Перейти до вмісту

Вся активність

Цей потік оновлюється автоматично     

  1. Сьогодні
  2. Справжня господиня

    Баклажаны с помидорами и базиликом

    Хочу подякувати Нелі за чудовий салат і подякувати Еленці за перенесення сюди. Готую цей салат ще з ХП, дуже подобається смак и легкість приготування. Готую завжди 2 рази по 3х0,5л, нам достатньо. От на днях готувала соус Долміо, там теж базилік, а на залишках саме цей салат пішов. Дуже смачний! фотку пізніше поставлю
  3. Останній тиждень
  4. спокусницЯ

    Реліш огірково-гірчичний

    Наталь, привіт! Як на мене, то як салатік, ложкою. А ще в лаваш, бутєр.
  5. natamylove

    Реліш огірково-гірчичний

    Д івчатка,в як його їсти,з чим? Де його можно використати?
  6. Леночка,сделала сегодня этот перец,получилось 9 поллитровок. Первый раз этот рецепт пробую
  7. Прийшла подякувати за смачнючий рецепт перцю. Вчора ввечері захотілося мені щось смачненького, пішла на кухню, врізала шматочок сала, дістала банку з перцем і як ... Оговталася, коли пів банки перцю не було . Помірна гіркота, трохи кисленький смак, сіль прям те що треба не більше не менше, хрумкотить. Дуже сподобався, на наступний рік обов'язково буду його ще робити. Рецепт пішов у закладки.
  8. fronya40

    Блины "Клубничное умоохлаждение!"

    Цей десерт у нас прижився,смачнюща смакота. Як готую ,так Оксану згадую.Дякую
  9. Раніше
  10. Справжня господиня

    Перець гострий маринований по-турецьки. Варіант 2

    Олю, може де й є в продажу, я пишу по нашому базару. Скільки разів питала про цицак, ніхто таке не знає. Одного разу фермери сказали, що колись виростили небагато, але попиту майже не було. В наших .бенях таке не популярне. І всеж ці перці різні на вигляд, я б не сплутала. Ось цікава інфа, читати до кінця https://graf-semena.com/product/tsitsak-tsitsac/
  11. Світлана, в чого ти пишеш що у нас цицак не вирощують? Йому наш клімат не підходить? Чого питаю, бо бачу що зараз у перцевих групах його масово продають. Може то бараній ріг під виглядом цицаку?
  12. Справжня господиня

    Перець гострий маринований по-турецьки. Варіант 2

    Оля, це різні перці. Цицак в нас не вирощують. Він слабогострий, скоріш пікантний, а Ріг набагато гостріший. Вони і виглядають по-різному.
  13. Закривала сьогодні Помідори консервовані з аличею. Було у мене 7 кг дрібних помідор, наче і не багато, а програлася з ними пів дня) Вийшло 4 великих 4-х літрових банки. Робила все в обід, якраз саме пік жари був, то ж на обід вже нічого готувати не схотіла. А згадала, що зранку бачила новий рецепт Оленки Железняк лавашів з сиром на залишках закваски. Чого-чого, а залишків закваски у мене пів холодильника, та різних куснів вже підгулявшого сиру теж вистачало. За пів години мали вже смачний і ситний перекус.
  14. Поставила сьогодні півлітрову скляну банку перця, бо в пластикову пляшку через горловину перець не проходив, в з широким горлом я не знайшла. Маринаду малувато, банку поклала на бік на кухонному столі і своїм сказала щоб її не піднімали, а катали як хто буде на кухні. Перець у мене бараній ріг. А хто знає бараній ріг і цицак це один із той же перець? Бо по фото щось мій бараній ріг наче схожий на цицак.
  15. А ми сьогодні доїдаємо качку з яблуками (ще з дня народження ), приготувала лазанью, налисники на сироватці і гречаний суп на замовлення чоловіка.
  16. спокусницЯ

    З Днем Незалежності. моя Україно!

    AQMBc8DljOMsFJx2Szo6PoLpZFMYAzjuDErrlXw1OW-9nPwtlY51FLtcUbf5UC5Ha0tHN11al5puv69sJ5cEPnAgXM6guZjvLXpsd9ZG_8a90A.mp4
  17. Рідна Україно, з Днем народження тебе! Тільки під час війни зрозуміла, як я тебе люблю, вибач, що так пізно. Бажаю тобі цілісності, миру, розумного керівництва, зрілого народу, процвітай, рідненька Дяка і низький уклін воїнам ЗСУ за можливість жити.
  18. fronya40

    З Днем Незалежності. моя Україно!

    Ми будуємо Україну, у якої буде достатня сила і міць, щоб жити в безпеці та мирі. Щоб на цій площі, на майдані нашої незалежності, під своїми прапорами, на своїй землі наші діти й онуки святкували День Незалежності. В мирі. В спокої. З впевненістю в майбутньому. З повагою. І з вдячністю всім, хто захистив Україну в цій війні за незалежність, хто вистояв, хто зміг, хто переміг. Задля такої мети варто жити.
  19. В цьому році я робила гурки як в Макдональдс, то там багато яблучного оцту треба було і ще у мене в цьому році росте перець Біберія, то він також консервується з великою кількістю яблучного оцту. І ці запаси у мене були з моменту як я виставляла тут рецепт, то на довго його вистачає.
  20. lana19

    З Днем Незалежності. моя Україно!

    З Днем Незалежності, моя люба Україно! Ти - безкраї поля пшениці, що під сонцем грають жовто-блакитними кольорами на обрії моїх мрій. Ти - мелодія народних пісень, що тремтить у серці кожного. Я люблю тебе назавжди! Твої Карпати, укриті ранковим серпанком, нагадують мені про силу твоєї душі, а широкі степи, де вітер співає свою древню казку, вчать вірити в нескореність і волю. Кожен камінь київської бруківки, кожна церковна дзвінниця, кожна усмішка вуличного художника в Одесі - це відбитки твоєї історії, твоєї краси та твоєї неповторності. Я вдячна за кожен подих у твоєму повітрі, за кожен спів солов’я і за кожну мрію, що розцвітає у моєму серці разом із твоїм Днем народження. Вітаю тебе, велика і незламна Україно, з Днем Незалежності! Нехай твій дух завжди буде вільний, твої люди - єдині, а любов до тебе - безмежна, як твої безкраї простори. Слава Україні! Низький уклін воїнам ЗСУ за можливість жити.
  21. Natali06

    З Днем Незалежності. моя Україно!

    З днем Днем Незалежності, моя Украіна! Слава Украіні! 🇺🇦 Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці! * * * Боролись ми. Боролись наші предки. Вже наших втрат неміряне число. А знов свободу починай з абетки. А знову скрізь те саме, що й було. Ліна КОСТЕНКО
  22. Справжня господиня

    Уксус яблочный в домашних условиях

    Дівчата, а що ви з такою кількістю того укусу робите¿ От стоїть в мене пляшка магазинного яблучного оцту, то вона в мене роки два і ще є.
  23. Natali06

    З Днем Незалежності. моя Україно!

    З днем Державного Прапора Украіни!!!
  24. Тільки що закрила аличево-сливове варення, аж дві 250-ти грамові баночки! :) Тижня два тому купила кілограм темної аличі, на смак нейтральна, не солодка, не кисла, таке собі. Я подзьобала її трішки, решту заховала в холодильник і забула благополучно) Потім серед тижня пекла скони, начистила для них слив, та забагато, лишилося десь штуки 4 невикористаними, викинути рука не піднялася, сховала в холодильник) Позавчора знайшла в холодильнику жменю аличі і чотири почищених сливи, викинути знову стало шкода. Аличу поклала в каструльку, припустила трішки, аби розм'якла, перетерла через сито, вибрала кісточки, шкірка гарно перетерлась. Додала до аличі трішки цукру, проварила, потім додала сливи половинками, проварила хвилин 5 і так залишила на столі. Вчора ще раз на 5 хвилин поставила на плиту, знову відставила. А сьогодні дала кипнути і закрила аж дві баночки) Але ж, слухайте, який у нього колір і аромат! Я прям здивована була, дуже навіть цікаве і смачне отак з нічого варення вийшло, густе, яскраве червоне, сливи цілими половинками. Завтра на сніданок зроблю вафлі і подам це варення, здається мені має бути смачно. А на майбутнє, якщо ще робитиму таке, то покладу ще зірочку бадьяна, чогось він мені туди проситься.
  25. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора обідали чебуреками з пивом, Вова ще взяв ікру з синіх, любить.
  1. Завантажити більше активності
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×