Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 29.05.2019 in all areas

  1. 5 points
    fronya40

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Сделала я эти кабачки,только в сковороде гриль газ. Это ну очень вкусно!!!! Смазала маслом язычки. И отправила в сковородку. В измельчителе блендера смешала масло, укроп,чеснок и соль. Полила язычки.оооооо.это очень вкусно))
  2. 2 points
    Таня, я дуже рада, що тобі сподобався рецепт! Я кабачки в принципі можу кілограмами їсти то ж жарені без олії і борошна саме те. Часто на вечерю влітку в нас буває кабачки-гриль із заварним житнім хлібом і помідорами, смакота.
  3. 2 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я думала, я знаю про кухонні гаджети все... Тільки що прогуглила, перший раз про таке чую, ото я турок! А є різниця в результаті між звичайною гриль сковорідкою і такою? І чому не вразила? Не зовсім уявляю спосіб приготування, мені здається, там не рівномірно розподіляється температура, та й не світить мені такий прибор - в мене електрична плита. Але ж цікаво! Вік живи, і вчися вік.
  4. 2 points
    fronya40

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Магдочка,дякую дуже. Але це- ж не та сковорідка,це гриль- газ.така,з діркою для газу. А твій рецепт може ти його виложишь,щоб не загубився такий цінний. У мене є чугунна гриль,приготую цю смакоту.
  5. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Девочки, всем привет. Наконец-то мне удалось зайти на наш форум, всё меня не пускало ни с компа, ни с телефона. А у меня начался сезон заготовки напитка из бузины, это так вкусно. На завтра планирую окрошку, а ещё сегодня сварила адыгейский сыр, стоит пока под прессом до утра.
  6. 1 point
    Алцьона

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    У меня идей полно, но времени на них катастрофически не хватает( огороды начались((( Потому завтра с утреца пюрешечку заделаю, с котлеткой. Обед- гречневый супчик. На ужин блинчики с сыром твердым и по одному с икоркой поласувать) малышарику молочную кашу с мультизлаками нордик. Вот такой простенький набор, компот не успела сварить, а пить хочется ж, открыла березовый сок с апельсином и черносливом! А вообще, подумываю над Оливьешкой! Так хочется!!!
  7. 1 point
    Алцьона

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Яка красотЄнь!!! Такі чудові полосатики! Треба іх буде рецептиком окремим виставити, щоб не згубились в нашій бурній переписці)))
  8. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Таня, скворода-гриль -це ж бомба! Зараз вже йдуть свіжі молоді овочі - на грилі просто А можна я тут скину посилання на свій рецепт на іншому форумі? Якщо ні, модератори, видаліть, будь ласка. Просто зараз вже готувати і фоткати не хочу, а хочу Тані підкинути ідею кабачків-гриль. Це мій рецепт, можна сказати, "авторський", дуже швидко і смачно виходить: 3 шт. кабачків 3 зубчики часнику 50 мл оливкової олії великий пучок кропу морська крупна сіль Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму. В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в кашку кріп, часник, сіль та оливкову олію. Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм. Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік. Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом. Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва. Так жарити можна і баклажани, але іх я змащую вже майонезам з часником, мені так смачніше
  9. 1 point
    fronya40

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    ой,ну наконец то. Оживите тему. А то что то я в печали.. не знаю, что готовить. уже и сковородку гриль газ купила- но что то она меня не вдохновила... сегодня испекла Энжика бисквитный рулет. Хочу сделать сметанный крем с желатином. и клубнику. Но это пока хочу.. может обойдусь вареньем.... и запекла в аэрогриле картошку молодую. потом ее укропом. И салат с капустой... утром омлет с аэрогриля. вот и все на что я гожусь....
  10. 1 point
    SlavkO

    Борщ "По-кировоградски"

    Мы в этом отношении все дети асфальта. Буряк (свекла) как и морковь имеет массу сортов всевозможной степени интенсивности цвета и области спектра. Нас еще как в совке еще приучили к агрессивно-фиолетовому, так и живём в полном пищевом невежестве. В рецептах "западных" кулинаров иногда встречаю смесь различных буряков, но у нас можно найти только один тип, тот самый агрессивнофиолетовый. Тот, что полосатый - гораздо реже, и именно им хозяйки в борщ - брезгуют. Не тот колЁр.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×