Креативний та простий рецепт зі звичайного кабачка та фаршу
Котлети:
Цибуля - 180 г
Фарш - 400 г
Сухий часник - 2 г
Паприка копчена - 2 г
Сіль, перець
Вода - 50 г
Моцарела - 50 г
Соус:
Сметана - 100 г
Огірок - 20 г
Кріп - 2 г
Часник - 1 г
Перець чорний
Сіль
Булочки:
Кабачок - 350 г
Яйце - 1 шт
Мука - 50 г
Панірувальні сухарі - 100 г
Олія - 120 г
Помідор - 60 г
Листя салату - 40 г
Спосіб приготування:
Нарізаємо мілко цибулю та додаємо її до фаршу, додаємо сухий часник, копчену паприку, сіль, перець і все перемішуємо;
Додаємо воду та цибулю, знову гарно перемішуємо;
Формуємо котлетки;
Готуємо соус:
До сметани додаємо мілко нарізаний огірок, укроп та мілко нарізаний часник, сіль та чорний перець;
Нарізаємо кабачок товстими кільцями та посипаємо сіллю, перемішуємо та посипаємо мукою;
В окремій мисці одне яйце з сіллю перемішуємо ретельно вилкою,
Кабачки в муці занурюємо в яйце з двох сторін, щоб кабачок повністю був покритим яйцем;
Потім обвалюємо його в панірувальних сухарях;
Викладаємо кабачки на розігріту сковорідку з олією;
Обсмажуємо до хрусткої скоринки з двох сторін;
Сформовані раніше котлетки з фаршу також обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією з двох сторін;
Нарізаємо помідор кільцями, нарізаємо листя салату;
Далі, збираємо бургер. Кабачок намазуємо соусом, кладемо помідор, листя салату, котлету, кабачок.
Супер, наш бургер готовий:)