Twist 3 518 Опубліковано: 30 березня, 2016 Twist . ваші роботи шикарні.Декупаж,це ж така філігранна робота.Серветки рвуться,клей розтікається(у таких як я)у вас ШИК! МерI дякую за увагу до роботи i таку високу оцiнку! Я дуже вдячна! Пожалуйста, поделитесь впечатлением. Маришенька, к сожалению, не могу поделиться своими впечатлениями.... Красота такая, что просто теряю дар речи!!!! Изысканная красота!!! Наталочка, спасибо тебе, родная, за такие теплые слова! Девочки, я сегодня к вам со своей винтажной шкатулочкой. Красиво!! Дама в тумане! Сколько усидчивости надо на все это. Аллочка, мне очень. приятно, что работа тебе приглянулась! А насчет усидчивости ты права - без нее никуда. Этот "туман" я два вечера часов по пять рисовала - технология такая. 3 Алцьона, Дяна та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 30 березня, 2016 Ще кілька .. Скажіть будь ласка Ікона Сятого Миколая,який виробник? то повна зашивка?Дуже сподобалася,хотілаб вишити чоловікові він Микола. 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 30 березня, 2016 Ще кілька .. Скажіть будь ласка Ікона Сятого Миколая,який виробник? то повна зашивка?Дуже сподобалася,хотілаб вишити чоловікові він Микола. Стоянка Іванова,повна зашивка.Вона того варта,але вдруге навряд чи сподвижусь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 30 березня, 2016 Ще кілька .. Скажіть будь ласка Ікона Сятого Миколая,який виробник? то повна зашивка?Дуже сподобалася,хотілаб вишити чоловікові він Микола. Стоянка Іванова,повна зашивка.Вона того варта,але вдруге навряд чи сподвижусь) Важка робота?То ви скачували схему,чи купували набір? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 30 березня, 2016 Ще кілька .. Скажіть будь ласка Ікона Сятого Миколая,який виробник? то повна зашивка?Дуже сподобалася,хотілаб вишити чоловікові він Микола. Стоянка Іванова,повна зашивка.Вона того варта,але вдруге навряд чи сподвижусь) Важка робота?То ви скачували схему,чи купували набір? Я зрозуміла що це гобеленова техніка.Техника: петит-поинт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 10 квітня, 2016 Привет, рукодельницы! Как-то я провтыкала Маришину шкатулочку! Очень хороша! Я не сильна в технике, мнение зрителя: СУПЕР!!! :n6: А я сегодня со староанглийской розой из мужниных джинсов Задумывалась как брошь под конкретную вещь. Но троханца переборщила с размерчиком. У меня столько плеча нет))) 14 hasia, Veronka, Natali06 та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 10 квітня, 2016 Но очень здорово!!!))) 1 Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 10 квітня, 2016 А я сегодня со староанглийской розой из мужниных джинсов Красивая. Мне очень краюшки лепестков понравились! А часом не после японской уборки в шкафу мужа появилась роза? 4 Фрекен Бок, IRR, nestr та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 10 квітня, 2016 С японской уборки уже целый цветник должен был образоваться))) 3 valuhka, Алцьона та Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 10 квітня, 2016 Спасибо, девочки! Не, я еще не готова к японской уборке. У меня столько нужностей! Не отдам!)))) 4 nestr, valuhka, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 10 квітня, 2016 А я сегодня со староанглийской розой из мужниных джинсов Танюш, круто! У меня столько плеча нет))) Ваяй вторую, эполеты будут))))) 2 Фрекен Бок та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 10 квітня, 2016 Гыыыы. Уже ваяю)))) 4 Izvarina, Алцьона, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 11 квітня, 2016 Еще немного денима... 13 N@T@, УкраІнка, Мері та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 11 квітня, 2016 @Фрекен Бок, а это уже вроде другие джинсы? Цвет отличается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 555 Опубліковано: 11 квітня, 2016 Алла, это освещение отличается. Штанина другая, джинсы те же ;) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 17 квітня, 2016 Девочки, я сегодня была на выставке "Золотые руки мастеров". Я в восторге! Покажу пару фоток 5 Алцьона, AlenaT, Grypana та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 17 квітня, 2016 5 AlenaT, lana19, Grypana та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 17 квітня, 2016 6 AlenaT, Алцьона, LLika та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 17 квітня, 2016 Там же была "Модна лялька" 5 Natali06, AlenaT, Grypana та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 17 квітня, 2016 Потрясающие картины из лент, но фото не передает, рамы в стекле и высоко, как уже получилось 8 Kira, LLika, Izvarina та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 17 квітня, 2016 Наташа, Спасибо за экскурсию в мир красоты!!! 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 17 квітня, 2016 Наташа, Спасибо за экскурсию в мир красоты!!! Пожалуйста! Сама еле собралась, хотела в первый день - в пятницу, но у нас ТАКОООООЙ дождь шел ни одно такси не приехало. И не смотря на работу вчера, сегодня сгребла себя и поехала и НИ КАПЛИ НЕ ПОЖАЛЕЛА 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 19 квітня, 2016 сделала давно, уехали на новое место жительства обложечки тоже давно, а тут Светик говорит - неси и хвастайся... ну я ж послушная, принесла вот 13 lissaKi, Grypana, nestr та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 19 квітня, 2016 это вчерашняя работа, новенькое 14 УкраІнка, lissaKi, Мері та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 19 квітня, 2016 это вчерашняя работа, новенькое Таня, это же ленточки? В смысле - плетение лентами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах