ang-kay 8 135 Опубліковано: 13 серпня, 2015 А давайте соберем посылку: десяток метров 45мм Написала в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валерий 0 Опубліковано: 14 серпня, 2015 Здравствуйте!Хотел бы заказать оболочку 45 мм 10 м. Как это сделать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 14 серпня, 2015 Перейду в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 17 серпня, 2015 Анжел,хочу заказать оболочку 45мм-5м, 80мм-5м, соль нитритная-500гр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 17 серпня, 2015 Оксанка,я освобожусь и посчитаю.Дуже втомилась! 3 Natali06, lana19 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 25 серпня, 2015 Анжел,все получила.Спасибо! Уже испробовали готовку куриной колбасы.В темке отчитаюсь об успехах и неудачах. 1 ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 25 серпня, 2015 Вот и чудненько!Удачи в колбасинии! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaksiM 0 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Здравствуйте! Мне Нужно Термощюп за 260 гр + 1 кг Соли + 45 10 М .Пред отправкой проверте щюп . Жду координат в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaksiM 0 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Да и какая стоимость бактерий для сыровялки ? срок их годности ?(ГОД два три) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Добрый день.Такого щупа нет.Есть другой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Бактерии 170 гривень до какого-то 2017 года. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaksiM 0 Опубліковано: 1 вересня, 2015 ОО. Оперативнинька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaksiM 0 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Ссылку на шюп можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Я еще их не ставила.Сейчас фото загружу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaksiM 0 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Проблема !! Я вижу что вы мне чтото пиши (всплывает окно что мне отписали 4 раза ) а посмотреть неиогу я непользуюсь форумами контактами , подскажите чкак посмотреть ваши ответы ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 1 вересня, 2015 посмотреть ваши ответы ? Я не знаю почему не видите.Я написала в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MaksiM 0 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Решетки на мясорубки для колбасы у вас есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 1 вересня, 2015 Решеток нет,только насадки.Вы думайте что и сколько.а мне уйти нужно.Доступ к интернету после обеда у меня будет.Напишите мне в личку все,что хотите,адрес,номер отделения НП и телефона,ФИО.Я приду и все посчитаю и вам отправлю данные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stella 1 Опубліковано: 2 вересня, 2015 Доброго времени суток. Очень заинтересовалась изготовлением сыровяленной колбасы, да и все остальное такое аппетитное, что сразу хочется идти на кухню и все - все приготовить! Хочу заказать нитритную соль - 0,5 кг и оболочку белковую 45мм - 10м. для начала. И еще вопрос - бактерии это обязательная составляющая колбасы или можно обойтись без них? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 2 вересня, 2015 @Stella,добрый день.Подправьте свое сообщение,пожалуйста.Уберите,что скопировали. Бактерии не обязательны,но с ними все проще и быстрее.Они дают правильным бактериям размножаться,быстрее происходит сушка.Заказ напишите в личку. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Иван 1 Опубліковано: 11 вересня, 2015 Анжелочка хочу приобрести у Вас оболочку для колбасы 10 метров d50... 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 11 вересня, 2015 Добрый день.Диаметра 50 нет,есть только 45. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Елизавета 0 Опубліковано: 14 вересня, 2015 Здравствуйте,хочу заказать: 1 уп бактерий Соль 0,5 кг Сетку формовочную 5 м Оболочку для ветчин d80 5м Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 15 вересня, 2015 Доброе утро.Написала все в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах