Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03.02.2025 in all areas

  1. 2 points
    Olima

    Пиріжки з дивною начинкою

    Наче і не вдобно таким вихвалятися, але ж треба написати свої враження. Сьогодні, як всі знають, я пекла пампушки з часником, а вчора я ліпила пельмені і в мене залишився фарш, і що з ним робити не могла придумати, бо залишилося зовсім трохи, а сьогодні ліпила пампушки і у мене всі пазли склалися, як раз на два таких пиріжка. Із одного пиріжка синочка хотів зліпити серце, з'єднавши два кінця як в пельменях, але тісто розійшлося, ну головне в цей раз була не форма, а спробувати смак цих пиріжків. Трохи треба було підсолити фарш, бо тісто було пріснувато для пампушок, бо там заливка солоненька зверху. І, як писала Світлана, морква повинна бути гостра, ну у мене була не дуже гостра, але я і не планувала їх пекти. Верх нічим не змащувала, бо пожалкувала яйце на два пиріжка розбивати. Смак цікавий, соковиті вийшли, треба ще пекти, щоб розпробувати, бо три роти на два маленьких пиріжечка, то навіть толком не розпробувала. Точно ще планую їх приготувати, бо мені посмакували вони.
  2. 1 point
    Оце ти правильно зробила, Олю! Тепер буде в тебе нагода зробити тих пиріжків більше. Вони дійсно смачні! Я нещодавно знову їх готувала для своєї замовниці, дуже вони їх люблять. І роблю завжди 15 штук, їм 10 і нам з Вовою 5 залишається. Вже не фоткала, шо їх фоткати, однакові. А моркву ти могла трошки перцем притрусити, ну то таке. Головне, що смакували тобі.
  3. 1 point
    Клас! Я б оце з'їла б отих пампушок! Аж смак відчула)
  4. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Сьогодні був борщ, а до борщу пампушки з часником
  5. 1 point
    Я печу не у формі, роблю на протвіні на пергаменті. Розкачувала тісто розміром приблизно 22х32, лінійкою міряла, щоб однакові були. Потім же краєчки закручувала, тому вийшов тортік десь 20х30. Я ще перед обсипкою завжди обрізаю зо всіх сторін приблизно по 1,5-2 см, бо края завжди більш сухуваті. От Вова тоді радіє! В мене получився торт легший за Анжелин, бо я масла менше додаю, всього 1,5 пачки і обрізаю трошки. Пекла його ще 2 січня, заказала моя стоматологиня на ДН сина. Повний захват і в молоді, і в старших! Порада від мене - для крему масло Рошен 82,5! Хоча б половину від потрібного. Перевірено, крем вийде як треба! А в тісто я маргарин даю.
  6. 0 points
    Борщ варю без капусти, бо ми її не можемо їсти. А заради однієї тарілки з капустою борщ не зварити. Пампушки не роблю, бо Вова не може їсти часник, а без часника воно не те. Я іноді купляю собі в Варусі декілька пампушок часникових, дуже вони в них смачні. Чи то мені вже так їх хочеться, що все смачним здається. Отак і живемо. То не можна, то не готуй, а смак куди дінеш... Я хочу м*ясо смажене типу шашлика, щоб зубами кусати, а Вові подавай варене до вати, щоб губами їсти. Ну і готую як він хоче, бо не будеш на одну людину окремо готувати. Іноді відриваюся.
  7. 0 points
    Оля, я вже в дорозі! Залиш мені тарілочку борщу та трішки пампушечок! Я так скучила за нормальною їжею!
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×