lana19 20 603 Опубліковано: 12 жовтня, 2018 Танечка-Дачница! Поздравляем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 12 жовтня, 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 12 жовтня, 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 103 Опубліковано: 12 жовтня, 2018 Танечка, от всей души поздравляю С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!! 1 SlavkO reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 Дорогую нашу Наташеньку-N@T@ Поздравлю А вам встречались замечательные люди? Мне с ними кофе кажется вкусней, Душевная, промозглая простуда, Проходит сразу от таких людей. Они вам греют зябкие ладони, Рисуют солнце среди мрачных туч, Какая редкость – замечательные люди! Я в них всегда влюбляюсь по чуть-чуть. Они гуашью самой-самой светлой, Рисуют мир открыто для людей, Хочу сказать спасибо им за это, За то, что мир наш делают теплей! Вы скажете, что вроде не встречали, Что глупости все это, как всегда! А я таких людей по жизни знаю И даже их целую иногда... 2 Natali06 та N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 N@T@ - Наташенька! С днём рождения! 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 777 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 Наташенька,С Днем Рождения! 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 N@T@, Наташенька Дачница, Танюшка С днем рождения, девочки 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 N@T@, Наташенька! С Днем Рождения!!! 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 Наташенька, поздравляю! 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 Наталочка, N@T@! Найкращі побажання й палкі вітання в твій День народження! 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 103 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 Наташенька, от всей души поздравляю тебя С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!! Желаю в день рождения успеха, Энергии, здоровья, доброты,Событий интересных, дружбы, смеха,И наяву исполненной мечты!Хороших впечатлений, встреч прекрасных,Большой удачи, радости и сил,И чтобы каждый вечер было ясно,Что день минувший вновь счастливым был! 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 22 жовтня, 2018 Девочки и мальчики, всем спасибо за поздравления! Мне ОЧЕНЬ приятно! :girlhand: 6 Natali06, Kira, Lika_N та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 28 жовтня, 2018 Ирочка - Фрезия, с Днем рождения!!! 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 28 жовтня, 2018 Нашу Ирочку - Фрезия поздравляю 2 Фрезия та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 28 жовтня, 2018 Ириночка, с Днём рождения поздравляю! 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 103 Опубліковано: 28 жовтня, 2018 Іриночко, щиро вітаю тебе З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров’я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі. 2 Фрезия та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 28 жовтня, 2018 Фрезия-Ирочка! С Днем Рождения!!! 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 28 жовтня, 2018 Iрiша, з днем народження мoi вiтання 3 lana19, Elenka та Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 28 жовтня, 2018 Фрезия - Ирочка! С днём рождения! 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 29 жовтня, 2018 Аленушка - AlenaT, с Днем рождения! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 29 жовтня, 2018 AlenaT- Алена! С Днем Рождения!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 777 Опубліковано: 29 жовтня, 2018 Ирочка,С Днем Рождения! 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 777 Опубліковано: 29 жовтня, 2018 Аленушка С Днем Рождения! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах