Natali06 18 058 Опубліковано: 26 січня, 2020 Когда ты чувствуешь себя барыней)) І нехай весь весь світ зачекає!) І неважливо, що твоя подруга після операціі. Є тільки я!)) всім доброго ранку! 8 Магда, Валюшечка, УкраІнка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hasia 427 Опубліковано: 25 лютого, 2020 Ищу котика лысика - друга или подружку своему девонрексику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 12 квітня, 2020 Не реклама алиэкспресс))) но комбинезончик хорош))) Моллюшка пришла с прогулки и сразу упала спать))) комбезик мягусеееенький))), даже боюсь снимать))) 4 Магда, Jefry, Lika_N та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 12 квітня, 2020 и немножко Бибички вам в ленту))) А как ваши пьют молочко? 79643FC6-3F15-4088-8421-9208C71A9ACD.MOV 5 Jefry, lana19, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 13 квітня, 2020 Прелесть какая! 🙂 У моей знакомой кошка так воду пьёт с самого детства. 4 Natali06, inucya, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 13 квітня, 2020 Иннусь, эта все так ест)))) Причем нарезанное мяско с большим выбросом из тарелки. ))) ааа, не)) сухой корм ест нормально 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 19 квітня, 2020 А к нам в гости кот вот такой стал приходить! 3 2 lana19, Эдельвейс, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 19 квітня, 2020 45 минут назад, inucya сказал: А к нам в гости кот вот такой стал приходить! Який же тільки красень!!! Якщо точно знаєте, що бездомний - забирайте до себе, обов'язково, не пошкодуєте! А якщо у вас ще і своє подвір'я - то це взагалі, це лев, господар, жодного гризуна не буде в кварталі :) Це ж треба, такий аж оранжевий! Який погляд, я б ту наглу рижу морду просто б "затіскала"! Як же я люблю рудих котів, не можу пройти мимо :) Не можу відірватися від фото, я б собі його забрала, але, переживаю, що моя нагла руда морда буде дуже проти, а вона у нас з характером... 3 inucya, Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 квітня, 2020 На бездомно он вроде не похож, но от чашки молока и чего нибудь мясного никогда не отказывается,и чем чаще угощаю тем чаще приходит! Приходит мяукает и трётся об ноги, приходится кормить, жалко его, молодой -много тратит энергии, питание должно быть хорошее! 3 Jefry, lana19 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 квітня, 2020 Красавец! Он вполне может жить у кого-то из соседей, а к вам заходит подъедать. Мои хвосты, которые никогда (!!!) не бывают голодными, всё равно любят заглянуть к соседям. А у знакомой кот вообще на два дома жил. При этом и те, и другие хозяева считали его исключительно своим, но думали, что он просто на пару-тройку дней в загул уходит. Правда всплыла совершенно случайно и была полной неожиданностью для хозяев. Интересно, что и те, и другие его Васей называли. 3 1 Jefry, inucya, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 квітня, 2020 5 часов назад, УкраИнка сказал: А у знакомой кот вообще на два дома жил. При этом и те, и другие хозяева считали его исключительно своим, но думали, что он просто на пару-тройку дней в загул уходит. Правда всплыла совершенно случайно и была полной неожиданностью для хозяев. Интересно, что и те, и другие его Васей называли. Похоже, но у нас последнее время не бывает загулов, он только ночует где-то, и уходит если нас нет во-дворе, только выхожу на улицу и он из-за забора соседского тут как тут( но за забором у соседей другой кот), и пока я не зайду будет толктись во дворе вместе со мной! 5 lana19, Магда, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 20 квітня, 2020 Иннусь. котофей шикарный! Солнечный! У нас такая же история))) Мы когда приезжаем в село . то у нас очередь стоит)) Племяшкины все коты и собаки возле нас)) Еще какая то кошка приходит.Но она наглая. гоняет и Левку и котов. 3 Магда, inucya та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Доброе утро! 6 1 Магда, Natali06, Lika_N та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Привет, Сонячний! 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Ну фссьоо, я в нього закохалася! 3 inucya, lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Тільки не називайте його Вася. Це ж Микита! Лис Микита! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Он молодой , поэтому энергичный и шкодный, ему ничего не стоит так нестись, чтоб сломать ветку в малине, а если охотится за галкой , то попу садит на свежепосаженый кустик клубники, а я смотрю и гадаю будет ли там ещё кустик когда он встанет, щавель как взошёл он его просто лапой повыковырил, половину грядки точно! Так что никакой он не Вася, он - наглая рыжая морда! 4 3 Jefry, Natali06, Lika_N та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Очень даже славная "наглая рыжая морда". 3 inucya, lana19 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Эдельвейс 103 Опубліковано: 24 квітня, 2020 (змінено) Пупсик рыженький !Такой мимишный рыжик !Я так хотела такого рыжего, но на тот момент котики были только других цветов.У нас британская кошка, серо-персиковая.Ну до чего же терпеливое создание . Змінено 24 квітня, 2020 користувачем Эдельвейс 6 lana19, Магда, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 24 квітня, 2020 38 минут назад, Эдельвейс сказал: У нас британская кошка, серо-персиковая.Ну до чего же терпеливое создание . "Всё, я лягла! Начинайте меня гладить!" 1 Эдельвейс reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Эдельвейс 103 Опубліковано: 24 квітня, 2020 Нашла детскую фотку Ксюши .Она страшно любит наблюдать, как хп хлеб месит.Пару раз уже почти падала в ведерко, когда я забывала его закрыть . 5 Магда, Natali06, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 24 квітня, 2020 Какая любопытная лапочка 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 24 квітня, 2020 В 23.04.2020 в 17:38, Магда сказал: Тільки не називайте його Вася. Першого нашого рудого кота звали Помпей)) І коли через багато років у нас з*явмвся Кузьма. то всі ще довго його звали Помпей)) 6 часов назад, Эдельвейс сказал: Нашла детскую фотку Ксюши Ох. Ксюша. шубочка из плюша)))) Красотка! 2 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 24 квітня, 2020 Молли. Портрет .Без масла 6 Магда, Эдельвейс, lana19 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 24 квітня, 2020 А це наша нагла руда морда (тут має бути зацьоманий-зацьоманий такий смайлик :) ) 4 1 УкраІнка, lana19, Jefry та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах