Izvarina 8 102 Опубліковано: 2 квітня, 2016 8 Veronka, AlenaT, Natali06 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 4 квітня, 2016 8 Jefry, AlenaT, valuhka та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 квітня, 2016 10 nestr, Veronka, silvia та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lesik_l 1 814 Опубліковано: 4 квітня, 2016 Кайф Не знаю как ссыль на ютуб бросить https://youtu.be/gLtPIKTZLmg 3 Сабрина, Джу та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 4 квітня, 2016 Алена, концовка порвала )) вот вставилось нормально: https://www.youtube.com/watch?v=gLtPIKTZLmg 5 Алцьона, Natali06, silvia та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 4 квітня, 2016 6 УкраІнка, AlenaT, IRR та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 5 квітня, 2016 6 AlenaT, nestr, УкраІнка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 6 квітня, 2016 Пока папа чинил кран на кухне, мы с мамой успели 30 раз сходить на хер. http://gif2.mycdn.me/image?t=45&bid=817173223132&id=817173223132&plc=WEB&tkn=*EiMJ3q5qfz7ScshNCHjo7mKRCR4 6 lana19, Izvarina, Сабрина та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сабрина 834 Опубліковано: 7 квітня, 2016 @Алцёна,@Алцёна, Там по ходу маму наверное шкафчиком прибило. 8 УкраІнка, lana19, Izvarina та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 7 квітня, 2016 @Сабрина, ну да, а что, не открывается видео? Я не сумела так красиво его выставить(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 7 квітня, 2016 - Сделай мне добрость!- Давай я чаю тебе налью.- Не, так не считается.- А с конфеткой?- Воооот... уже добрость пошла ))) 10 lana19, silvia, УкраІнка та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 7 квітня, 2016 7 Izvarina, lana19, AlenaT та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 7 квітня, 2016 ********************************************************************************************************************************* ********************************************************************************************************************************* 7 IRR, AlenaT, valuhka та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 квітня, 2016 Соседей по даче знаю многих - но не в лицо 8 AlenaT, Izvarina, Qween та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 14 квітня, 2016 7 IRR, УкраІнка, silvia та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 квітня, 2016 14 УкраІнка, silvia, Veronka та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLika 1 283 Опубліковано: 20 квітня, 2016 Прочитала смешинку "Антошка, Антошка давай пожрем немножко" и вспомнила, когда мой сынуля маленький был, услышал по телевизору песню Калинка, калинка, калинка моя!В саду ягода малинка... и.т.д Слышу бегает по хате и с мелодией песни про калинку поет: кокаин, кокаин, кокаин. Спрашиваю, где это ты такое услышал? Отвечает: по телевизору только что пели. 6 Izvarina, Алцьона, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 20 квітня, 2016 4 Алцьона, AlenaT, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 22 квітня, 2016 7 Алцьона, AlenaT, УкраІнка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 28 квітня, 2016 Дорогой, а почему у нас счет за воду $8000 ?? http://i.imgur.com/WJYVKql.gifv 6 AlenaT, УкраІнка, silvia та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 квітня, 2016 С мужиками как с котами: мечтаешь о британце, сфинксе или мэйн-куне...А идешь по улице, оп!!!И cердце сжалось от жалости, и вот уже тащишь домой тощенького блохастика. ............................... Ревнуй меня. Не ревнуй. Будь со мной. Отстань. Обними. Не прикасайся ко мне. Пиши мне. Не навязывайся. Возьми меня на ручки. Ахахаха отпусти, дурак.(с) Бабы.и вспоминается - иди на повышение. не иди на повышение)) .......................Мой телефон так часто стоит на зарядке, что превратился в домашний. .................................. Жена вернулась из отпуска на день раньше и застукала за мытьем посуды. Никаких объяснений слушать не хочет. Говорит, я ей все время врал что не умею.Я ей говорю, мол, сама понимаешь, трудно так долго без женщины, не удержался, но больше ни-ни, клянусь, а она - к холодильнику. А я ж дожрать ничего не успел что наготовил, думал, завтра успею. И вот на тебе и борщ, и плов и два раза по пол-пирога. Спалился, короче, по полной.Попытался ей наплести что баб водил, но куда там после посуды-то.Короче, что делать? Развод? .................................. Мужик, запомни: пока ты не звонишь, баба успевает сделать самое страшное — выводы. 7 Natali06, Джу, AlenaT та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 травня, 2016 8 silvia, IRR, nestr та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 5 травня, 2016 12 LLika, AlenaT, silvia та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 5 травня, 2016 Девушка решила поговорить о нашем будущем.Я полчаса распинался про колонию на Марсе, лазеры и машину времени. Как позже выяснилось, я не очень понял вопрос... 5 valuhka, IRR, silvia та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 6 травня, 2016 На лабутенах)) https://gif3.mycdn.me/image?t=45&bid=834204627236&id=834204627236&plc=WEB&tkn=*TeKgSqiDIYqOtIeL7EZz_TsNXUU 2 Дяна та AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах