Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 13.11.2024 in all areas

  1. 3 points
    Наталочка, оце ти молодець, хай хлопцям смакує . 22 кг м'яса це ж треба день сидіти нарізати його , я ось 5,5 кг у неділю зробила так і то мені напряжно було. Зате зараз смачно. 5,5 кг якраз влізло на 10 лотків, але сушилося м'ясо в цей раз 10 годин бо трохи товще нарізала ніж в перший раз і лотків добавила, то довше і вийшло.
  2. 2 points
    Оля, вибачай! Була не на зв'язку півтора тижні Треба було мені в вайбер, або ТГ писати, якщо терміново. Солі так і повинно бути) В мене ще інші пропорції є, але саме за цим рецептом хлопцям найбільш подобаються. Ура, ура! Я дуже рада! Нехай смакує) Наталя, якщо можеш забезпечити в духовці 60-65 градусів, не більше, то можна і в духовці. А в мене міні - заводик знову працює. По 22кг м'яска двічі на тиждень...Запитів море на всі напрямки.
  3. 1 point
    Нє, 5 з половиною годин) Ну і потім два рази по дві години розкладаю на лотки. Довго, заррраза, але що робити? Тут більше хвилює питання, що дорого. Мені по закупівельній ціні рахують м'ясо, але все одно немало виходить( Пішла розкладати чергову партію в сушарку. А завтра знову по 22кг м'яска поїду. Такий собі кругообіг...
  4. 1 point
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А у нас гарбузовий манник. Зранку з міцною кавою І трішки вечірнього осіннього вейбу, як тепер модно говорити) з гарячим молоком
  5. 1 point
    Наш святковий стіл в лісі - пів століття моєму Сані) Рибка, млинці і картопелька з грибами готувались на вогнищі.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×