Наташшшка 1 093 Опубліковано: 28 березня Дожилась) Забула, як на форум фотку викласти 7 Справжня господиня, Lika_N, Магда та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 456 Опубліковано: 28 березня Наташик!!! Молодець, що згадала! Бо ти ще квіточка, а той склероз то для древніх) Фото таке , що хочеться лизнути) Знову джерьками дражнишся? 4 Магда, Наташшшка, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 093 Опубліковано: 29 березня В 28.03.2026 в 18:31, Natali06 сказав: Знову джерьками дражнишся? Та яке там дражнишся - гроші випрошую) Вже не знаю, чи танцювати, чи співати, чи що його робити) От і видумую всяке А склероз, скАтіна, почав підкрадацця вже 5 Lika_N, lana19, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 500 Опубліковано: Четверг в 15:59 Ох дівчата, тільки поставила Папушник в духовку - і вимкнули світло Винесла його на відносно холодний балкон, сиджу, чекаю вже другу годину... так шкода, так гарно підріс в формах, такі шапочки високі рівненькі. 1 4 Natali06, Справжня господиня, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 456 Опубліковано: Четверг в 18:35 Натолочка, співчуваю. А зараз ужеє світло?папушник дочекався? 3 Lika_N, Магда та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 969 Опубліковано: Четверг в 18:57 Наталочко, як там твій папушник? Мені аж заболіло, як прочитала. А ти не знала графік чи раптово вимкнули? Я вчора була дома і напекла пасок без глазурі, а сьогодні в нас знов зробили графіки. Прийшла ввечері додому з роботи і треба було сьогодні паски глазурувати, бо завтра треба віддати частину. А в нас світло дома дали тільки в 9 вечора. Так я вже і глазур зробила, і намазала - робила на страшній швидкості, боялася, щоб не виключили раптово. Щаз буду пакувати в коробки, сину та начальниці. 3 1 Natali06, Магда, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 500 Опубліковано: Четверг в 19:00 Дякую, Наталю. Таки дочекався Світла не було майже три години, я думала, що то вже все, перекисне. Але на вигляд наче нічого, присів трішки, як завжди у мене, лежить зараз на подушках, відпочиває. А я з того струсу поставила ще одну порцію) Буду тепер серед ночі випікати 5 Lika_N, Natali06, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 456 Опубліковано: Четверг в 19:08 Дівчата , Наталочко, Свєтік, ну ви і невгамовні!) Одна вже напекла , інша ще раз пече) А я мабуть піду куплю та і фсьо( Маю два Боша і обоє не працюють на заміс( Сьогодні намагалася замісити в хп, але там трохи капризне тісто і хп з нього зробила жижу( Довелось викинути( Тай ладно. Якщо покажете то полюбуюсь на ваші, а собі куплю в АТБ. 3 1 fronya40, Lika_N, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 500 Опубліковано: Четверг в 19:09 4 хвилини тому, Справжня господиня сказав: Наталочко, як там твій папушник? Мені аж заболіло, як прочитала. А ти не знала графік чи раптово вимкнули? Дякую, Світлана. Зараз у нас відключення поза графіком, не вгадаєш. Але наш папушник таки витривалий, і нас такими робить 9 хвилин тому, Справжня господиня сказав: А в нас світло дома дали тільки в 9 вечора. Так я вже і глазур зробила, і намазала - робила на страшній швидкості, боялася, щоб не виключили раптово. Та ото ж! Я теж весь час переживала аби встигнути зробити поки світло було. Мені дуже повезло, що відключили не посеред випікання, а з самого початку. 3 Справжня господиня, fronya40 та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 500 Опубліковано: Четверг в 19:23 Ната, вже багато років у мене стандартні фотографії папушників після випічки Дуже пухкі і ніжні, присідають у мене майже кожного разу. Вже й борошна більше дала, і печу на Зернарях... В другу партію додала ще борошна, тепер переживаю щоб не щабити тісто 6 Справжня господиня, Natali06, Наташшшка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 969 Опубліковано: 9 годин назад AQOUGxZ_hOJcEVzXEd7wei5NxCgzz5alGVCCL6Q5-2IiiPq6EClk4VpXtGDxgHqh_yZAjTaIglTVySubsIQi3pJeUx52KRJlxw8vWZs.mp4 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 982 Опубліковано: 4 години назад Привіт моїм подружкам!!! Прийшла поскаржитись ... В мене не підходе тісто...прям біда ...я замісила не туге тісто,і відправила в холодильник ( так робила дома часто). Вранці в 6 годин відкриваю,в тісто зовсім не підійшло. Дрожжі були свіжі доктор Окер. До 10 ранку стояло воно стояло і нічого... Я у розпачу. Взяла розвела вже другі свіжі дрожжі,змішала з тістом ,яке як пластилін. І поставила в тепло. І знову нічого.що це таке... 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 728 Опубліковано: 5 хвилин назад Танечка! Перевірити дріжджі: розвести їх у теплій воді з ложкою цукру — якщо з’явиться пінка, вони живі. Які дріжджі покажи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах