Перейти до вмісту
Natali06

росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!

Recommended Posts

Аня, Радушка, отзовись!!!!!!!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

У нас сьогодні бахнуло, православні пі*дори поздоровили. Я людина невіруюча, тому у висловах не стримуватимусь.

Щоб ви, кацапські виб*лядки смердючі, в муках дохли ще у зародку. Щоб ви, сучасні фашистські суч*ари все життя горіли в пеклі, дупо*лизи пуй*ла.

Вибаче, але інших слів для кацапської нечисті у мене немає.

Змінено користувачем irysska

Поділитися повідомленням

3 години тому, irysska сказав:

православні пі*дори поздорочили

«Вот говорят, что русские – народ-богоносец. Правда, они люди религиозные. Они прежде, чем тебя топором зарубить обязательно перекрестятся».  Это – диагноз Достоевского, который прошел каторгу. Он хорошо знает, о чем говорит. Все, что они взяли от православия – перекрестится перед тем, как зарубить тебя топором

Поділитися повідомленням

В 03.05.2024 в 15:44, справжня господиня сказав:

Аня, Радушка, отзовись!!!!!!!

І вчора, і сьогодні спілкувалась с Анушкой. Жива, займається своїм огородом. У Ані вже свої огірки в теплиці зростають. Такі гарненьки! А я ще огірки і насіння не сіяла, ні розсадою не висаджувала.

Не скажу що у Ані спокійно, бо підори жахають поблизу неї.

Но вона тримається) а що робить, треба надіятися що це колись скінчиться.

Поділитися повідомленням

1 година тому, lana19 сказав:

«Вот говорят, что русские – народ-богоносец.

IMG-2391d1874e5fcdee36e3c9695d72dfdc-V.thumb.jpg.1734de2f76b45cbd4602ae7eb7ee90ae.jpg

Все вірно, вот тіки перше слово написане х помилками :smileys-mehrere-smilies-994855:

Змінено користувачем musinka

Поділитися повідомленням

Воздушная тревога длилась 11 часов 2 минуты

photo1714935798.jpeg

Поділитися повідомленням

Ну для Донецької області не дивно, у них часто буває що червона

карта не гасне. У нас сьогодні ночью 5 часів тривога була І днем вес час волає, з маленькими перервами.

.

Поділитися повідомленням

Добридень, дорогенькі! В мене усе йде, як йде. На тривогу вже майже ніхто увагу не звертає, бо ховатися нікуди у приватному секторі. Єдине... намагаюся не ходити зі двору, коли загроза постійна. У суботу ледве встигла збігати до магазину між тривогами. Дуже надіялася, що у велике світле свято Христового воскресіння не буде обстрілів. Ага. Не з цими клятими братосусідами. Діти знов поїхали з онуками до Ужгороду, то я знов живу на дві хати (поки метро працює). Часу вільного зовсім нема. Може воно і на краще. Коли багато справ, дурні думки до мізків не лізуть

Тримаємося! Треба дочекатися нашої Перемоги у світлому розумі! Все буде Україна! 

Поділитися повідомленням

Аня, ти хоч іноді заходь і пиши ЖИВА. Більше і не треба, бо як чую про Харків, то тільки тебе згадую.

Поділитися повідомленням

Olima  Оля!  Все нормально? Свет есть?

Поділитися повідомленням

Свєтік, ТГ та вайбер тільки. На форумі можу тільки з великого компа. А біля нього буваю раз на день зазвичай. Вибачайте. Виправлюся. Може.:biggrin:

Поділитися повідомленням

2 хвилини тому, РАДУШКА сказав:

Свєтік, ТГ та вайбер тільки. На форумі можу тільки з великого компа. А біля нього буваю раз на день зазвичай. Вибачайте. Виправлюся. Може.:biggrin:

Добре, хай ТГ та вайбер. А як мені тебе там знайти?

Лана, в тебе є Аня в ТГ, кинь мені.

Поділитися повідомленням

11 година тому, lana19 сказав:

Olima  Оля!  Все нормально? Свет есть?

Все нормально, світло виключали по районам, зараз уже скрізь є. Дякую за турботу.

Поділитися повідомленням

Привіт усім добрим людям! Учора в нас тривога була більше 16 годин безперервно! Чим тільки не пуляли! Триндець! ППО - котики! Багато збили. Але ракети ж! Є влучання.  Дуже мало часу ракети до нас летять, на жаль.

Поділитися повідомленням

Сьогодні КАБ прилетів по кладовищу, де моя сімейна ділянка. Там 10 поховань в одній огорожі. Не знаю, чи постраждала. І не знаю коли зможу попасти туди. Ну, що їм зробили наші могили???

Поділитися повідомленням

Аня, це жахливо. Але насправді їм однаково куди стріляти. Ми стараємося зрозуміти їх логіку, а логіка там одна - нищити. Нищити все і вся, це орки, їм не притаманні людські цінності і почуття. Мені здається там задоволення вже від самого процесу руйнування, а якщо це принесе ще їм якийсь і матеріальний зиск - це вже взагалі вершина бажань. 

Поділитися повідомленням

photo1716310602.jpeg

Давно не було страшної казки на ніч. Новий хлопчик у трусиках. Версія 3.0

Черговий шедевр від мосфільму.

Поділитися повідомленням

В 21.05.2024 в 20:36, lana19 сказав:

Давно не було страшної казки на ніч. Новий хлопчик у трусиках. Версія 3.0

Черговий шедевр від мосфільму.

Ох і придурки, простиГосподи

Поділитися повідомленням

Добридень, дорогенькі! Харків - залізобетон! Харків - Україна! Увесь цей нескінчений кошмар тільки додає сил триматися.

Над містом майже постійно кружляють дрони-розвідники. Ми знаємо - над яким районом літають, то туди будуть стріляти. Таке враження, що місто поділене на квадрати і його обстрілюють по якійсь схемі.

Але Аня підстриглася та пофарбувала волосся. А завтра з подружкою збирається пити пиво, бо, коли ж його пити, як не у неділю? та під не такі вже й далекі, але, все ж далекі, вибухи... А на десерт в нас буде своя суничка-полуничка з морозивом! З цією клятою війною кожен прожитий день став святковим. Справжні друзі стали ближчими (не зважаючи на відстань між нами), а НЕсправжні відвалилися, як висохлий бруд. Навіть Душа не болить за "втрату". Хіба будеш плакати за шматом багнюки? "Рідна кров" виявилася не такою вже й рідною. Видно, правду кажуть, що справжня рідня дуже рідко зустрічається в одній сім'ї.

Тримаємося, дівчата! Бо тим, хто там, боронить нашу багатостраждальну НЕНЬКУ, треба знати, що їх чекають! Що в них вірять!

Поділитися повідомленням

российские убийцы сбросили 2 КАБа на гипермаркет «Эпицентр» в Харькове.

Площадь пожара – 15 тысяч квадратных метров.

Много раненых и пропавших без вести.

Второй прилет был, когда уже приехали пожарные и начали тушить.
российские мрази...

В компании заявили, что персонал начал эвакуацию сразу после объявления воздушной тревоги, однако два удара произошли в считанные минуты.

Еще один удар  пришелся по Центральному парку, сообщил Игорь Терехов.

Мэр города добавил, что информация о пострадавших и разрушениях уточняется.

IMG-20240525-171704.jpg

Еще один прилет в Харькове в район жилой застройки

Поділитися повідомленням

С Аней Радушкой все норм

Поділитися повідомленням

Відео з коптера: наслідки ворожої ракетної атаки по центру Харкова

Поділитися повідомленням

Без коментарів

Поділитися повідомленням

У ніч на 31 травня ворог атакував Харків п’ятьма ракетами С-300/С-400 із Белгородської області

Послідовність російських ударів була така:

▪️Перша ракета зруйнувала магазин;
▪️Друга знищила майже цілий під'їзд житлової п'ятиповерхівки;
▪️Далі росіяни поцілили у швейний цех, там загинув охоронець.
▪️Останні дві ракети прилетіли поблизу цього цеху — прямо на вулицю та в лісосмугу неподалік

Четверо людей загинуло та 25 поранено: на фото наслідки масованої ракетної атаки по Харкову із застосуванням тактики «повторного удару»

Четверо человек погибли и 25 ранены: на фото последствия массированной ракетной атаки по Харькову с применением тактики «повторного удара»

photo1717135936.jpeg

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз