Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26.04.2024 in all areas

  1. 2 points
    irysska

    Кухонні посиденьки (балачки)

    А мене дача відволікає, це якась віддушина. Як і розсада зараз, бо інакше я на дурку попаду. Воно все одне до одного .... Не знаю, можливо і у мене дача останній сезон, я ще не знаю. Мені останнім часом взагалі все настільки осточортіло, що ...не буду продовжувати, але нерви не витримують. Та і майже не залишилось у мене тих нервів. Тому поки є можливість, ковиряюсь з розсадою. А далі, якщо воно буде, то буду бачити. І не тільки з війною... Тому мені Світланину дачу шкода, але то її рішення і воно цілком раціональне.
  2. 2 points
    musinka

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Света, оце так новина у тебе! Стільки труда вклали в цю дачу! Не жалко? Но то ваше рішення, значит так надо було. Но і їздити на ту дачу теж далеченько, часу треба багато. А у мене зараз весь час займає на городі чи розсада. Дома тільки їсти приготувати , ну і на закупівлю з'їздити. Погода в цьому році радує, да і відволікається від поганих думок. Вот тільки недавно в дом зайшла, до смеркання гірчицю- седерат зрізала. Все що написала попереду, це писала учора. І тіки щас зайшла і побачила що сообщение зависло і не відправилось в тему. Но вже переписувати не буду. Света все пояснила. Може так і лучше, здоров'я важливіше всього. Нам, живущім на землі, намного легче. Хоть би в тому що їздити не треба. Для мене це великий плюс. Бо знаю що свого чоловіка я би не за яки ватрушки не витягнула би з хати. Так що. , Светланка, що не робиться , то робиться к лучшему!
  3. 1 point
    Шампиньоны 500 г Вода 50 мл Олия 50 мл Соль 1 ч.л. Сахар 1 ч.л. Уксус 9% 2 ст.л. Лавр.лист 2-3 шт. Перец душист. 2-3 горошины Перец горьк. 4-5 горош. Гвоздика 1-2 шт. Чеснок по желанию Свежие шампиньоны помыть, если надо порезать на 2-4 части. В кастрюльке вскипятить все составляющие, всыпать грибы. Жидкости вроде очень мало - так и надо. Без паники, ничего не добавляем. Под крышкой грибы начнут отдавать сок, жидкости станет больше. После закипания варить на среднем огне 5 минут, помешивая иногда. Вот сколько стало жидкости. Все, грибы готовы. Остудить и можно сразу подавать, Очень вкусные грибочки! У нас тут есть похожий рецепт от Николаешны, но у меня другие пропорции, нам этот вариант понравился больше!
  4. 1 point
    Сьогодні знову жарила пиріжки з цього тіста. Воно неймовірне! От скільки я вже тіх пиріжків пережарила, але ці просто супер-пупер! От повірте мені, спробуйте це тісто. Тільки борошно по рецепту! Так, тісто рідке, м*яке, руки олією мастите і вперед, все вийде! З того рецепта, що я писала з зірочкою, в мене сьогодні вийшло 16 пиріжків , пухнасті, м*якенькі, чудові! Миска велика, пиріжки теж немаленькі. Начинка 8 шт. тушкована кисла капуста (нарешті закінчилася!) и 8 шт. верхні картопля з кропом.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×