Jump to content
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

13 хвилини тому, Наташшшка сказав:

Мені треба більші! Щоб на форму для багетів натягувались.

І я відразу подумала, що мені треба більші, аби на мою велику миску для замісу хліба натягувалися) Я на МейкАпі купила шапочки для душу - я їх на корзинки з хлібом натягую, а от миску, поки тісто вистоюється, затягую плівкою, але мені не вистачає ширини рулона, доводиться декілька полосок натягувати. Потрібно буде зайти в Аврору, їх зараз багато кругом відкрилося.

21 година тому, lissaKi сказав:

Вони типа на тазік для води щоб як раніше ноги розмочити

Ааа, зрозуміла. Треба пошукати.

21 година тому, Магда сказав:

мені не вистачає ширини рулона,

Наталка, а ширша плівка теж мала? В мене є шириною 50см

45 хвилин тому, Наташшшка сказав:

Наталка, а ширша плівка теж мала? В мене є шириною 50см

Такої у мене немає, я додумалася лише пергамент та фольгу різної ширини купувати. От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка :biggrin:

1 година тому, Магда сказав:

От тепер думай - що мені більше треба: оті "чепчики" чи широка плівка

І те, і те.

В мене плівка ширша і вужча, шапочки для душу, "чепчики" з аврори, три набора силіконових кришечок різного розміру - все нада:mocking:

17 хвилин тому, Наташшшка сказав:

все нада

Та люди добрі! Мої шкафчики вже не закриваються! Але плівку таки пошукаю :biggrin:

Дивлюсь я на цю красу  і така гордість  мене бере! Який же гарний наш народ!  Про оте , вєлікоє, навіть згадувати не буду! 
Нашим народом не можна не захоплюватися! 
колядники Києва🇺🇦

IMG_4310.jpeg

IMG_4309.jpeg

IMG_4311.jpeg

15 хвилин тому, Natali06 сказав:

Дивлюсь я на цю красу  і така гордість  мене бере! Який же гарний наш народ!  Про оте , вєлікоє, навіть згадувати не буду! 
Нашим народом не можна не захоплюватися! 
колядники Києва🇺🇦

IMG_4311.jpeg

Так, Наталочко, це неперевершено. :girl_love:
Дівчатка одягнені у юпки. Як раз по сезону, щоб не змерзнути. Невідомо де вони їх знайшли. У мене аж серце защеміло, як побачила.
Юпка - верхній жіночий одяг. По крою схожий на корсетку, тільки довша, з рукавами і теплої тканини.
Мій дідусь (я його живим не застала) стільки подібного одягу перешив на машині Singer. 
Був знаменитим кравцем. Жив на хуторі. Приїздили до нього обшиватися із сусідніх сіл і міст. 
Коли зашли німці у хутор, то зупинилися у нього. Бо була сама велика хата. 
Мама ще розказувала, що стояв у них на подвір'ї на погребі танк. І німці чотирьох річну маму пригощали шоколадками.
Так ось мій дідусь сказав своїм п'ятьом дітям, що ніколи їх не буде вчити шити, бо то каторжний труд. 
  Десь лежать мамині корсетка і юпка розміру 42-44 у порожній холодній батьківській хаті. Пройшла ціла епоха... :bad:

Задовбалася їсти холодне, ашоподелать з електроплитою в наші блекаути. І от псіхонула і купила! Бо нам ще довго так жити, принаймні до квітня точно.

Красата!!!

IMG_20260113_194546.thumb.jpg.2990799fa8aab966c679c2b11c6eff20.jpg

Дівчата, купила сьогодні отакий засіб, багато про нього чула. А тут зайшла в Варуса, а їх різновидів багато щей по акції. Ну я і не встояла.

IMG_20260213_150903.thumb.jpg.baf4f1b7bf4465a5a8b26ecb7d9e9e57.jpg

Що вам казати. Маючи сина- напівзасранця і в минулому батька, який посуд мив, але не чистив, я за свої роки перепробувала майже все! І дешеве, і дороге. Найбільш подобався Мілам луганський, добре видаляв застарілий жир. Але зараз його не бачу, хоч його випускає Харків. Може, вже і не випускає.

Про цього " петушка" дуже часто читала у відгуках, саме про жовтого. Продається в Аврорі, але її немає поруч зі мною. І от нарешті купила. І зразу перемила в сина посуд. 

Дівчата, це шок! Діє майже відразу, не треба чекати, економне, має приємний запах лимону. Я хвилин за 20 перемила синові гору посуду, особливо каструлі, чайник, де донце завжди брудне. Єдине, що дратує, то його треба пшикати в положенні догори ногами, навіть картинка є. Чому так не знаю, але його властивості перевішують це невдобство.

Хто ще не брав - купіть! Ціна щось 120 грн. Є ще такі для білизни, для унітазів і ще чогось. 

Свєтік, молодець , що купила! Я  давно користуюсь цим  засобом. Нещодавно купила в рожевому кольорі, а « не топальто»(  Чомусь подумала, що вони відрізняються запахом , а ні. В рожевому для чогось іншого( забула, завтра гляну) Дівчата в магазині ще хвалили  засіб для унітазів.
 Ще дуже подобаються гелі для прання  цієі лінійки  . Тільки там де мило намальоване, має дуже сильний запах. Але пере гарно. Ще дуже хочеться спробувати засіб для миття підлоги. Може « жаба» засне, то придбаю. 
ціна в тебе гарна, ) у нас 150-160 грн. Здається запасний( без самоі бризкалки) трохи дешевше. 
 А взагалі, я не уявляю як раніше все вимивали? Ми як розбирали квартиру після свекрухи, то тільки цей засіб і спасав. А так не уявляю  як би ято все вимила…