Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 8 березня, 2023 Ірусік, в мене Епік просто зовсім поруч, я його з вікна бачу, йду в Варус і за ним Епік. Теж його не дуже люблю, особливо в останній час постійно вони змінюють відділи. Добре, хоч Садовий центр на одному місці, і як раз з того входу, як я йду. Зразу на ліфті на другий етаж в нього і ходи роздивляйся. Зараз осьо заказала в них по інтернету ліліі, бо вчора майже всі коробки вже були пусті, де ціна не така страшна була. Одну можна вже сьогодні забрати, а інші будуть 14 числа, я не спішу. А добрива куплю не в Епику, поруч на базарі є теж садистьський магазин і ціни краще. 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 8 березня, 2023 Дівчата, а в нас нітроамофоска по 60 грн, кому треба можу відправити безкоштовно олх доставкою. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 8 березня, 2023 Оля, гляну в нас ціну, може і твою замовлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 березня, 2023 (змінено) 1 година тому, Olima сказав: Дівчата, а в нас нітроамофоска по 60 грн, кому треба можу відправити безкоштовно олх доставкою. в мене з минулого сезону є (бо я нічого не саджала). Тому дякую, це я просто понити а до слідуючого сезону ....ще ...ти розумієш. Добре, що і грунтосуміш теж залишилась. Тільки я, лошара, забула восени з дачі компосту привезти. Але те таке, що є, те є. Сьогодні погодка така мерзенна - похмуро, туман, сиро, дощ зривався. 8 березня, нічого не скажеш. Змінено 8 березня, 2023 користувачем irysska Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 8 березня, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: Оля, гляну в нас ціну, може і твою замовлю. Света, дивись. Якщо що, то куплю, створю об'яву на олх і скину тобі ссилку, по якій ти оформиш безкоштовно доставку. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 8 березня, 2023 А я ще нічого не садила, хоча вже треба. Зараз глянула посівний календар, зараз неблагоприємні дні. Сьогодні зайшла в садовий магазин за гірким перцем, але з одним перцем не пішла, прикупила до купи ще мангольд і салатну гірчицю. Взяла це вперше, не знаю навіть що це таке. 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 березня, 2023 (змінено) А я ніколи ні в який посіний календар не дивлюся. Стрельне мені саме сьогодні сіяти - сьогодні і буде. Всі роки так. Гірчицю таку колись саджала, але не їла. Як і рукколу. Зате в компост скільки бадиляччя було Я люблю лише кресс-салат, кріп, петрушку і фіолетовий базилік. Змінено 8 березня, 2023 користувачем irysska Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 8 березня, 2023 Ірусик, ну в компост також щось треба накладати . Я в тому році так садила капусту пак-чой. Ніхто не їв, потім вона пішла у цвіт, короче з нею я зав'язала так і не начав . 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 8 березня, 2023 33 хвилини тому, Olima сказав: , прикупила до купи ще мангольд і салатну гірчицю. Взяла це вперше, не знаю навіть що це таке. Садила саме таку гірчицю - в захваті просто! Дуже смачна. Для халапешок трішки пізнувато вже, не встигнуть віддати весь врожай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 8 березня, 2023 Ану брись в городну тему! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 березня, 2023 55 хвилин тому, справжня господиня сказав: Ану брись в городну тему! Посилання, будь ласка. От тоді піду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 8 березня, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: Ану брись в городну тему! 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 8 березня, 2023 Де Лана??? Обіцяла тему городно-садисьську зробити! Де??? 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 8 березня, 2023 3 хвилини тому, справжня господиня сказав: городно-садисьську ))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 8 березня, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: Для халапешок трішки пізнувато вже, не встигнуть віддати весь врожай. А мені весь і не треба, аби трошки було і на тому спасибі . Як казав мій знайомий, що як буде великий врожай, то що ти з ним будеш робити? 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 8 березня, 2023 17 хвилин тому, Olima сказав: що як буде великий врожай, то що ти з ним будеш робити? Маринувати!!! Я багато закрила, вже немає! Світланка, не сварись, більше не буду))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 березня, 2023 52 хвилини тому, справжня господиня сказав: Де Лана??? Тут я. Трошки занята. Пишите там - все в одной теме пока. Мне же потом всю тему надо будет по одному посту разносить в разные подтемы. Выбираю свободный день. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 8 березня, 2023 И ПРОШУ ПОМОЩЬ! Напишите мне варианты названий общей темы. И подтемы! Я поняла - отдельно цветы в горшках. Отдельно цветы в саду. И !!! основная садово-огородная тема - садовые деревья и по огороду - что отделять? Отдельно по семенам ...по рассаде ..по наименованиям высаживаемого? Я ж в этом ничего не понимаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 березня, 2023 Ланусю, по городу я зробила б підрозділи окремі томати, перець солодкий/гіркий, баклажани, огірки/кабачки, пряна зелень. І окремо "вирощуємо розсаду". Можна ще підтемку "Добрива і все з ними пов'язане". Якось так. Можливо, щось поєднати в одну тему. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 8 березня, 2023 А як на мене, сильно розділяти по темам не слід. Зробити окремо про квіти в горщиках і ще одну садово-городню тему і все. Бо як показує практика, в повідомленнях пишуть про все разом: і про помідори, тут же про гурки і т.д. Не будеш же бігти шукати де ж та тема окрема про помідори, а де про фасоль. Якось так . 3 Справжня господиня, Lika_N та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 8 березня, 2023 5 хвилин тому, Olima сказав: А як на мене, сильно розділяти по темам не слід. Зробити окремо про квіти в горщиках і ще одну садово-городню тему і все. Бо як показує практика, в повідомленнях пишуть про все разом: і про помідори, тут же про гурки і т.д. Не будеш же бігти шукати де ж та тема окрема про помідори, а де про фасоль. Якось так . Повнистю підтримаю! Ні до чого те дрібне розділення, це не спеціалізований форум садистів-городників. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 8 березня, 2023 (змінено) 2 години тому, lana19 сказав: И ПРОШУ ПОМОЩЬ! Напишите мне варианты названий общей темы. И подтемы! Я поняла - отдельно цветы в горшках. Отдельно цветы в саду. И !!! основная садово-огородная тема - садовые деревья и по огороду - что отделять? Отдельно по семенам ...по рассаде ..по наименованиям высаживаемого? Я ж в этом ничего не понимаю. Не надо дробления на таеие мелкие темы и тем более подтемы. Это неудобно. И все равно обычно пишем сразу обо всем. Думаю 3 тех вполне достаточно будет. 1. Садово-огородническая тема. 2. Цветник на приусадебном участке. 3. Цветы в квартире ( на подоконнике и на балконе) Ну можно первую тему поделить на семена, рассада и отдельно собираем урожай. Змінено 8 березня, 2023 користувачем musinka 2 lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 березня, 2023 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 9 березня, 2023 Ой чим я щаз займаюася! Натушкувала капусту і закатала в банки! Побачила, що капусти ціна трохи здорожчала і вирішила запастися на далі. А то морква сьогодні майже наздогнала цибулю((((((((( 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 9 березня, 2023 (змінено) Я ще восени заготовила капусту на весну. В томаті. Зараз так виручає - і в борщик, і на начинку в пиріжки. І тушкована з м'ясом. Любимо тушковану з рулькою в медленоварці. Но тушковану я змішану роблю - кисла капусту і свіжа. Зараз з баночки. Морква і цибуля ще теж є, запаси з осени. Так що по овочам я не пережива, до нового урожаю протримаємся. Змінено 9 березня, 2023 користувачем musinka 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах