irysska 1 073 Опубліковано: 26 січня (змінено) А я, мабуть, якась неправильна. Але усіляких тих молочників, піал, маслянок мені і не треба 🤭 от чим менше тих всих черепків, то і добре. Мені побільше б сумок шкіряних 🤣 і джинсиків-тряпок 💅та літніх сарафанів (от же ш, мука вважає, що слово с*у*к*н*я то матюк і заміняє його **"). Змінено 26 січня користувачем irysska 2 3 Olima, Natali06, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 26 січня Наталочка,та моя м‘ясорубка в порівнянні з твоєю , ще дівчинка))) Моя всього 1962 року)) а скажи-но в твоій м‘ясорубці ніж є? Глечики в мене теж є)), ще від баби Гапки. 20 годин тому, Магда сказав: Я дуже люблю красивий посуд, але місця ж на нього не вистачає категорично. Дуже люблю якісну порцеляну, обожнюю різні красиві молочники, пашотниці, піали, плато, масляниці, маю багато всього, та ми цим всім і користуємося. Якби я могла, я б ще скільки всього скупила, держіть мене семеро Але це не дуже дешеве задоволення, та і місця займає багато, доводиться тримати себе в руках) Та ж сама історія))) Як я купила того останнього р3дого кота, то сестра нагадала мені,що я вже обіцяла категорично нічого не купувати... Але ж котик... я від одного його вигляду тану...Це ж манісіньке задоволення , в якому я собі не можу відмовити))) 2 години тому, irysska сказав: А я, мабуть, якась неправильна. Але усіляких тих молочників, піал, маслянок мені і не треба 🤭 от чим менше тих всих черепків, то і добре. Мені побільше б сумок шкіряних 🤣 і джинсиків-тряпок 💅та літніх сарафанів (от же ш, мука вважає, що слово с*у*к*н*я то матюк і заміняє його **"). Ірусь, а я навпаки, абсолютно байдужа до шмоток. Мені б аби кросівки, та штани з футболкою))) Може тому, що я не хожу на роботу.Але мені так комфортно. 6 Справжня господиня, inucya, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 26 січня 2 години тому, irysska сказав: А я, мабуть, якась неправильна. Але усіляких тих молочників, піал, маслянок мені і не треба 🤭 от чим менше тих всих черепків, то і добре. Мені побільше б сумок шкіряних 🤣 і джинсиків-тряпок 💅та літніх сарафанів (от же ш, мука вважає, що слово с*у*к*н*я то матюк і заміняє його **"). А я взагалі байдужа до нарядів. Мені аби було зручно та практично) Ще подумала, що з лютого 2022 взагалі собі нічого з одягу не купувала крім пари джинс, якось взагалі не хочеться й думати, коли потрібно кудись нарядитися - аж мука для мене( хоча раніше і платтячка любила, і взуття на каблуку, а зараз джинси, худі, ботинки( А от порцеляну все одно продовжую купувати, мене це зараз так радує. Люблю стіл сервірувати, серветочки, плейсмати. Особливо люблю суботні сніданки: свіжі гарячі вафлі, красивий сервіз, яйце з рідким жовтком в милій пашотниці, багато приборів, окремо ножі для масла, багато міцного чаю з прес-заварника. 3 Olima, inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 26 січня 1 година тому, Natali06 сказав: а скажи-но в твоій м‘ясорубці ніж є? Ната, збігала спеціально розкрутила - такого, як ми звикли немає. Є шнек, спереду вона суцільна, лита, як наче ніж запаяний, края гострі, а потім ще зверху одягається щось подібне до решітки. Принцип дії такий - шнек подає м'ясо, продавлює його крізь цей умовний ніж, а навколо нього крутиться решітка, чи краще сказати, диск з такими як лопастями маленькими (його добре видно на фото), вони обрізають м'ясо. Не знаю, чи зрозуміло написала, технік-механік з мене ще той :) 1 година тому, Natali06 сказав: Та ж сама історія))) Як я купила того останнього р3дого кота, то сестра нагадала мені,що я вже обіцяла категорично нічого не купувати... Але ж котик... я від одного його вигляду тану...Це ж манісіньке задоволення , в якому я собі не можу відмовити))) Я після кожної покупки даю собі слово більше нічого не купувати, бо і гроші тануть, і ставити нікуди, та потім ущільнюю свої полички і доначу в Повернись живим чи Притулі з кредитки. 3 inucya, Natali06 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 29 січня я шото знову заболіла, горло, кашель... Т 37,2 дуже погано мені 1 5 Наташшшка, Natali06, irysska та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 29 січня 32 хвилини тому, справжня господиня сказав: я шото знову заболіла, горло, кашель... Т 37,2 дуже погано мені Ти того, не хворій лікуйся посиленно, щоб не розболітися (тьфу тьфу тьфу, хай швидко мине,) 1 2 lana19, Olima та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 січня дякую, дівчата. Т держиться 37,4, пілюлі п*ю. Сьогодні може лікарка прийде, вчора обіцяла. Вона мені по телефону сказала, що пити. Нічого, якось одужаю... у Вови післязавтра ДН, треба хоч щось солоденьке приготувати. 4 irysska, Наташшшка, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 30 січня Світлана, ти прикращай ото хворіти, ну нашо воно тобі треба? 3 irysska, lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 30 січня 2 години тому, справжня господиня сказав: Нічого, якось одужаю... у Вови післязавтра ДН, треба хоч щось солоденьке приготувати. Ну як у кукусіка день народження, то тут ти просто мусиш швидко-швидко одужати 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 січня Та вже навроді нічого. Лікарка дзвонила, питала як себе почуваюся. Т немає, просто хвора. Зватра кукусіку треба щось готувати, вспомнила, що в морозилці є перець фарширований ще влітку. От його і натушу! Ще маю язички жарені з синіх, ото чимось намажу і закручу. І кружечкі такі ж є. Дівчата, підкажіть, чим намазати? голова не тямить... часник не радити, не їмо. З солоденького хотіла зробити Монастирську хату, я її ніколи не робила. Тортік неважкий, смачний. Не знаю, чи хватить в мене сил... 1 2 lana19, Магда та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 30 січня (змінено) Може аджикою/ отим соусом, що ви всі варили, на ворожому ресурсі був популярним (забула назву) якоюсь намазати, змішавши з мазіком. Або вершковий сир+ кріп чи щось таке. П.с. долміо чи як там його Змінено 30 січня користувачем irysska 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 30 січня Світлана, а моркву по корейські Ви їсте? Наче ти писала, що "жереш" її . Якщо да, то смачні оці язички виходять з морквою по корейські і додати туди підсмажених грецьких горіхів. Але зарання не роби, щоб горіхи не розмокли. 3 lana19, Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 30 січня Іро, ні, мені Долміо тут ніяк не бачиться та й він рідкий, а от вершковий сир з кропом то тема. В нас продають дуже смачний сир Філокремія (35грн/200г), я його часто покупаю. От можна його трошки підсолити і додати кріп, в мене замороженого валом. Дякую, приймається. Оля, корейська морква теж дуже сюди буде пасувати! І горіхи є, тільки побити треба. І моркву зробити, на лоджії чекає. Хороший варіант, дякую. Коротше, думати буду, щось зроблю. Завтра вже буде мені покраще. Мабуть, тортик все ж зроблю нескладний, спечу в мульті від Шули Модан і кремом перемажу. Без мороки, Вова його любить. 4 lana19, inucya, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 30 січня Можна я ще раз побажаю, щоб кацапи виздихали від мала до велика? Виздихайте, потвори й*о*б*а*н*і. Такі гарні 4 бахи, скло подзенькувало. І носить земля цю нечисть паскудну. 2 3 inucya, Справжня господиня, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 30 січня 4 години тому, справжня господиня сказав: Мій Вова намастив би варенькою, а зверху сгущенкою, або сгущенку ложкою вприкуску до печенька з варенькою. Света! кукусіку зроби вафельний торт зі згущеним молоком. 3 inucya, irysska та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 31 січня (змінено) Світлано, ти як? А то зникла, хоч напиши як і що. Змінено 31 січня користувачем irysska 1 1 inucya та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 31 січня Та туточки я. Жива, місцями здорова. Сьогодні без Т, але слабкість. Я б здивувалася, якщо б її не було. Поки цілий день в диванному режимі. Перці фаршировані витягла з морозильника, ввечері потушкую в мульті. Зараз поставила в мультиварку пектися медівник від Шули. Ввечері будемо з Вовою в магазині, купимо що потрібно. Тортик перемажу сметанкою і буде йому щастя завтра. Він взагалі-то відмахувався від того тортика, не треба йому, не нагружай себе, рідна, але ж я знаю, що то на публіку гра, а сам аж дрижить за солодким. Ну ладно, якось тісто зробила, хай буде йому грець тортік. 7 Магда, Дяна, Olima та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 31 січня (змінено) В 18.01.2024 в 18:50, Natali06 сказав: Дівчатка, допомагайте!!! Купила чергового кота, а він без пари((( Може хто побаче в своєму місті( до отого рудого здоровила)) , маякніть! Ну бо дуже вже я іх люблю Ната, глянь, по-моємую тут твоя киця чи кошенятко https://www.facebook.com/groups/681973650151214/permalink/753931112955467/ Змінено 31 січня користувачем Магда 1 1 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 лютого Світлано, передавай Вові поздоровлення з Днем народження 🤗 і побажання міцного здоров'я і всього найкращого 🍷 А ще скажи, що йому дуже пощастило з дружиною! 4 1 Natali06, Дяна, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 1 лютого 21 година тому, Магда сказав: Ната, глянь, по-моємую тут твоя киця чи кошенятко https://www.facebook.com/groups/681973650151214/permalink/753931112955467/ Наталочко, ти кажеш мені про цих котиків? А подивись , що я знайшла!! Вірніше вони мене знайшли. Чоловік народний майстер( він іх робить) , а жінка розмальовує. І вже моі киці ідуть до мене!!! 3 Olima, Магда та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 1 лютого (змінено) Аааа, побачила на фото отого мультяшного вовка. Жив був пес, обожнюю ❤️ Змінено 2 лютого користувачем irysska 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 1 лютого Ось іх інстаграм . https://www.instagram.com/rodinnaetnomaisternia_kolos?igsh=OXZ1MWl4N3FoeHFu 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 1 лютого 14 хвилини тому, Natali06 сказав: А подивись , що я знайшла!! Вірніше вони мене знайшли. Чоловік народний майстер( він іх робить) , а жінка розмальовує. І вже моі киці ідуть до мене!!! Клас! То ж видно і твій перший котик того ж майстра. Вітаю! Інтернет таки сила :)! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 077 Опубліковано: 1 лютого Так! Тобі щиро дякую , що направила в цю групу! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 113 Опубліковано: 1 лютого 5 хвилин тому, Natali06 сказав: Так! Тобі щиро дякую , що направила в цю групу! Я дуже рада була згодитися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах