Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10.06.2024 in all areas

  1. 3 points
    Спробувала пекти отаке ТРДЛО. Це не матюк, це чеська-польська-румунська-щехтознаяка випічка дуже в них популярна. Знайшла перший-ліпший рецепт в ютубчику, зробила. Ну перший млинець як завжди комом. Цей досвід виявився дуже смачнющим, Вова досі гризе оті тринделики і каже, щоб пекла частіше.
  2. 2 points
    Фрекен Бок

    Вишнева начинка

    Ингредиенты: Інгредієнти Вишня без кісточок 450-500 гр Цукор 125 гр Крохмаль кукурудзяний 25 гр Метод В посуді з товстим дном (у мене пательня) положити вишні та половину цукру. Дати постояти, щоб зʼявився сік. На повільному вогні довести до кипіння та розчинення цукру (приблизно хвилину). Залишок цукру змішати з крохмалем та додати в вишню, акуратно та ретельно перемішати. Знову довести до кипіння та проварити до згущення крохмалю. Охолодити. У мене вперше в житті із пиріжків не витекла вишнева начинка).Ділюсь! Раптом не я одна така))
  3. 1 point
    Я вчора зробила кабачки миттевого поїдання, сьогодні наварила Шалтібарщай, зробила заготовки з хека як на ліниві відбивні. Зараз ще замариную свинячі відбивні, жарити буду вранці на сніданок. Ще на сьогодні в мене по плану наробити пельменів в заморозку, тісто і фарш вже чекають. Завтра на 3 дні на роботу, буде що їсти. Жарко...
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×