Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 18.05.2025 in Повідомлення

  1. 5 points
    Апдейт. Не розумію, як вставити це в пост. Але. Трохи змін. Сіль -12 гр змінила на повну чайну ложку, з гіркою. Сіль дрібна. Дріжджі - 20 гр достатньо. Я далі - технолоджіа🧑🏻‍🍳 Молоко - з холодильника(!). Яйца - з холодильника. Масло - з холодильника. Тобто, нічого «тёпленького», кімнатної температури і т.п. Замішую в хлібопічці. Режим Пельмені. Борошно, молоко, цукор, яйца - замісіти тісто, без фанатизму (сіль, масло поки не додаємо!). Залишити на 20 хвилин (аутоліз). Після - заміс до гладкості (20 хвилин). Після цього продовжую заміс та починаю по шматочку додавати холоде масло. Один за одним. Допомагаю лопаткою, якщо шматочки прилипають до стінок ведерка. Вдавлюю шматочки в тісто. По ситуації, коротше. (Масло холодне!). Коли масло повністю введено, тісто гладке, додаю сіль. Не горою відразу, а притрушувати всю поверхню тіста в декілька підходив. Завершую заміс. Залишаю в ведерці на ферментацію. Далі все як звичайно. Якщо не робити всього цього, тісто вийде, звичайно. Але по «технолоджії»)) видить зовсім інше, повірте! Якщо є час та бажання, просто спробуйте❤️
  2. 1 point
    Ингредиенты: Молоко 200 мл Яйця 2 шт Дріжжи 10 гр сухих (або 30 гр пресованых) Цукор 65 гр Сіль 12 гр Борошно 450-500 гр. Масло вершкове розм'якшене 65 гр Метод У хлібопічку скласти дріжджі, борошно, тепле молоко, сіль, цукор, яйця. Добре вимісити тісто (у мене режим Пельмені). Наприкінці поступово ввести розм'якшене вершкове масло і знову добре вимісити. Дати підійти до збільшення в 2-2,5 рази. Далі обім'яти та сформувати пиріжки. Готовим пиріжкам також дати відстоятися близько години. Випікати при температурі 180 * 25-30 хвилин. Дуже приємне тісто, універсальне, підійде і для солодких, і для несолодких пиріжків та пирогів. Спробуйте!
  3. 1 point
    Зберігайте рецепт⬇️ Кабачок - 350 грам Куряче філе - 1шт Сулугуні - 120 грам Яйце куряче - 1 шт Сухий часник - 2 грама Сіль, перець Мука - 60 грам; Кріп - 20 грам Спосіб приготування: Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води; Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики; Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп; На деко вистилаємо пергамент; Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки; Викладаємо кульки на пергамент; Ставимо страву в розігріту до 195 С духовку на 20 хвилин. Смачного)
  4. 1 point
    Я такі брізолі теж люблю. Коли замало фаршу, то роблю ці брізолі, виходить багатенько та й смачненько. А я пекла отакі коржики молочні, Вова на них робив виделкою різні узори. Потім їв і все нахвалювався! А це я готувала печінкові котлети, люблю таке. Це не оладки, це котлетки. Смачні!
  5. 1 point
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Вчора згадала студентські роки в гуртожитку як ми купляли круглі вафельні коржи, перекладали їх фаршем, обмакували в яйце і смажили. Зараз це виявилося блюдо з модною назвою брізолі .
  6. 1 point
    Робила сьогодні Натині Млинці на залишках закваски з начинкою з свинячого серця, смачні вийшли, тоненькі, ніжні, прижився у нас цей рецепт
  7. 0 points
    Значить так) На сніданок Вафлі на залишках закваски, яйця з ріденьким жовтком з авокадо та тунцем. На обід напекла Хліба на залишках закваски, наварила Рибна юшка та стушила гречаники На перекус були біляші на Тісті для піци на залишках закваски (совалося в холодильнику занадто довго, а піци не захотів ніхто), нормальні біляші вийшли, підходить це тісто і для них А на вечерю буде свинина з Карамелізованою морквою та салатом з руколою, без десерту) Якось так, вихідні вдалися) Якось після всеночної тривоги захотілося відвести душу і приготувати чогось смачненького, та й на завтра якцапи вкотре лякають якоюсь своєю пукавкою, потрібно бути максимально підготовленим та врівноваженим) Надіюся, все, що від них вилетить - у них же і приземлиться.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×