль, те що любите) Додайте до цибулі м'ясний фарш (250-300 г) і також ретельно вимішайте. Дрібно наріжте картоплю (можна потерти на тертці або подрібнити блендером), я різала кубиком на маленькій насадці терки Berner. Робила і більшим кубиком але тоді картопля більше відчувається і наче не встигає приготуватися, хоча можливо у мене така картопля… Додайте за смаком сухі кріп, базилік, петрушку. Ретельно перемішайте начинку і залиште начинку трохи постояти, всім смакам подружитись. Приготування: Тісто розділити на 12 частин, у мене кожна вийшла десь по 73 г. З кожного шматочка катаємо колобок, потім розминаємо в плаский коржик, кладемо начинку і защипуємо пиріжок, залишаючи зверху трохи відкритої начинки. Пиріжки викладаємо на деко, вкрите пергаментом, в центр кожного пиріжка покласти шматочок масла та змастити зверху збитим яйцем. Фото інтернет. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці, приблизно 25-30 хвилин. Перевіряємо готовність шпажкою, якщо вона суха - пиріжки готові. Пиріжки смачні, ситні і легкі в приготуванні. Смачного. Україна Київ Війна росії з Україною День 608
  7. Коник

    Тыква с чесноком и чили

    знову почався сезон тикви і я згову готую цю смакоту! Дівчата, всім раджу!!!!!!! Дякую велике, Наталочка!!!
  8. Ингредиенты: Вода холодна 1 л Сіль 50 г Оцет 100 г Цукор 120 г Метод Кріп, перець болгарський, перець червоний гострий (за бажанням) , цибуля кільцями, часник. Помідори облити окропом і одразу занурити в крижану воду, так буде легше знімати шкірку. Скласти в зручну ємкість шарами, чергуючи помідори з кропом. перцями, цибулею, часником. Холодну воду, сіль, оцет, цукор розмішати і залити цим маринадом помідори. Поставити в холодильник на 1 добу. Вони дуже смачні! Робила з чері і грунтовими, то чері смачніше. У брата робила зі "сливками" (вони всередині наче червоніші ніж грунтові), то мої сказали, що дуже смачно. Україна Київ Війна росії з Україною День 567
  9. Коник

    Салат-закуска з огірків з кетчупом

    Дякую, Оксана, за рецепт. Я вже зробила, робляться швидко, солоденькі, смачні. Робила 0,5 порції на пробу, тепер зроблю ще
  10. Наталка! Стукаю тебе двома оновленими каструльками від мульті! Від себе та від Iza.
  11. Дівчата, хтось спробував цей соус з чорноі смородини, як вам? Варто робити чи ні? З поричок навіть не питаю, він чудовий, вже робила, а зараз є трохи чорної смородини ось думаю, що з нею робити....
  12. Коник

    Великодні клопоти

    Я обрізала зверху бумажку, покрила глазур'ю і все чудово. Дякую за ідею!
  13. Коник

    Картопляники з сиром

    У мене дуже люблять такі картоплянники, тільки ніколи не додавала моцарелу і дуже сподобалось формування їх. Дякую
×