IRR 5 346 Опубліковано: 20 серпня, 2018 за неделю - минус 1,8кг фигасе. Круто молодец какая ты, Инночка. И один день сделала разгрузочным: арбуз и кефир. как хорошо летом арбуз и кефир, огурцы и молоко и помидоры)) жалко, что лето так быстро заканчивается, фьють и нету 2 Kira та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 20 серпня, 2018 за неделю - минус 1,8кг Да, это точно круто. Инночка. Прям мечта . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 серпня, 2018 Арбуз хорошо помог! Но за пределы двора не выходила двое суток ))) 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 22 серпня, 2018 (змінено) Вітаю шановне товариство струнких дівчат!!! Звітую за три тижні своєї "протасовки": мінус 5 500 кг Чому "протасовки"? А тому,що до 11серпня я ідеально дотримувалася всіх рекомендацій щодо харчування по протасовці,а саме 11.08.2018року пішов збій. Трималася цілий день ,а ввечечі таки вхопила кусочок торта. А на другий день знову смаколики пішли в хід (по трішечки),а ще 19 серпня теж був збій. Отож за два тижні я мала двічі плюси по 1.100кг Це було день народження в Улянки і Миколи ( святкували два дні) і ювілей в сестри. . А тепер я міркую,чи ж то мені далі рухатись по Протасовці на 4-5 тиждень,а чи вертатися на перший (тобто знову з салатів починати )? Тому що моя "протасовка" уже халтурна. Але що хочу сказати: ТАКИЙ результат мене теж втішає! Змінено 22 серпня, 2018 користувачем Уляна-ляна 8 natamylove, N@T@, Qween та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 22 серпня, 2018 Оксанка, молодець! Результат суперовий! Тримайся й далі! Йди на 4, 5 тиждень. Я теж зриваюсь на фрукти. Був і хот-дог, й тістечко . Розцінювала це як нагороду, а хот-дог був необхідністю, щоб невід'їхати на пекельному сонці, бо за день ні кріхитки не вспіла поїсти й більше нічого не могла знайти)). Йду далі. За 3 тижня -4,500 кг. Дуже рада. Ця дієта лякає всіх і мене раніш теж, що треба сидіти на овочах. Але ця дієта для мене дуже вийшла легкою в психологічному плані. Зриви - це приз)) Продовжуємо й йдемо до перемоги! 7 natamylove, IRR, AlenaT та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 22 серпня, 2018 Ви разом скинули 10 кг 5 Grypana, Qween, Уляна-ляна та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 22 серпня, 2018 разом скинули 10 кг Це ми з Оксанкою на брудершафт 1 N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 22 серпня, 2018 Воображаемый попкорн))) Всем привет 2 IRR та Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 22 серпня, 2018 У меня почти минус 3 кг, но так как грешила, то вполне себе результат. Девочки, вы умнички, не то шо некоторые 4 IRR, Kira, Grypana та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 22 серпня, 2018 Какие все молодцы! Поздравляю всех с ответами! Горжусь вами! У меня -2 кг, но то такое... 4 УкраІнка, Kira, IRR та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 серпня, 2018 У меня -2 кг, но то такое... Не, Ленчик, не соглашусь! "Такое" - это лет до 30, а потом - каждый сброшенный кг становится все больше похож на подвиг. 5 N@T@, Grypana, Elenka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 22 серпня, 2018 Итого: общий вес форума уменьшился на 15 кг! Браво! Диана, Еленка - вы тоже молодцы! Даже, если вас больше шатало))) Кстати, теперь я мечтаю о каше). А её можно будет с 6 недели. А я мечтаю! Варю сливовое варенье. Лизнула с прихлёбыванием уже три раза))) Три чайные ложки. Ай-яй-яй. Ну надо же убедиться - не пересолила ли? 4 УкраІнка, Kira, IRR та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 22 серпня, 2018 Инночка, спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 22 серпня, 2018 Кстати, теперь я мечтаю о каше). А её можно будет с 6 недели. А я мечтаю! оч. опасные эти каши, так швидко ковтаются, непрiмитно. Як Наташа майлав кажэ ив не ив треба обов,язково мiряти порцию. Такое" - это лет до 30, а потом - каждый сброшенный кг становится все больше похож на подвиг. золотые слова на х-к повесить- так я согласна 4 Elenka, УкраІнка, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 22 серпня, 2018 треба обов,язково мiряти порцию. Кста! Я стараюсь есть всё в пределах стаканной нормы. на х-к повесить Сисьняюсь спросить: куда? куда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 22 серпня, 2018 Сисьняюсь спросить: куда? куда? О холодильнике речь! Наташ, это прям как в анекдоте: "О доме думать надо, о ДОМе!!!" 2 Grypana та N@T@ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 22 серпня, 2018 Наташа, я помню как я в свою протасовку мечтала о каше. Пару ложек овсяных хлопьев мне были как манна небесная. Так было вкусно и сладко! Кстати, до сих пор не могу сладкую кашу есть. Себе откладываю, а потом семье сахар добавляю. Сила привычки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 27 серпня, 2018 А чего это все молчат? Отчитываться кто-то думает вообще?! Я утром на весы шла, как на эшафот ))) А потому что знала, что всю прошлую неделю вела себя плохо... Ну,сами понимаете: день рождения в два этапа, праздники... Думала, что вернулась в исходную точку. Но вроде не так уж смертельно: +0,5 кг. Т.е. от начального веса -1.3кг. Беру себя в руки и продолжаю!!! 6 Grypana, inucya, IRR та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 28 серпня, 2018 у меня вес стоит видно тело бастует и требует спорта, которого у меня нету есть колбаса и яйца и курица тушеная, а спорта нету..... моя диета это подсчет калорий 1300-1400 держу но я то худею при 1200 но вот 1200 блин как то мало мне(((( поэтому ем 1300-1400 и организм не худеет 2 Grypana та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 28 серпня, 2018 потому что знала, что всю прошлую неделю вела себя плохо Вот-вот-вот. Завтра взвешусь. Но виноград, по капелюшечке (грамм 100, не больше) присутствует. Уже ж как себя бью по рукам. Было мороженое в праздник. Девочки, кто сушил баклажаны? Надо- не надо? Вкусно или фигня? Куда их потом пихать? У меня сезон сушки в разгаре. Сушу всё, что вижу))) 2 N@T@ та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 28 серпня, 2018 Девочки, кто сушил баклажаны? Надо- не надо? Вкусно или фигня? Куда их потом пихать? У меня сезон сушки в разгаре. Сушу всё, что вижу))) Я сама не сушила, пробовала у подружки и мне не понравилось, а их семья в восторге. Я сушу помидоры. перец, фрукты и в этом году пастилу 2 Grypana та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 28 серпня, 2018 Наташа, я сушила баклажаны. Мне понравилось их подсаливать перед сушкой, они тогда хранятся лучше. Добавляла в борщ, картошку тушёную, но ещё остались прошлогодние, ещё хорошие, оставлю. Сушила на всякий случай, он пару раз случился. 1 Grypana reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 28 серпня, 2018 Девочки, кто сушил баклажаны? Я сушила тоже . Сгоряча насушила сразу полную сушилку. Потом раза 4 пробовала разные варианты блюд с сушёными баклажанами и ни какое не понравилось. Потом остальные баклажаны пролежали года 3, ну и потом я их утилизировала. Кабачки, кстати, тоже сушили - продолжение то же что и с баклажанами. 2 Grypana та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 28 серпня, 2018 Анюта, зато спокойнее когда они есть.))) Кабачки тоже сушила.) 2 Qween та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 28 серпня, 2018 зато спокойнее когда они есть. Леночка, я вообще любитель запастись продуктами чтобы было спокойнее что они есть . 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах