Elenka 4 129 Опубліковано: 7 лютого, 2016 Ингредиенты: Пресовані дріжджі – 50 г (або 2 ч.л. сухих) сіль 1ч.л. без гірки молоко (можна з холодильника) – 1 ст. (250 мл) цукор - 2 ст.л. (для солодкої випічки можна більше) маргарин 200 г борошно – 3,5 ст. (Тісто не повинно бути густим і важким, варто перевірити під час замісу) Метод Якщо ви хочете приготувати швидко та багато пиріжків, тоді вам сюди. Маргарин розтопити і змішати з молоком (суміш має бути приємно теплою, але не гарячою!). Дріжджі розтерти із цукром, додати молоко з маргарином, сіль, борошно. Замісити м'яке тісто. Тісто має бути дуже м'яким. Краще при розкочуванні ще борошном поверхню робочу і тісто підпиляти. І все. Жодного підйому, ніякої обминки, ніякої вистоювання. Замісив і розкочуй. Класичний варіант начинки 1 кг яловичини відварити, прокрутити через м'ясорубку з сирою цибулею та парою зубочків часнику та заправити великою кількістю смаженої цибулі (разом з олією, на якій смажилася цибуля). Сіль та перець за смаком. Начинки має бути багато. Це оптимальна кількість. Наваліть більше - нарікайте на себе. Даю вам чесне благородне слово, що пиріжки обов'язково полопаються. Тісто та начинку ділимо на 6 частин. Одну частину тіста розкочуємо тоненько. Виходить прямокутник 50 на 30 см. Допустиме відхилення не більше 5 см. Навіть якщо тісто цього не вимагає, його обов'язково при розкочуванні потрібно трохи підпиляти борошном. Якщо цього не робити, тісто потім дуже важко обробити на пиріжки. По довгій стороні викладаємо начинку та згортаємо тісто в рулет, підтягуючи тісто на себе. Вийде така худорлява ковбаска. Занурюємо ребро долоні в муку і пиляємо цю ковбаску на пиріжки (тільки, будь ласка, пиляємо, а не давимо!). З кожної ковбаски ПОВИННО вийти 10 штук. Нехай вас не бентежить, що пиріжки маленькі. Ось подивіться. Це я їх зараз у духовку заткну. Ніякого вистоювання, ніякого мастила. На лист поміщається 30 штук. Напилили пиріжків, виклали на голе деко (ні змащення, ні папери не треба) і немазаними в духовку відправили. Там вони і піднімуться, і зарум'яняться. Температура 180 градусів. Я готувала пиріжки з картоплею та грибами. Давно придивлялася до рецепту, не вірила, що вийде. Виявилося не так складно формувати /,, пиляти пиріжки. На другому десятку пиріжки виходили вже гарно. 15 silvia, Джу, Уляна-ляна та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 995 Опубліковано: 7 лютого, 2016 О! Я помню эти вкуснючие пирожки! Стелла знатный кулинар,у нее все вкусно!! 5 Олька, Izvarina, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 386 Опубліковано: 7 лютого, 2016 А какие боковушечки ровные! Здорово! А я у Стеллы на сайте пасусь периодически, много там всяких вкусностей... А ее соус Пятерочка у моего малого самый любимый))) 4 Izvarina, fronya40, Олька та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 787 Опубліковано: 8 лютого, 2016 Поздравляем с выбором редакции Рецепт недели ! 5 Elenka, AlenaT, Джу та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 386 Опубліковано: 8 лютого, 2016 Присоединяюсь к поздравлениям!!!))) 2 Izvarina та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 129 Опубліковано: 8 лютого, 2016 Ой, спасибо! За выбор, за поздравления! Как же это приятно!!! Я не ожидала! Счастливая! 2 Natali06 та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 8 лютого, 2016 Мдям... сколько всего вкусно-интересного насобиралось, пока я сачковала Так поняла, это соленые пирожки, с повидлом их не напилишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 129 Опубліковано: 9 лютого, 2016 Алла, сповидлом не получиться.Вариант сладкой начинки - тертое яблоко, творог с изюмом. Начинка должна быть мало влажной и не сыпучей.Кстати, поделилась рецептом на работе и сегодня утром моя коллега угостила таким пирожком с творогом и изюмом. 2 damilaj та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 596 Опубліковано: Вторник в 23:08 Дівчата! Я з тих руко[****]ів, у яких пиріжки Штерн завжди розвалювалися. Сьогодні зліпила їх, як книшики (власне, штернамчики і є книшики). Не можу не поділитись Фарш свинячий, цибуля, гарбуз. Чорний перець, зіра 4 lana19, Наташшшка, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 987 Опубліковано: 17 годин назад Я тих пиріжечків спекла мабуть тону! Рука набита, піврецепта на деко за 20 хвилин. Але в мене вони на розріз інакші, наче з листкового тіста. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрекен Бок 3 596 Опубліковано: 4 години назад 13 години тому, Справжня господиня сказав: Я тих пиріжечків спекла мабуть тону! Рука набита, піврецепта на деко за 20 хвилин. Але в мене вони на розріз інакші, наче з листкового тіста. Я не розкочувала тісто до розміру 50х30. І, гадаю, зминання зверху вниз руйнує чіткі шари. Але в мене і раніше при «класичному» формуванні від Штерн не було листкового тіста, просто пори лягали по колу. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах