Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.07.2023 in all areas

  1. 1 point
    Пішла дивитись, що то за "тваринка", ця йошта))) Йо́шта — гібрид смородини та аґрусу Навsть не знала про таке! Дякую, за освsту! Нехай смакує!
  2. 1 point
    Ми впевнені, це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану. Баклажан - 650 г Сіль, перець Оливкова олія - 20 г Цибуля - 180 г Перець болгарський - 100 г Зелена цибуля - 30 г Фарш із яловичини - 400 г Сухий часник - 2 г Кетчуп - 50 г Соєвий соус - 20 г Моцарела - 100 г Спосіб приготування: Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С (374 F) на 15 хвилин; Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; Натираємо моцарелу; На засмажені баклажани додаємо тушений фарш; Зверху кладемо базилік та моцареллу; Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С (392F).
  3. 1 point
    Це знову я) На цей раз з йоштою. З кілограма ягід об'єм вийшов такий самий. Тільки соус солодший (що дивно, бо йошта була однаково кисла, як і порічка) і густіший. А смачний як і з порічок. Вони навіть кольором однакові вийшли.
  4. 1 point
    Lozja

    Огурцы маринованные "Тёти Маргиты"

    Ингредиенты: Зонтики укропа Чеснок 2-3 зубка Гвоздика 2-3 шт. Сахар 2 ст.л. с горкой (50 г) Соль 1 ст.л. без горки (12 г) Уксус 9% 60 г Ингредиенты указаны из рассчёта на 1 л банку. Банки моем, укладываем на дно зонтики укропа, так чтобы покрыло дно, режем кружочками чеснок. Накладываем плотненько огурчики. Затем в каждую банку бросаем по 2-3 гвоздички (обязательно!). Засыпаем сахар, соль, наливаем уксус и заливаем доверху водой из-под крана. Накрываем стерильными крышками и стерилизуем в воде до того момента, когда нижний слой огурцов поменяет цвет. Как нижние огурчики потемнели - закатываем банку. Переворачиваем до остывания. Всё. Еще не встречала человека, которому бы не понравились наши огурчики. Закрываем по этому рецепту много лет. Взят рецепт у маминой тёти, у которой всё всегда одуренно вкусно (дай Бог ей здоровья еще на много лет). Если Вы что-то измените в рецептуре на своё усмотрение, за результат не ручаюсь! Приятного аппетита! :smile1:
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×