Вся активність
Цей потік оновлюється автоматично
- Сьогодні
-
Artisanyvt зареєструвався на сайті
-
JamesTrove зареєструвався на сайті
-
LandexpzNoiva зареєструвався на сайті
-
Orlandozen зареєструвався на сайті
-
Interfacehyh зареєструвався на сайті
-
Flukemhs зареєструвався на сайті
-
Portablehyh зареєструвався на сайті
- Вчора
-
-
-
YellowFacePDFcoatt зареєструвався на сайті
-
MarisaMes зареєструвався на сайті
-
Holographicfrw зареєструвався на сайті
- Останній тиждень
-
Світлана, на рахунок кількості води не можу сказати, бо в автоклаві ніколи нічого не робила, а от в скороварці роблю різну тушкованку м'ясну, то води наливаю до половини банок, банки так, щільно закручую. В мою входить якраз 4 півлітрових банки тушкованки Зазвичай роблю з вечора, зранку дістаю, поки все добре, т-т-т. А з цим паштетом, мені здається, можна не хвилюватися - він же робиться не для тривалого зберігання, за тиждень з ним нічого не станеться, на якому б режимі він не готувався.
-
Наталя, в мене скороварка- мультя Поларіс на 3 літра, туда треба підбирати баночки маленькі. Буду щось кумекати. І колись читала, якщо під тиском консервуємо, то треба на кшалт автоклава. Тобто баночки вже щільно закатані/закриті і води зверху банок на 2-3 см вище. І там же вони вистигають, стоять там десь до 4-6 годин. Потім вже достають.
-
-
Дяна bookmarked повідомлення в темі Бисквит Апельсиновый в микроволновке
-
Дяна bookmarked повідомлення в темі Тесто дрожжевое холодное (без вымешивания)
-
Дяна bookmarked повідомлення в темі Тесто дрожжевое для пирожков
-
-
-
Світлана, все роблю інтуітивно: баночки паштетом заповнюю неповними на палець до верху. Мені в скороварку поміщається 4 таких баночки. Можливо, другим ярусом помістилися б ще стільки ж, але я не наважилися. Тому чотири баночки ставлю в скороварку на бавовняну серветку, наливаю до половини банок води, закриваю клапан і стерилізую на програмі "м'ясо" 30 хвилин. Інші баночки так само на серветці, але води наливаю майже на палець не до верху банок, стерилізую в каструлі на плиті хвилин 50. Різниці в смаку я не помічаю, що на плиті, що в скороварці. В скороварці, звичайно, зручніше - поставив і забув, а на плиті таки потрібно воду контролювати. Я в скороварці і тушонку м'ясну роблю, лише ставлю півлітрові банки і на годину часу, швидко, зручно, смачно.
-
Справжня господиня bookmarked повідомлення в темі помідори кусочками у власному соці
-
Справжня господиня bookmarked повідомлення в темі аштет печеночній в банках
-
Наталя, дякую за рецепт, обов*язково зроблю, як віконце в електриці спіймаю. Розкажи детальніше, як ти баночки заповнені стерилізуєш. Яку програму встановлюєш, баночки повністю у воді чи ні. Дякую.
-
-
-
valdes змінив свою фотографію
-
-
Значить ще шафок нада!
-
Та люди добрі! Мої шкафчики вже не закриваються! Але плівку таки пошукаю
-
І те, і те. В мене плівка ширша і вужча, шапочки для душу, "чепчики" з аврори, три набора силіконових кришечок різного розміру - все нада
-
-
Такої у мене немає, я додумалася лише пергамент та фольгу різної ширини купувати. От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка
-
Ааа, зрозуміла. Треба пошукати. Наталка, а ширша плівка теж мала? В мене є шириною 50см
-
-
Дяна bookmarked повідомлення в темі Паштет печінковий
-
І я відразу подумала, що мені треба більші, аби на мою велику миску для замісу хліба натягувалися) Я на МейкАпі купила шапочки для душу - я їх на корзинки з хлібом натягую, а от миску, поки тісто вистоюється, затягую плівкою, але мені не вистачає ширини рулона, доводиться декілька полосок натягувати. Потрібно буде зайти в Аврору, їх зараз багато кругом відкрилося.
-
Магда підписався на Паштет печінковий
-
Ингредиенты: 500 г печінки 3 яйця 100 г вершкового масла 1 цибулина 1 морква Сіль, перець На вершковому маслі протушити цибулю та натерту моркву. В блендер закласти печінку, сирі яйця, влити розтоплене вершкове масло, додати цибулю з морквою, посолити, поперчити. Все гарно перебити до однорідної маси. Розлити в баночки, щільно закрутити кришки і стерилізувати хвилин 40-60, залежить від розміру банок. Я стерилізую в скороварці 30 хвилин, даю вихолонути під кришкою. Рецепт знайшла в інсті, в оригіналі була куряча печінка, я робила з телячої і мені здалося, що для телячої печінки потрібно давати трішки більше масла. Паштет виходить дуже ніжний, м'який, не приторний, для сніданку ідеальний. З однієї порції у мене виходить 6 ось таких 270 мл баночок і одна 200 мл.
-
Вони типа на тазік для води щоб як раніше ноги розмочити
-
Дааа? Мені треба більші! Щоб на форму для багетів натягувались. Тільки не зрозуміла, чому для педікюру великі))
-
Зараз зроблю, але у мене немає гарного фото, все ніколи було сфоткати бо ми ним снідали, а зранку не до фото, головне з дому на роботу вчасно вибігти)
-
Я користуюсь шапочками для душу. Мені зручно. А ще є більші для педикюру, вони на деко підходять. 😁
-
О! Я в аврорі схожі брала. Постійно користуюсь - то тарілку, то миску прикрити. Хотіла ще взяти - нема вже. А Домовичка в нашому селі немає
- Раніше
-
ОтМагда, будь ласка, зроби окремим рецептом той паштет, бо тут загубиться. А мені сподобався, планую зробити. Не знаю куди всунути - купила от такі пакетики. Вони дуже зручні¡ Мені влітку подарували декілька і я надягала їх на розрізані кавуни, ну дуже зручно! Взагалі-то вони для тарілок чи іншого посуду. Думала купити на Тему, а в сусідньому Домовичку сьогодні по акції! Шото не там вставилося.
-
Коврики, сетки, ткань, фольга и бумага для выпечки
Справжня господиня відповів в тему fronya40 в Незаменимые помощники на кухне
Купила собі зараз отакий сіліконовий коврик для запікання. Давно на нього заглядала на Тему, але побачила в сусідньому мегазині Домовичок. Розмір 40*30 якщо розгорнутий, але можна кнопками зробити менший і з бортиками, якщо щось рідке запікати. -
З Днем Збройних Сил Украіни! Маємо надію і віру тільки на них! СлаваУкраіні! Слава тим, хто нас захищає! Зі святом святого Миколая!
-
Була і у мене думка наробити таких напівфабрикатів, але все якось не зберуся, в будень ввечері вже немає сил хоч зі світлом, хоч без нього, а у вихідні стараємося коли вдома світла немає піти десь прогулятися чи закупитися. А ще я давно хотіла похвалитися - знайшла в інсті швидкий рецепт печінкового паштету. Все настільки просто і смачно, я в захваті, а на сніданок, коли немає світла просто прекрасно: міцний чай з термоса і бутерброд з цим паштетом. А рецепт елементарний: сира печінка, сирі яйця, пасерована на маслі цибуля (я ще від себе додала туди моркву), розтоплене вершкове масло, сіль, перець - все перебити в блендері, розлити в маленькі баночки, щільно закрутити кришку і стерилізувати хв, 30-40 в залежності від розміру баночок. Я розливаю в баночки 270 мл і стерилізую в скороварці 30 хв. Все!
-
Намагаюсь, по можливості, не вмикати праску, духовку, пилосос. Сушарка однак працює, то в порівнянні з нею мої машинки майже нічого не тягнуть. А кота наша спить незалежно від того - є світло, чи нема) Іноді я їй трохи заздрю.
-
В мене з єлектроплитою нічого не приготувати, окрім ліпити пельмені та вареники А Мурзік вже давно не з нами, сумуємо за ним досі. Була добра грілка)))
-
Малюю плани, чи читаю щось в рідері. Чи спати лягаємо з пухнастою подружкою. Ось кому добре, коли світла немає! мама лягає, то вона до мами під бочок. Красота!
-
Світлана, коли не має світла, то я наче в ступорі якомусь знаходжуся. Нічого мені робити не хочеться, в основному в телефоні втикаю. А пельмені я на вихідних робила, десь 2 кг вийшло, а по факту їх вже майже не має. Синочок нічого не хоче їсти коли є пельмені. А ще на вихідних холодець варила і картоплю тушкувала
-
Дівчата, коли нема світла, то я ось чим займаюся. Ліплю вареники та пельмені! Оце на фото вчора ліпила вареники з картоплею+печінка куряча+цибуля жарена. Тісто на раскатку, вирубаю кружечки, начинку заліплюю і на підложці заморожую. Також роблю пельмені на пельменниці. Вже 2,5 кіло пельменів в морозилці, ввечері зважу скільки вареників вийшло. А що ви робите, коли немає світла?
-
Newsletter
