Izvarina 8 102 Опубліковано: 27 січня, 2015 Девочки и Мальчики, Нас уже больше тысячи! Всех поздравляю и люблю! 7 Natali06, nestr, Юля та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 27 січня, 2015 Дианчик , спасибо! Всех и главное, нашего 1000 пользователя, поздравляю с этим праздником!!!! 3 Юлькин, Izvarina та Svetlanaur reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 27 січня, 2015 Ох, как же приятно поздравлять с таким событием! 6 Svetlanaur, Izvarina, Юлькин та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 6 лютого, 2015 Оксанки, Ксюшки, Ксенюшки!!! Поздравляю всех вас с днем ангела!!! Пусть он всегда будет рядом и оберегает вас и ваши семьи!!! 3 Sakura, lana19 та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 6 лютого, 2015 3 Vilapo, Алцьона та Sakura reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 6 лютого, 2015 Вельмишановнi нашi паняночки Оксанки, вiтаю всiх З ДНЕМ АНГЕЛА! Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було,Щоб щастя сімейне його берегло,Щоб радість завжди була на порозі,А лихо в далекій і вічній дорозі.Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить,Убереже Вас від біди повсюди,Нехай несе Вам радість кожна мить,І благодать Господня з Вами буде. 3 Vilapo, Sakura та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 9 лютого, 2015 Поздравляю нашего администратора Тоху, с профессиональным праздником, С ДНЕМ СТОМАТОЛОГА!!! Как много профессий есть на свете:Твоя работа — врача в кабинете.Ты не ЛОР, не окулист, не ревматолог,Ты — профессиональный стоматолог!Сегодня — твой праздник, желаю тебеВ работе — удачи, покоя — в душе!А тем, кто приходит к тебе как на пытку,Желаю уйти с белоснежной улыбкой Міжнародний день стоматолога. Історія свята: Аполлонія - дочка видного олександрійського чиновника, яка увірувала в Христа. На думку гонителів християнства, вона подавала поганий приклад співгромадянам, які повинні були дотримуватися багатобожжя і вірити в божественне походження імператора. Аполлонию піддали жорстоким тортурам, вимагаючи зречення від християнства. Але дівчина не здригнулася перед лицем смерті. Вона попросила її розв'язати, щоб у неї була можливість стати на коліна і виконати вимогу юрби. Коли ж її розв'язали, відважна жінка сама кинулася у вогонь. Це трапилося 9 лютого 249 року. Свята Аполлонія (Фото: Звонимир Atletic, Shutterstock) Свята Аполлонія (Фото: Звонимир Atletic, Shutterstock) Страждання і християнський подвиг Аполлонії так вразили її сучасників і нащадків, що народилася легенда про те, що варто тільки вимовити ім'я Аполлонії, помолитися їй - зубний біль вщухне. У 300 році Аполлонія була канонізована як свята мучениця. Її день 9 лютого. 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 9 лютого, 2015 ТОХА, АНТОН, С ПРОФЕССИНАЛЬНЫМ ПРАЗДНИКОМ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 9 лютого, 2015 Поздравляю нашего Тоху и всех стоматологов ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 14 лютого, 2015 Поздравляю всех Валентинов и Валентин С ИМЕНИНАМИ! Всех поздравляю С ДНЕМ СВ. ВАЛЕНТИНА! С ДНЕМ ВЛЮБЛЕННЫХ! В день святого Валентина — Любовь для нас незаменима,И стесняться чувств не стоит —Пусть сердце радость нам омоет!Нас создали, чтоб любили —Любимых чтоб боготворили,Половинку отыскали —И никогда не отпускали!Чувства долго чтоб горели —Совсем ругаться чтоб не смели,И в сердце чтобы любовь была —Заполнила вас всех сполна! 4 Алцьона, Kira, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 1 березня, 2015 С первым днем весны! 7 Джу, Дяна, Sakura та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sakura 2 296 Опубліковано: 1 березня, 2015 4 Izvarina, Natali06, Vilapo та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sakura 2 296 Опубліковано: 2 березня, 2015 Вот такую красоту сегодня нашла у себя в картинках. Дарю ее всем вам! 8 Фрезия, lana19, Veronka та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 7 березня, 2015 Дівчатка, дорогенькі мої квіточки, дозвольте привітати Вас зі святом весни та любові, з наступаючим 8 березня!!! Не можу я натішитись весною,Намилуватися безмежною красою.В убранстві ніжнім кружиться Земля,В чарівній казці гори, ліс, поля!Щодень весна новини нам несе,Заполонилось квітами усе.Милує гама колірна наш зір —Нема нічого кращого, повір,Як ніжні квіти в ранішній росі,Як сонце, що встає в усій красі.І світанкова пісенька з лісів —Той неповторний, величальний спів,Що славить сонце, землю, небеса...Повсюди радість, щастя і краса.І аромат живильний кличе у лісиНапитися цілющої роси,Відкрити серденько для щастя й доброти...То ж до весни прислухайся і ти.Наповнись звуками і аромат вдихни,Прийми привіт чарівної весни. https://www.youtube.com/watch?v=RtvdFBOPuJY 11 Kira, Дяна, Twist та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 8 березня, 2015 Шановні паняночки , вітаю всіх ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ!!! До Вас посміхається ранок веснянийДаруючи чистих небес голубінь.Ви завжди прекрасні, кохані, жадані,Серця зігріває Ваш погляд ясний.Нехай Вам завжди посміхається доля,Хай шириться простір для сонячних мрій.Хай низько вклоняються квіти довкола,Бо Ви у цей день – королеви весни. 19 lissaKi, nestr, Vilapo та 16 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 8 березня, 2015 Девочки, дорогие! Всех с праздником!!! 17 Юлькин, Svetlanaur, Aina та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Marianna 330 Опубліковано: 8 березня, 2015 Дорогие девочки!!! От всего сердца поздравляю всех вас с праздником весны!!! Любви , радости, мира и спокойствия вам всем!!!! 18 Дяна, Виталинка, Grypana та 15 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 8 березня, 2015 Зi святом, дiвчата! Я просто жінка… авт.Олена Iськова Я просто жінка… Грішна і земна. Не ангел я, не перший витвір Бога. Так легко мною впитись без вина, Я ж на устах залишу тільки здогад. Я просто жінка… Суміш сміху й сліз, Фонтан емоцій, джерело любові. Я загадка, незвіданість, ескіз, Рожеві сни і мрії кольорові. Я просто жінка… Та в усі віки В моє ім’я творили і вмирали, З небес зривали в пристрасті зірки, Співали солов’ї нічні хорали. Я просто жінка… Різна для усіх: Для когось подруга, ну а комусь єдина. В міцну я дружбу вірю, мов горіх, А як любов, то тільки лебедина. Я просто жінка… Та лише мені Одній дано святе наймення Мати. Я послана на землю, щоб в вогні Своїх діток від бід охороняти. Я просто жінка… Ніжна і слабка. І в слабкості моя таємна сила. Жіноча доля, кажуть, не легка, Та іншої я в Бога не просила. Я просто жінка... 20 naataa, Людок, Люлёк та 17 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 8 березня, 2015 Дорогі дівчата, щіро вітаю усіх зі святом 8 березня! Хай пролісок перший дарує вам ніжність,А сонце весняне дарує теплоУ березні вітер несе хай надіюІ щастя, і радість, і тільки добро! 18 lissaKi, Svetlanaur, Пампушка та 15 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mona1 2 104 Опубліковано: 8 березня, 2015 Девочки, дорогие! С праздником 8 Марта всех вас! Желаю огромного счастья, любви, весны, благополучия! Чтоб трудности, если есть какие, то шли лесом и подальше! Чтоб были рядом ваши близкие и чтоб душа пела от радости! 18 Aina, Фрезия, Twist та 15 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Людок 2 174 Опубліковано: 8 березня, 2015 С праздником ,девчатки!!!!!!!!!! 17 Дяна, naataa, Natali06 та 14 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 8 березня, 2015 Уря!!!!!!!!!!! 8 марта наступило ! 16 Пампушка, Veronka, Aina та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YNL 1 272 Опубліковано: 8 березня, 2015 15 Twist, Олька, Marianna та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 8 березня, 2015 Із святом весни, краси і любові!Хай щастя і радість несе кожна мить,Всього у житті хай буде доволі,На кожному кроці завжди хай щастить! 13 naataa, Natali06, Aina та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 8 березня, 2015 Світлого для 8-го Березня зичу вам: кохання, теплоти близьких сердець, душевного комфорту, родинного добробуту та щирості почуттів.Нехай приязно світить Вам весняне сонце і зігрівають веселі усмішки оточуючих Вас людей! 15 Aina, Виталинка, lana19 та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах