Дяна 2 788 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Да, еще забыла написать, что по совету Анечки обваливала в муке 2 сорта, мне понравилось! 3 fronya40, IRR та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Докладываю: у меня все получилось. Вот доказательство Дяна, не знаю как ты, а я очень рада что у тебя получились сырники Огромное спасибо за отчёт, фотки А насчёт ходатайства, думаю обойдёмся этим званием в пределах темы, у нас на форуме все учителя и умельцы 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Если посчитать сколько лет я с ними боролась, то сказать, что я рада- это ничего не сказать! , я,можно сказать, счастлива! :fille7: 2 IRR та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Дяна, в двойне приятно что сырники у тебя на конец получились 1 Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Леночка, у меня сырники ПОЛУЧИЛИСЬ , спасибо за науку! Тока мне показать нечего - умяли сразу Огласите весь список, пожалуйста ! омлет, как в садике - высокий, пышный, нежный и не опадающий; капустняк - в семье у меня его никогда не готовили, и я совершенно не умею его готовить; рулет с маком, чтоб тесто не мокрое, а воздушное, я пару раз пробовала его делать - выходила какая-то фигня. Мона? 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Танюша, я очень рада за тебя , за себя тоже и за твоих домашних Список огласила , по мере возможности постараюсь выкладывать и начну с рулета Уже подготовила фотки и текст, так что посмотришь, может понравится я готовлю только по одному единственному рецепту и он меня устраивает полностью менять не хочется, омлет как в садике, готовится не на сковороде , а в духовке. Ну, а с капустняком, как и с борщом вариантов много, покажу свой 3 nestr, Алцьона та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Ленуся, и я к тебе со спасибой! :10: Для нас сырники не диковинка, но вот то, что каждый раз получаются разными, это да. Почему-то, так складывается, что наши повседневные и традиционные блюда мы готовим интуитивно, без четких пропорций, но, откровенно говоря, имеем прямопропорциональный результат: то очень вкусно, то нормально... (подозреваю, что многим из нас услышать от родных "нормально" - это ) Опчем, Лен, спасибо за пропорции зы панирую в крахмале: корочка хрустящая и не горит 2 Vilapo та nestr reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Девчата, а что это за мука второго сорта? У нас в продаже видела только высший, первый и ржаную... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 6 квітня, 2015 @AlenaT, у нас муку и 1 и 2 сорта продают только в одном месте на рынке, а в магазинах есть только высшего сорта. Так что я покупаю на рынке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Почему-то, так складывается, что наши повседневные и традиционные блюда мы готовим интуитивно, без четких пропорций, Как только моя доча обзавелась собственной семьёй, я постоянно на связи и если в её заветной тетрадке ещё не записано , а ей надо, мне приходится создавать пропорции так что по неволе я научилась всё взвешивать, вариант на глаз уже не катит. Она уже и на нашем сайте зарегистрирована, чтобы читать мои рецепты Девчата, а что это за мука второго сорта? Алёна, я у нас в продаже её не видела 4 Алцьона, nestr, Pitochka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 342 Опубліковано: 20 квітня, 2015 Принесла свои сырники, вот такие они получаются из домашнего творожка. 5 fronya40, Vilapo, IRR та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 20 квітня, 2015 Вика, красивые сырники из домашнего творога получаются И видимо очень вкусные! Что ни говори, домашний творог не магазинный, всё равно вкуснее, спасибо за фото 2 fronya40 та Pitochka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 квітня, 2015 А я, хоть и писали, что обезжиренный на сырники не годится, но решила еще раз проверить)) ну и пока доча запеканку не хочет, а от сырников не отказывается. Да, все подтвердилось, хоть и с домашнего, но обезжиренного, сырники тяжело сделать. Я их сделала, но они так и норовили разлезться в сковородке, похожи скорее на блинчики))). Теперь на очереди магазинный, я его не очень уважаю, но для эксперимента куплю!!! А, я еще в сырники в шарики вишенку мороженную спрятала)) 2 Pitochka та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 22 квітня, 2015 К ужину со спасибой и отчётом! Лена, рецепт что надо! Спасибо! По совету Лили-Люлёк я туда изюм, вымоченный в коньяке, добавила))))) Нормальненько, вкусненько))) 6 IRR, Люлёк, Vilapo та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 22 квітня, 2015 Наташенька, на здоровье У тебя крутые сырники с изюмчиком на коньяке Рада что рецепт пригодился, спасибо большое что воспользовалась и фотки :10: 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 22 квітня, 2015 Это тебе, Леночка, спасибо!…Всегда были в рецептах наглазок проколы - несладко, несырно. А теперь, то, что доктор прописал! Вот ещё))) 7 nestr, Алцьона, IRR та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 22 квітня, 2015 Вкусноооо 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 17 квітня, 2016 Я також принесла "Дякую!" .Мій чоловік дуже полюбляє сир і все ,що може з нього бути.За цим рецептом йому теж присмакували. Вже двічі жарила.Смакота!!! Всім сподобались. 6 IRR, fronya40, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 17 квітня, 2016 Оксана, це тобі велике спасибі, що скористалася рецептом і принесла фото звіт . Мені дуже приємно ! 2 Уляна-ляна та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 17 квітня, 2016 Відверто кажучи,сирники у мене не виходили,але тепер я вже герой.На раз-два можу приготувати улюблену страву чоловіка (добре,що у тебе навчилась). 2 Vilapo та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 17 квітня, 2016 З тебе вийшла гарна учениця А чоловікові радість 2 Уляна-ляна та IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 26 листопада, 2016 (змінено) Лєночка, несемо "дякую" за сирники і ось наш відеозвіт. https://www.youtube.com/watch?v=Om82QmcDxfw І тільки щойно додивились,що малий написав інгредієнти з помилкою. І чомусь,коли знімає і монтує,то якість нормальна,а коли викладає на Ютуб,тоді набагато гірша. Він уже скрізь шукає інформацію,як зберегти ту якість,але поки що не вдається йому з цим упоратись. Змінено 26 листопада, 2016 користувачем Уляна-ляна 8 lissaKi, Vilapo, Дяна та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 26 листопада, 2016 Лєночка, несемо "дякую" за сирники і ось наш відеозвіт Пойду схожу лайкну ! 2 Уляна-ляна та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 6 грудня, 2016 А я як дивилась, то й думала, чи викладе Улянка сюди свій відеозвіт)) Молодчинки!!! від нас з доцею маєте регулярні лайки і перегляди)) слідкуємо, слідкуємо!! 2 Vilapo та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 6 грудня, 2016 І я пішла лайкнула. Добрі сирники! 3 Уляна-ляна, Vilapo та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах