Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05.12.2024 in all areas

  1. 2 points
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Світлана! Маю прекрасний рецепт якраз для такої почеревини, автор рецепта Марія Михальченко - молода і талоновита дівчина, автор каналу смаколик.ua. Сама роблю за цим рецептом, рекомендую, мені тут подобається все, і підібрані спеції, і технологія приготування. Почеревину розріщати на 2 шматки порівну 2 чайні ложки копченої паприки 1 ч.л. паприки 2 ч.л. сухого часнику 1 ч.л. сухого кропу 1 ч.л. чорного меленого перцю 1 ч.л. червоного меленого перцю 0.5 ч.л. італійських трав 1 ч.л. коченої солі + звичайна сіль (я даю тільки зіичайну кам'яну) Почеревину обваляти в суміші спецій, щільно замотати кожен шматок окремо в пергамент, а потім ще в фольгу. Залишити маринуватися в холодильнику на ніч. В скороварку-мультиварку налити води, аби не діставала до вставки, яка для готуванні на парі, вкинути туди ще лаврового листка та перцю-горошку, на вставку викласти почеревину, отак, як є, в пергаменті і в фользі і готувати під тиском 45 хвилин. Коли пройде час, тиск не спускати, лишати вихолонути в скороварці до кімнатної температури, потім перекласти в холодильник на пару годин. І все, можна їсти. Це справді смачно, дуже легко і швидко. Я роблю і в електричній скороварці-мультиварці, і в такій, що на плиту потрібно ставити - однаково смачно. Фото тільки чогось у мене немає, чи не знайшла, прямо як не я)
  2. 1 point
    Наталя, дуже мені подобається цей рецепт, дякую! Тільки от про сіль не зрозуміла, якщо в мене тільки звичайна сіль з АТБ, то скільки її треба і на яку вагу шматків? Бо боюся пересолити і недосол не хочу.
  3. 1 point
    Вчера пекла этот чудо рулет. Как же я его боялась. А он совсем не тяжёлый. Но очень очень вкусный.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×