Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Вот это Шерлок-не успела получить, как выдала все явки-пароли ага)) надо на курсы к нам)) Ну ничего!!! В след.году мы как напутаем))) 1 Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 а де наша Діанка.. отримала подаруночек і пішла десь у підпілля.. що це за діло таке! 2 valuhka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 28 грудня, 2016 на след год всем кондитерам покупаем подарки в моем магазине и они приходят ко всем от моего имени 7 inucya, lissaKi, Grypana та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 28 грудня, 2016 а де наша Діанка.. отримала подаруночек і пішла десь у підпілля.. що це за діло таке! она ещё та партизанка 3 Сусля, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 на след год всем кондитерам покупаем подарки в моем магазине и они приходят ко всем от моего имени шах і мат! 5 valuhka, natamylove, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 а де наша Діанка.. отримала подаруночек і пішла десь у підпілля.. що це за діло таке! ну так а я про шо?? Шо їй там поклали таке???? 1 lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 28 грудня, 2016 а де наша Діанка.. отримала подаруночек і пішла десь у підпілля.. що це за діло таке! ну так а я про шо?? Шо їй там поклали таке???? говорила с ней по телефону,она у нас вся у работе .вечером сказала закинет 4 lana19, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 на след год всем кондитерам покупаем подарки в моем магазине и они приходят ко всем от моего имени заметано!!! 3 lana19, lissaKi та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 ,она у нас вся у работе работу посылкой подарили 2 Світл@нка та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 ну ващєєє.... а вчора ввечері не можна було зробити, нє харошая дєвачка! 4 Алцьона, lissaKi, Світл@нка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 я знаю що Діанка на роботі читає форум, в неї ноут завжди перед очима... Діанка! чуєш що кажу! не харошая ти девачка, воть! отримати подарунок і не показати суспільству! це ж ганьба! 5 lissaKi, lana19, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 28 грудня, 2016 а де наша Діанка.. отримала подаруночек і пішла десь у підпілля.. що це за діло таке!ну так а я про шо??Шо їй там поклали таке???? Марихуаны точно не было ! ))) 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Марихуаны точно не было ! ))) тааааак.... восполняем пробелы в тактической схеме))) 1 Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 я знаю що Діанка на роботі читає форум, в неї ноут завжди перед очима... Діанка! чуєш що кажу! не харошая ти девачка, воть! отримати подарунок і не показати суспільству! це ж ганьба! мутять...стопудово щось мутять...ше й досі!!! 3 lana19, lissaKi та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Читаю ваш квест с удовольствием! Как будто сама принимаю в нем участие, радуюсь со всеми. На след. год обязательно приму участие. 5 valuhka, Світл@нка, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 28 грудня, 2016 На след. год обязательно приму участие. Нам новые участники очень нужны. Не всё же по Боярке ходить. 3 Алцьона, lana19 та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 грудня, 2016 На след. год обязательно приму участие. запомню))! Ох и попируем!!! 3 lissaKi, lana19 та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 28 грудня, 2016 за целый день ни одной посылочки с фото. чё творится то 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Так только из получивших только от Дианы ждем фото. Мне даже смс еще не пришло. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 і мені нічого нема 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Я в прошлом году участвовала, очень понравилось! Недавно ножки прооперировала, мне не до беготни было. 2 Izvarina та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 28 грудня, 2016 Elenka,поправляйся! дала задание мужу "пробить" все посылки на отсрочке 3 Алцьона, Світл@нка та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 28 грудня, 2016 @Elenka,поправляйся! Спасибо!!! 3 Світл@нка, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 28 грудня, 2016 сейчас редко смс приходит из за праздников.мне две посылки пришли ещё вчера,а смс так и не было, 4 Miloviza, Алцьона, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 28 грудня, 2016 опа-опа мені подаруночек прийшоооов, так шо я побігла, 6 lissaKi, Miloviza, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах