Палич 56 Опубліковано: учора в 06:39 20 годин тому, Справжня господиня сказав: Палич, от скажи мені чесно- Це до чого в профільній темі? Є ж приватні повідомлення? Нерви? Чи нема з ким посваритись прилюдно? Я ж не можу тут в темі певного рецепту, відповідати тобі на особисті запитання , хоть чесно хоть не чесно. Чи тут вже нема Правил? Звісно, бо "подобається" бачу поставив адмін. ( Просто запитав, хотів разом з ким то (в один час) спекти цю панеттоне італійську. Що б по ходу консультуватись з "колегою". Це заборонено? Чи що? Без обід. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 964 Опубліковано: учора в 07:31 43 хвилини тому, Палич сказав: Це до чого в профільній темі? Є ж приватні повідомлення? Нерви? Чи нема з ким посваритись прилюдно? Я ж не можу тут в темі певного рецепту, відповідати тобі на особисті запитання , хоть чесно хоть не чесно. Чи тут вже нема Правил? Звісно, бо "подобається" бачу поставив адмін. ( Просто запитав, хотів разом з ким то (в один час) спекти цю панеттоне італійську. Що б по ходу консультуватись з "колегою". Це заборонено? Чи що? Без обід. Ігор, тоді вибач мене, якщо мої риторичні запитання виявилися для тебе зворушливими. І ти не питав, хто і коли буде пекти. Ти питав " А не рано вже пекти? Кажуть треба в чистий четверга, або в суботу, в п'ятницю нільзя." От я і відповіла. Ще раз вибач, якщо чимось зачепила. Я не обідилася, мене важко обідити. Мир, дружба, паска. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Палич 56 Опубліковано: учора в 08:24 52 хвилини тому, Справжня господиня сказав: І ти не питав, хто і коли буде пекти. А це тоді що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Палич 56 Опубліковано: учора в 08:34 (змінено) В 28.03.2026 в 22:46, Палич сказав: Хто ще буде пекти в цьому році за цим рецептом? Це для "Хто". Змінено учора в 08:37 користувачем Палич Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Палич 56 Опубліковано: учора в 08:35 (змінено) В 29.03.2026 в 11:26, Палич сказав: Коли ви будете пекти, в середу? А це для "Коли". Все, я обідився..живіть тепер з цим)) Змінено учора в 10:54 користувачем Палич 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 964 Опубліковано: учора в 10:38 о боже... все перекрутив... 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 449 Опубліковано: учора в 18:08 Палич, Свєтік, ви ж знаєте, що біля тіста не можна сваритися ) Так що дуже вас прошу бути чемними біля тіста) І тоді пасочка віддячить всім своєю пишністю. ❤️ Палич, лайк Свєтіку заслужений) Кожен має право на свою думку. Вона вам написала по-доброму , по - товариські, то нащо тут ображатися? А те, що не по темі, згодом прибереться. 2 Магда та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 726 Опубліковано: 22 години назад 13 години тому, Палич сказав: Все, я обідився..живіть тепер з цим)) Палич дужки поставив! Він усе зрозумів! Палич жартує! 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах