Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26.07.2023 in Повідомлення

  1. 2 points
    Никогда не думала что полюблю СВЧ. Вот огурчики в ней сделала. Консервировать - в планах не было. Делала на поесть сейчас. Чтобы не занимать полки в холодильнике, решила "временно" законсервировать. Стерилизовала только крышку. В просто чистую банку положила нарезанные овощи. Залила холодной питьевой водой и на 6 минут в СВЧ. Вода закипела. Огурцы стали менять цвет. Вытащила. Закрыла крышкой. Не укутывала. Стоят почти три недели. ТТТ - не взорвались. Делала два варианта по рецептам Анечки и Еленки.
  2. 1 point
    Максим Chef

    Млинці з кабачка та сиру

    Незвичайні млинчики з кабачків. Так просто і так по новому. Кабачок - 400 г Борошно - 110 г Яйця - 3 шт Молоко - 300 г Моцарела - 60 г Олія - 50 Сіль Цукор Кріп - 10 Спосіб приготування: Натріть кабачок на терці та гарно вижміть всю воду; До натертого кабачка додайте 3 яйця, сіль, цукор, кріп, моцарелу, олію, борошно та молоко; Все перемішуємо; На розігріту сковорідку наливаємо млинчики на смажимо з обох боків;
  3. 1 point
    Olima

    Огурцы в кетчупе по рецепту моей мамы

    Світлана, в цей раз робила в каструлі на пару, бо було шість літрових баночок. А коли роблю в СВЧ, то все як в рецепті, з холодною водою. Лише коли витягую банку, а там трохи менше води становиться, то доливаю кип'ячим розсолом і закатую.
  4. 1 point
    Я щось трохи психанула. Зварила борщ, натушила кролика, голубців, тефтельок, насмажила печінки. Тепер питання - хто все їстиме?
  5. 1 point
    lana19

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наталя! Картоплю відварювати не потрібно. Дуже ретельно вимити картоплю. Сковорідка має значення. Можна з чавуну чи щось аналогічне. На тонкій тефлоновій картоплі смажиться довше. (Навіть не смажиться – сохне). Трохи рослинної олії. Розігріти. Вогонь трохи більший за середній. Додати картоплю. Сковорідку краще взяти більшу. Картопля має покрити дно. Жодних других поверхів з картоплі. Накрити кришкою. Смажимо на одному боці до появи характерного запаху смаженої скоринки. Жодних лопаток! Однією рукою піднімаємо сковорідку. Інший притримуємо кришку. І трясемо. Картопля сама перевернеться. Зазвичай жаріння займає приблизно 10-15 хвилин. Вимкнути нагрівання. Посолити та посипати картоплю часником та кропом. Струсити сковорідку і залишити на 3- 5 хвилин на вимкненій конфорці. Ну дуже смачно!
  6. 1 point
    lana19

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    У нас сегодня на ужин. Молодая картошка в кожуре. Жареная на сковороде с укропом и чесноком. Теплый салат из синеньких (в СВЧ) с помидорами, луком и много зелени. Очень его любим за быстроту и вкус. Малосольные огурцы быстрейшие. Снова из СВЧ на рассоле от предыдущих огурчиков традиционной ферментации. На вкус - не отличить от обычных. Хрустящие. И чем хорош метод - подходят любые огурцы. Даже немного начинающие вянуть. Их не нужно замачивать. Нарезать на колечки. Залить рассолом ( в рассол немного добавить соли) и в СВЧ на минут 5. Вода закипит - только начнут менять цвет. Все. Остыли - в холодильник и через час можно есть. И остатки шашлыка (маринад на кефире)
  7. 1 point
    natamylove

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Я сьогодні зварила рульку в скороварці совдеповської,1 год 30 хвилин,забагато часу,наступного разу годинки вистачить,бульон шкода було викідать,зробила драглі чоловіку. Кабачкі в духовці запекла,жарко було,зато не жирно. Нарешті зварила молоду картоплю вперший раз,то все стару їли,та ще не доїли. Вчора зробила пана коту з молока замість морозива. Ще вперше роблю нугу,вона кипить ще.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×