Ух, доїла я сьогодні баночку з перцем. Можна напишу свої враження?
Перець такий їм тільки одна я, я полюбляю з'їсти пару кусочків з чим небудь.
Добре, що я накидала малого перця, бо якщо він забрав гостроту з великого, то тільки з великим було би ну дуже гостро.
На наступний рік буду варити трохи менше за часом, бо хоч і варила по рецепту, але трохи м'якуватий вийшов. Десь в ютубі зустрічала відео, то там автор сказав, щоб був хрумкий, то перець варити не треба, а тільки закіпить, то одразу по банкам треба фасувати його.
І мабуть олії не буду додавати, або зменшу кількість, бо як тільки відкрила банку, то перець показався масляний, вже як від'їла його трохи, то наче і нормально тої олії стало.
Так що, Наталочка, рецепт з невеликими змінами думаю, що приживеться, у всякому разі насіння своє зібрала і вже думаю в якому місці садити той перець мені в цьому році .