Toxa 1 697 Опубліковано: 12 грудня, 2018 Итак напишу самое первое и самое главное: Сейчас у многих не работают старые пароли после обновления. Нужно его просто восстановить через систему "забыли пароль". Если не приходит письмо - смотрите папку спам, мы еще не наладили работу почты. Будьте терпеливыми, нам еще нужно время для достижения полноценной работы базовых функций форума. 2 УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 12 грудня, 2018 ♻️ 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 12 грудня, 2018 Добавили долгожданные закладки с самостоятельным созданием категорий. 2 Алцьона та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 12 грудня, 2018 В ленте вместо " последних рецептов на форуме" показаны последние ответы в темах 2 valuhka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 12 грудня, 2018 Я поправил, теперь там именно последние рецепты. Только внешне немного надо подровнять, чтобы больше влазило в блок по ширине. 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Почту поправили. Теперь всем должны приходить письма и на gmail. 1 1 inucya та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Вернулись дни рождения в блоке справа. 3 1 valuhka, Lika_N, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Темы на которые подписаны,не приходят сообщения ,если есть ответ в ней. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Подивилася скрін екрану з сайтом у Natali06, так от на планшеті з андроїдом все виглядає не так круто, як на ейплі. В мене на всю ширину екрана фото останніх рецептів, немає рядка головного меню, а нижче, аж до кінця сторінки - форум із розкритим деревом тем. Панель, яка в ipad справа, на андроїді в самому низу після розгорнутих тем форуму. А можна зробити так, щоб на головній сторінці теми форуму були хоча б згорнені (+)? А то я вручну позгортаю їх, знайду потрібне, а коли повертаюсь на головну, то знову весь форум відкритий, і якось не компактно, багато пустого місця біля назв тем, до розділу з новими публікаціями доводиться довго листати. Це схоже на мобільну версію. Надіюсь, я зрозуміло пояснила, бо зробити скрін свого екрану не змогла. Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Наталочка, мені зручніше тримати планшет горизонтально. Якщо ставити його по верикалі, то в мене також останні повідомлення в кінці. Але стверджувати, що так виглядає і на других , на жаль , не можу... може прийдуть головні адміни, розкажуть детальніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 13 грудня, 2018 1 час назад, Lika_N сказал: Темы на которые подписаны,не приходят сообщения ,если есть ответ в ней. Лика, форум еще в стадии разработки. Просьба подписаться еще раз ( отметить галочкой) интересующие темы. Очень надеюсь на ваше понимание. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Наташенька,поняла, с этой темы стали приходить сообщения. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 13 грудня, 2018 3 минуты назад, Natali06 сказал: Наталочка, мені зручніше тримати планшет горизонтально. Якщо ставити його по верикалі, то в мене також останні повідомлення в кінці Наталю, я також тримаю планшет горизонтально, бо вертикально тоді зовсім компактно виходить. Хто зна, може, це від діагоналі залежить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Ликуся, спасибо за терпение и понимание!)) очень хочется сделать длявас все удобно и комфортно)) 2 inucya та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 13 грудня, 2018 О, вже теми форуму не розгортаються самі! Як я їх залишила згорненими, так головна сторінка і відкрилася, супер. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 13 грудня, 2018 1 минуту назад, Магда сказал: Наталю, я також тримаю планшет горизонтально, бо вертикально тоді зовсім компактно виходить. Хто зна, може, це від діагоналі залежить? Наталочка, почекаэмо головних. Але дуже добре , що є зауваження , так буде краще усунути незручності. Так що , будь ласочка, пишіть всі своі зауваження в темі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 135 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Очень хорошая функция в профиле "созданный мной контент". Теперь в одном месте все мои рецепты. Но хотелось бы, чтобы сюда не попадали загруженные изображения. Для этого можно посмотреть галерею. А здесь они мешают. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Так интересно стало! Но для меня пока как квест. То туда схожу, то сюда... Поздравляю всех с новым домиком! 6 Natali06, valuhka, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 13 грудня, 2018 3 минуты назад, Elenka сказал: Так интересно стало! Но для меня пока как квест. То туда схожу, то сюда... Поздравляю всех с новым домиком! И для меня квест))) 4 Elenka, людкин, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Мне трудно оценить весь масштаб перемен с телефона, надо с ПК зайти, посмотреть с высоты ,,птичьего полета", так сказать. Или нет разницы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 13 грудня, 2018 Только что, Elenka сказал: Мне трудно оценить весь масштаб перемен с телефона, надо с ПК зайти, посмотреть с высоты ,,птичьего полета", так сказать. Или нет разницы? Різниця є, ще й яка! Тільки що зайшла з компа. Так це ж бомба! класний інтерфейс, зручне меню. Ще тільки що помітила - потрбен текстовий редактор в полі для набору повідомлень (ну, по крайній мірі, український) 2 fronya40 та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 13 грудня, 2018 2 часа назад, Elenka сказал: Так интересно стало! Но для меня пока как квест. То туда схожу, то сюда... Поздравляю всех с новым домиком! Ленчик, это скорее не новый домик, а наш родной домик после капитального ремонта! Я тоже пока хожу-брожу туда-сюда Много интересного и непривычного... Но в целом - классно! 2 inucya та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 13 грудня, 2018 8 часов назад, Toxa сказал: Вернулись дни рождения в блоке справа. А ткните носом, пожалуйста, где найти ВЕСЬ список дней рождения. Ну, который раньше в разделе Календарь был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 14 грудня, 2018 Инночка! Я пока даже и не пытаюсь разбираться во всех мелочах - работы еще идут. Что-то может поменяться еще или добавиться. Жду финала 3 УкраІнка, inucya та Lika_N reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 грудня, 2018 Спасибо всем мастерам, которые отремонтили и ремонтят! Уже очень здорово! Ждем "квітку" ! 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах