Ми впевнені, це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану.
Баклажан - 650 г
Сіль, перець
Оливкова олія - 20 г
Цибуля - 180 г
Перець болгарський - 100 г
Зелена цибуля - 30 г
Фарш із яловичини - 400 г
Сухий часник - 2 г
Кетчуп - 50 г
Соєвий соус - 20 г
Моцарела - 100 г
Спосіб приготування:
Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С (374 F) на 15 хвилин;
Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю;
Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом;
Натираємо моцарелу;
На засмажені баклажани додаємо тушений фарш;
Зверху кладемо базилік та моцареллу;
Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С (392F).