УкраІнка 6 950 Опубліковано: 4 листопада, 2016 от жеж хитруля-повітруля от хитрюга Ага, есть немножко... Но слышать это от девочки из Боярки... 2 Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 листопада, 2016 @УкраИнка, 2 Сусля та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2016 Но слышать это от девочки из Боярки.. дада! спросите меня, есть таки шо вспомнить о коварной Аллуське. 2 Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 4 листопада, 2016 А почему в списке этого года одни Снегурочки? Неужели не будет ни одного Деда Мороза? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 4 листопада, 2016 @Сусля, а "в рамках туру по Україні" в Боярку не собираетесь часом заехать?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 листопада, 2016 а я там все уже знаю, не одни тапки стоптала у прошлому годе 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 4 листопада, 2016 а я там все уже знаю, не одни тапки стоптала у прошлому годе Теперь я знаю, что заставило Суслю устраивать турне по Украине. Стоптанные тапки в Боярке. 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 4 листопада, 2016 Инна! Уря!!!!!! Дождалась! 13 номер спульсировал! Света, и Хде ж он спульсировал? Быстро-быстро допиши меня под № 13. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 5 листопада, 2016 Добавила!!!!!!!!! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 7 листопада, 2016 福广告费我也有电饭锅虎年福闪闪发光Именядобавьте 2 Сусля та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 7 листопада, 2016 А вот и Дедушка Мороз к нам пожаловал!!! Уряяяя!!! С Востока, наверное, шел)) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 7 листопада, 2016 Женя! 已添加 ужедобавила))) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 7 листопада, 2016 что там написано 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 7 листопада, 2016 уже добавила))) по китайски 3 Алцьона, valuhka та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SvietLano4ka 59 Опубліковано: 8 листопада, 2016 @SvietLano4ka, доброе утречко!!! Рады видеть новеньких в наших рядах!!! Спасибо!! И мне приятно познакомиться 4 Уляна-ляна, Алцьона, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 11 листопада, 2016 Кто не отправил мне свои анкеты ! Жду срочно! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 11 листопада, 2016 Моя прошлогодняя вполне актуальна. Возраст тоже можно не корректировать :smile429: 3 lana19, Алцьона та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 11 листопада, 2016 а хто ще не відправив анкети, га?? що це таке робиться , га? тут вже подарунки треба міркувати, а вони... іш! 2 Алцьона та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 11 листопада, 2016 хто ще не відправив анкети, га?? Я 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 12 листопада, 2016 ну ти дивись не неї.. а по попі? 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 12 листопада, 2016 @Сусля, что за тайные желания? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 12 листопада, 2016 СРОКИ ИГРЫ Сбор анкет до 15.11.2016 включительно. Не, ну шо за дела?! До часа Х три дня осталось, а народ никакой инициативы не проявляет... Неужели больше никто не присоединится? Мои прошлогодние и Снегурочка, и Елочка куда-то пропали... В дружные ряды играющих не хотят вступать... 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 12 листопада, 2016 Сусля, что за тайные желания? чогойта зовсім не таємні, хочу набити по попі тих , хто сачкує! та анкети не здає! 2 lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 12 листопада, 2016 Мне очень хотелось поучаствовать, но обстоятельства. Запланирована операция, которую 5 лет откладывала, трушу немного, поэтому не планирую ничего, чтоб никого не подвести. Боюсь передумать. Я с вами мысленно. 5 lana19, valuhka, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 12 листопада, 2016 чогойта зовсім не таємні, хочу набити по попі тих , хто сачкуєт! та анкети не здає! Ты же суслик, а не спрут 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах