Апдейт. Не розумію, як вставити це в пост. Але. Трохи змін. Сіль -12 гр змінила на повну чайну ложку, з гіркою. Сіль дрібна. Дріжджі - 20 гр достатньо. Я далі - технолоджіа🧑🏻🍳
Молоко - з холодильника(!). Яйца - з холодильника. Масло - з холодильника. Тобто, нічого «тёпленького», кімнатної температури і т.п.
Замішую в хлібопічці. Режим Пельмені.
Борошно, молоко, цукор, яйца - замісіти тісто, без фанатизму (сіль, масло поки не додаємо!). Залишити на 20 хвилин (аутоліз).
Після - заміс до гладкості (20 хвилин).
Після цього продовжую заміс та починаю по шматочку додавати холоде масло. Один за одним. Допомагаю лопаткою, якщо шматочки прилипають до стінок ведерка. Вдавлюю шматочки в тісто. По ситуації, коротше. (Масло холодне!). Коли масло повністю введено, тісто гладке, додаю сіль. Не горою відразу, а притрушувати всю поверхню тіста в декілька підходив. Завершую заміс. Залишаю в ведерці на ферментацію. Далі все як звичайно.
Якщо не робити всього цього, тісто вийде, звичайно. Але по «технолоджії»)) видить зовсім інше, повірте! Якщо є час та бажання, просто спробуйте❤️