Фрезия 1 051 Опубліковано: 27 березня, 2018 Скажіть, як зберігати коржі до суботи, в сухому місці чи в холодильнику? Спекла сьогодні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 27 березня, 2018 @Фрезия,Ірина, дуже рано спекли коржі. Навіть не знаю що порадити , у мене немає особистого досвіду, збереження таких коржів. Я ніколи не робила коржі заздалегіть. Бісквіт при зберіганні, стаэ тільки краще, а у цих коржів, мені здається буде відбуватися прямо протилежна дія. Єдине що можу сказати, зберігати треба в холодильнику, тісто з маслом, а вже якими вони стануть після зберігання Потім поділіться досвідом . 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 785 Опубліковано: 27 березня, 2018 Я когда последний раз пекла,у меня остались коржи, просто в пакет положила, завязал и на столе оставила, в холодильнике влажность, мне кажется есть вероятность что чуть важными будут, можно просто в шкаф сунуть. 2 fronya40 та Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 785 Опубліковано: 1 січня, 2021 Все что осталось от торта))))) Чуть добавила от себя,прослоила безешками,крем чуть жиже стал,но все равно это не помешало торту исчезнуть))) Спасибо. 4 lana19, fronya40, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 1 січня, 2021 1 час назад, Lika_N сказал: Все что осталось от торта))))) Истинно новогодний торт! 2 fronya40 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 1 січня, 2021 Для меня он самый вкусный! 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 785 Опубліковано: 1 січня, 2021 Меня только и спросили,,и это уСе))),может там еще кусочек остался))) 2 inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирунин 357 Опубліковано: 13 червня, 2023 Лена , принесу спасибу, пеку Наполеон на все дни рождения))) спасибо много много раз!!!! Он такой вкусный на 2 день что все хвалят этот тортик! 2 Lika_N та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах