Ингредиенты:
Риба
Сіль
Спеції для риби
Густа томатна паста - 1-2 ст.л.
Борошно
Олія для смаження
Метод
Ви хочете риб? Їх є у мене!
Розкажу вам дуже смачний спосіб смаження риби, причому будь-якої риби. Ну крім дуже шляхетних риб, яким не потрібні такі додаткові смакові прикраси.
У мене був великий лящ.
Рибу очистити, випатрати і розрізати на порційні шматки.
Рибу посолити, додати приправи до смаку. Додати 1-2 ст. густої (це важливо!) смачної томатної пасти та обмазати нею шматки риби. Залишити на 15-20 хвилин для просолювання.
Далі шматки риби разом з пастою обваляти в борошні. Ось як є на них паста, так і беріть обвалювати.
Смажити на сковороді в олії як завжди, тільки вогонь робіть менше, ніж звичайно. Паста може підгоріти на сильному вогні, стежте.
Ну і потім на тарілках – найсмачніша риба! Томатпаста дасть невелику кислинку, так доречну до риби, та й гарно.
Всім смачного!
Україна. Дніпро
Війна росії з Україною
День 829