Перейти до вмісту
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

Дожилась) Забула, як на форум фотку викласти:oops:

IMG_20260327_141708386.jpg

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наташик!!! Молодець, що згадала! Бо ти ще квіточка, а той склероз то для древніх)  Фото таке , що хочеться лизнути) Знову джерьками дражнишся? 

Поділитися повідомленням

В 28.03.2026 в 18:31, Natali06 сказав:

Знову джерьками дражнишся?

Та яке там дражнишся - гроші випрошую) Вже не знаю, чи танцювати, чи співати, чи що його робити) От і видумую всяке:smile:

А склероз, скАтіна, почав підкрадацця вже:oops:

Поділитися повідомленням

Ох дівчата, тільки поставила Папушник в духовку  - і вимкнули світло :slezi-240: Винесла його на відносно холодний балкон, сиджу, чекаю вже другу годину... так шкода, так гарно підріс в формах, такі шапочки високі рівненькі. 

Поділитися повідомленням

Натолочка, співчуваю. А зараз ужеє світло?папушник дочекався? 

Поділитися повідомленням

Наталочко, як там твій папушник? Мені аж заболіло, як прочитала. А ти не знала графік чи раптово вимкнули?

Я вчора була дома і напекла пасок без глазурі, а сьогодні в нас знов зробили графіки. Прийшла ввечері додому з роботи і треба було сьогодні паски глазурувати, бо завтра треба віддати частину. А в нас світло дома дали тільки в 9 вечора. Так я вже і глазур зробила, і намазала - робила на страшній швидкості, боялася, щоб не виключили раптово.

Щаз буду пакувати в коробки, сину та начальниці.

Поділитися повідомленням

Дякую, Наталю. Таки дочекався :aqXZKSFfHyZMIyQUOaK-9eJ4KrQ4Jv-Wmau_df6ghf39bbR8a7LIlPxCS2qwUgNjzRzgVj7GHvPXET5hMoEQ5fF58yNcRoTU76GMjWkz58Y: Світла не було майже три години, я думала, що то вже все, перекисне. Але на вигляд наче нічого, присів трішки, як завжди у мене, лежить зараз на подушках, відпочиває. А я з того  струсу поставила ще одну порцію) Буду тепер серед ночі випікати

Поділитися повідомленням

Дівчата , Наталочко, Свєтік, ну ви і невгамовні!) Одна вже напекла , інша ще раз пече)  А я мабуть піду куплю  та і фсьо( 

Маю два Боша і обоє не працюють на заміс( Сьогодні намагалася замісити в хп, але там трохи капризне тісто і хп з нього зробила жижу(  Довелось викинути(  Тай ладно. Якщо покажете то полюбуюсь на ваші, а собі куплю в АТБ. 

Поділитися повідомленням

4 хвилини тому, Справжня господиня сказав:

Наталочко, як там твій папушник? Мені аж заболіло, як прочитала. А ти не знала графік чи раптово вимкнули?

Дякую, Світлана. Зараз у нас відключення поза графіком, не вгадаєш. Але наш папушник таки витривалий, і нас такими робить:smailuk10(1): 

9 хвилин тому, Справжня господиня сказав:

А в нас світло дома дали тільки в 9 вечора. Так я вже і глазур зробила, і намазала - робила на страшній швидкості, боялася, щоб не виключили раптово.

Та ото ж! Я теж весь час переживала аби встигнути зробити поки світло було. Мені дуже повезло, що відключили не посеред випікання, а з самого початку.

Поділитися повідомленням

Ната, вже багато років у мене стандартні фотографії папушників після випічки :biggrin: Дуже пухкі і ніжні, присідають у мене майже кожного разу. Вже й борошна більше дала, і печу на Зернарях... В другу партію додала ще борошна, тепер переживаю щоб не щабити тісто :biggrin:

20260409_214846.jpg

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

Привіт моїм подружкам!!! Прийшла поскаржитись ... В мене не підходе тісто...прям біда ...я замісила не туге тісто,і відправила в холодильник ( так робила дома часто). Вранці в 6 годин відкриваю,в тісто зовсім не підійшло. Дрожжі були свіжі доктор Окер. До 10 ранку стояло воно стояло і нічого... Я у розпачу. Взяла розвела вже другі свіжі дрожжі,змішала з тістом ,яке як пластилін. І поставила в тепло. І знову нічого.що це таке...

Поділитися повідомленням

Танечка! :girl_love: Перевірити дріжджі: розвести їх у теплій воді з ложкою цукру — якщо з’явиться пінка, вони живі. Які дріжджі покажи

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз