ang-kay 8 137 Опубліковано: 18 січня, 2017 Оксана. Танечка, спасибо! Я старалась. Жаль только, что не могу воспользоваться тем призом, что выиграла. Но спасибо спонсорам, что пошли мне навстречу и поменяли . 5 Алцьона, Kira, Юлькин та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 січня, 2017 @ang-kay,катит!!!! Ну так теперь закуску то надо думать... к такому магарычу 3 lana19, ang-kay та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 січня, 2017 что не могу воспользоваться тем призом, что выиграла как так может быть?? 1 Явдоха reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 18 січня, 2017 Я теж приєднююся до привітань. Молодець. Інший приз теж так нічого! Ще раз вітаю!!! 4 Світл@нка, lana19, ang-kay та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 18 січня, 2017 как так может быть?? Там была поездка в Германию на двоих. Мне она не по карману. А так я получу классную настольную духовку и класснючий умный чайник) 11 Kira, Світл@нка, AlenaT та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 18 січня, 2017 @Akvarel, Спасибо) 2 Світл@нка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 січня, 2017 А так я получу классную настольную духовку и класснючий умный чайник) значит будут новые рецепты выпечки в новой духовке и чая в новом чайнике А то..поехала бы в Германию, а мы бы без рецептов сидели? да? 5 Світл@нка, ang-kay, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 18 січня, 2017 Точняк! И осталась бы там нелегально 5 Алцьона, SanaT, hasia та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 18 січня, 2017 Анжелика, поздравляю!!!! 5 ang-kay, Алцьона, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 18 січня, 2017 Наташа, спасибо за такой красивый букет) 4 Світл@нка, lana19, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 18 січня, 2017 Вітаю з перемогою, Анжела! Ти найкращий кулінар - це дійсно так! 7 Юлькин, lana19, Алцьона та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 18 січня, 2017 @ang-kay, с первым местом!!! 6 lana19, Юлькин, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 18 січня, 2017 Две Наташи, спасибо) 4 Grypana, Алцьона, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 18 січня, 2017 Анжел,вітаю з перемогою!!! Ну що ж сказати?............. слів мало............одні емоції!!!!!!!!!!! Молодчинка!!!!!!!!!!!!! 7 ang-kay, lana19, Юлькин та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 18 січня, 2017 Умочка ты наша! Поздравляю с заслуженной победой! Как правильно написали девочки, ты своим трудом действительно заслужила высшую награду! 6 Алцьона, ang-kay, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 18 січня, 2017 Анжела, поздравляю! Ты молодец!!! А Германия у тебя еще впереди! 6 lana19, Світл@нка, Kira та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 18 січня, 2017 Оксана, Валюша и Инночка, спасибо за поздравление) Я старалась! 4 Алцьона, Уляна-ляна, Світл@нка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирза 753 Опубліковано: 18 січня, 2017 @Алцёна, Вот и у меня вечно забрызгано. Замучалась отмывать. Очень обидно, когда только намоешь плиту и тут же все забрызгивается(((( Меня эта решетка спасает, когда куриную печень жарю. Любит она пострелять, блин. На руке напоминание в виде небольшого шрамика от ожога. Теперь только с решеткой (крышку не люблю). 4 lana19, Алцьона, Світл@нка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 січня, 2017 Меня эта решетка спасает Иду искать решетку)) Я поняла, мне она очень нужна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 січня, 2017 случайно наткнулась на этот магазинчик - и понеслось...заказала невеликую кучку запчастей к технике. перенесла в Проверенные интернет магазины. Отзывы, хвасты тот классный магазинчик, что Юляша нашла) 4 LLika, lana19, Юлькин та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 19 січня, 2017 А поездка не бесплатная разве? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 19 січня, 2017 Перелет и проживание. А все остальное за свой счет и вылетать из Москвы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 19 січня, 2017 @ang-kay,я бы скинулась на билет до МСК) Может стоило на форум сюда написать, мало ли... В любом случае поздравляю. Переживала за тебя) А за колбасу отдельное спасибо. Вот к стати вчера только закончилась. Аж жаль, надо пополнять чреву, теперь это точно не скоро будет. Надо сразу с вяленой разобраться. Так понимаю пока для неё холодновато. Жду потепления) 3 Алцьона, ang-kay та hasia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 19 січня, 2017 Лен, скинулись-это не выход. И на паспорт бы скинулись и на визу, и на карманные расходы ГГГ 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 19 січня, 2017 @ang-kay,не скрою, с карманными пришлось бы самой Ну а билет и паспорт, может и осилили. Ну мне хотелось бы верить хотя бы, что так оно и было б) Очень хотелось, что бы ты поехала 5 ang-kay, valuhka, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах