Vilapo 8 029 Опубліковано: 3 червня, 2014 Хорошо исправлюсь ! молодец!!! ------- Добавлено: -- 03 июн 2014, 18:57 ----------------------- Девочки, "Отдельный разговор" удалили, да? Да, Танюша, с той темой покончено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 3 червня, 2014 Сэра:, наконец то ты вернулась :x25 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 3 червня, 2014 НатальяН, Наташенька, выходи! Как я рада, что наконец-то и ты сюда забрела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 3 червня, 2014 Сэра:, эта бабулька с аватарки просто убойная, пусть она остается. :10: И большое спасибо за твои юморные комменты, всегда читаю с огромной лыбой на лице.... :smile1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 3 червня, 2014 Да, Танюша, с той темой покончено Вот и чудненько... чтобы не приходили некоторые, да не подливали масла в огонь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 3 червня, 2014 Фсе, девочки! Карета превращается в тыкву... Я спать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 4 червня, 2014 Сэра,прочитала историю про твою аву! Офигеть!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ванилькаЯ 0 Опубліковано: 4 червня, 2014 Всем добрый вечер!Тут сегодня тишина.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 4 червня, 2014 ванилькаЯ:, Так все наговорились и пошли готовить и рецептами делиться ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pygovka 487 Опубліковано: 4 червня, 2014 Ой, девочки, где тут похвастаться можно? ай, хвастаюсь тут... я опять бабушкой стала, сегодня родилась ещё одна внучка! Теперь у меня ДВЕ ВНУЧКИ_РОМАШКИ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 4 червня, 2014 ЖУЖА:, мои поздравления пусть малышка растёт здоровой всем на радость Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ванилькаЯ 0 Опубліковано: 4 червня, 2014 ЖУЖА Наташа,прими самые искренние поздравления.Пусть этот маленький человечик будет здоровенький и счастливенький Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 4 червня, 2014 Ой, девочки, где тут похвастаться можно? ай, хвастаюсь тут... я опять бабушкой стала, сегодня родилась ещё одна внучка! Теперь у меня ДВЕ ВНУЧКИ_РОМАШКИ! Наташа поздравляю!!!! Пусть растет здоровенькой! Родителям сил и терпения! :smile6: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pygovka 487 Опубліковано: 4 червня, 2014 спасибо девчёнки! я уже так нарадовалась, после посещения темы " ХОРОШЕЕ НАСТРОЕНИЕ", что сил нет даже смеяться уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 4 червня, 2014 Наташа !Поздравляю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 4 червня, 2014 Жужа - Наташа, с Днем рождения внученьки! Крепенького ей здоровья, счастливого детства! Пусть растет на радость родителям, сестричке и бабушке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
azaza 3 473 Опубліковано: 4 червня, 2014 НатаЖужечка, с новым тебя человечком! Пусть рядом с ней поселится незримая фея-доброволшебница Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 4 червня, 2014 ЖУЖА:, Наташа! Поздравляю! Пусть растет здоровенькая, на радость всем вам!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 4 червня, 2014 Наташенька, искренне поздравляю с рождением внученьки , пусть будет здоровенькой и счастливенькой . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 4 червня, 2014 Жужик!!! Счастливая!!!!!!!!!поздравляю!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 4 червня, 2014 Наталочка - Жужа! Поздравляю!!!!! от всего сердца желаю твоим девочкам - паняночкам счастья, здоровья и достатка!!! моя прабабушка меня, маленькую называла - "моя ж ти паняночка" эх, как это было давно..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 4 червня, 2014 ЖУЖА:, поздравляю с рождением внучки Здоровья малышке и счастья Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Prus - 2 476 Опубліковано: 4 червня, 2014 ЖУЖА:, Наташенька! Поздравляю от всей души! Пусть растет здоровая и счастливая! и вас только радует! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pygovka 487 Опубліковано: 4 червня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 093 Опубліковано: 4 червня, 2014 Таня, как это здорово иметь такую дочку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах