Алцьона 12 061 Опубліковано: 7 листопада, 2019 В 04.01.2019 в 18:50, valuhka сказал: Девочки-мастерицы, подскажите как выйти из ситуации, когда вышивка по шаблону не совпадает с линиями на канве. А то дочка решила занять себя на каникулах, а по шаблону не получается, как хочется. Она решила друзьям на свадьбу вышить рушник и я ее уболтала купить канву с нанесенным рисунком, а теперь рисунок не совпадает с линиями канвы. И что теперь делать ума не приложу. Валюша, как ваш рушнык? Получился? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 7 листопада, 2019 У меня все по плану) приходит поздняя осень и я достаю своё рукоделие. Большие надежды на эту зиму! Два года ребёнку икону не дошью, не порядок. А ещё же красота лежит в папочке, ждёт меня, а я вытащу, слюнки поглотаю и спрячу) Поэтому, перед вами даю слово! До Нового года закончить икону😎 2 УкраІнка та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валюшечка 505 Опубліковано: 15 грудня, 2019 А я все таки сделала гнома, давно хотела и конечно же мышка..хранительница чая...как смогла и сумела и из доступных материалов. Ну очень хотелось что нибудь да сотворить... 10 1 Магда, inucya, Toxa та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 15 грудня, 2019 Валюша, какие милахи у тебя получились! гном такой добрячок)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 грудня, 2019 В 15.12.2019 в 17:35, Валюшечка сказал: А я все таки сделала гнома, давно хотела и конечно же мышка..хранительница чая...как смогла и сумела и из доступных материалов. Ну очень хотелось что нибудь да сотворить... Рукодельница! Гном -очарование. Он тоже хранитель чего-то? А вот мышек я недолюбливаю😎 1 Валюшечка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 січня, 2023 А можна і мені трішки повихвалятись? Так склалась доля, що я - дві руки і обидві ліві - вимушена була пірнути в світ рукоділля)) Для мене це непросто, тому, будьте поблажливі Крижми)) Їх було дуууже багато різних. Нове життя - це завжди добре! 3 Lika_N, Магда та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 1 хвилину тому, Наташшшка сказав: А можна і мені трішки повихвалятись? Так склалась доля, що я - дві руки і обидві ліві - вимушена була пірнути в світ рукоділля)) Для мене це непросто, тому, будьте поблажливі Крижми)) Їх було дуууже багато різних. Нове життя - це завжди добре! Дві ліві руки??? А точно не лівша??? Воно все ж неземне!! 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 січня, 2023 4 хвилини тому, Алцьона сказав: А точно не лівша? Ніііі, на жаль)) Взагалі не знаю, для чого мені ліва рука, я нею нічогісінько не вмію)))) Вінчальний комплект. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 січня, 2023 так буває))) я от зовсім не вмію малювати, а коли кажу це, ті хто бачив мої торти, чомусь не вірять)))) Наталь, а роботи дійсно гарні! Я і не знала, що зараз крижми роблять іменними. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 січня, 2023 1 хвилину тому, спокусницЯ сказав: я от зовсім не вмію малювати Оксанка, я - теж! Зовсім, абсолютно! А так хочеться! А для мого бізнесу ще й треба... Але, якщо не дано, то не дано 3 хвилини тому, спокусницЯ сказав: Я і не знала, що зараз крижми роблять іменними Це не обов'язково, але багато хто хоче, щоб з ім'ям) І рушники весільні іменні замовляють. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 січня, 2023 1 хвилину тому, Наташшшка сказав: Оксанка, я - теж! Зовсім, абсолютно! А так хочеться! А для мого бізнесу ще й треба... Але, якщо не дано, то не дано я так зрозуміла, що ти, як я , відсутність художніх здібностей, компенсуєш технічною майстерністю ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 січня, 2023 7 хвилин тому, спокусницЯ сказав: я так зрозуміла, що ти, як я , відсутність художніх здібностей, компенсуєш технічною майстерністю Так)) Шторки на кухню 1 1 Магда та N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 596 Опубліковано: 22 січня, 2023 Наташшшка! Дякую за картинку для первого поста этой темы! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 22 січня, 2023 Блин, лучше б я не умела рисовать, а умела ТАК вышивать!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 січня, 2023 7 хвилин тому, lana19 сказав: Наташшшка! Дякую за картинку для первого поста этой темы! Ланочко, та на здоров'я! Там ще такий є. Сьогодні хлопці забрали)) Зараз занесу в темку шевронів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 січня, 2023 8 хвилин тому, настоящая хозяйка сказав: Блин, лучше б я не умела рисовать, а умела ТАК вышивать!!! 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 13 хвилини тому, Наташшшка сказав: Так)) Шторки на кухню Боженьки, так красиво! А як вони тримаються на вікнах??? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 січня, 2023 14 хвилини тому, Наташшшка сказав: Так)) Шторки на кухню це бомбезно!!! Просто капець як гарно! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 січня, 2023 2 хвилини тому, Алцьона сказав: А як вони тримаються на вікнах??? Дякую, дівчата) Все на велкро)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 22 січня, 2023 3 хвилини тому, Наташшшка сказав: Дякую, дівчата) Все на велкро)) і чого "матюкатись", скажи просто на ліпучках))))) гарно і дешево! А до вікна на суперклеї ? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 січня, 2023 Тільки що, спокусницЯ сказав: і чого "матюкатись", скажи просто на ліпучках)) Я ж хотіла щоб було правильно))) 1 хвилину тому, спокусницЯ сказав: А до вікна на суперклеї ? До тієї частини, що не відкривається шурупами прикручена пластина(обтянута тканиною), на неї гарячим клеєм - липучка. На ту що відкривається - липучка приклеєна напряму до рами. Теж гарячим клеєм. На рахунок шурупів - радились з майстром, він сказав, що це найкращий варіант. Шторкам вже років...6-7, точно не пам'ятаю - все норм)) До шторок липучку пришивала. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 9 хвилин тому, Наташшшка сказав: Дякую, дівчата) Все на велкро)) Пішла шукать, що за звір... 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 22 січня, 2023 5 хвилин тому, Алцьона сказав: Пішла шукать, що за звір.. Липучка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 22 січня, 2023 17 хвилин тому, Алцьона сказав: Пішла шукать, що за звір... І я, турок, не знала що це таке... подумала, що це якийсь сайт чи ресурс з ідеями для рукоділля, по типу пінтересту) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 7 хвилин тому, Магда сказав: І я, турок, не знала що це таке... подумала, що це якийсь сайт чи ресурс з ідеями для рукоділля, по типу пінтересту) А я чомусь про велосипед подумала яким тином він до штор))) 2 Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах