Справжня господиня 4 060 Опубліковано: Пятница в 15:19 Дівчата, я от згадала, що є така приблуда блендер-суповарка. Я зараз ще довго буду на дієт-харчуванні, мені здається, що воно для мене може бути корисне. В кого є таке, варто брати? Чи не морочити голову і просто блендером-ногою і далі робити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 509 Опубліковано: учора в 14:40 Світлана, у мене є така приблуда. Чесно кажучи, я її не зрозуміла та і супи пюре у мене не їдять. Стоїть, тільки хрон в ній гарно перебиваю та сухий хліб з батоном на сухарі. Якщо надумаєш купити, то виставляй рецепти, можливо і я свою поюзаю трохи. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 4 060 Опубліковано: 23 години назад Оля, а от ми як раз дуже любимо супи-пюре. Вова сам часто просить влітку кабачковий, восени та взимку гарбузовий супчик, варю каструльку 2,5л. Їсть і на обід, і на вечерю залюбки. Так шо думаю, що простоювати не буде. І ще в мене від комбайна БОШ зламався великий кувшин-блендер, в якому я робила соус Долміо і ікру кабачкову. Влітку я часто їм користувалася на заготовки. Купувати окремо такий кувшин це по ціні однаково як блендер-суповарка, в якому є функція саме блендер без нагріву. То і вибір мій очевиден. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах