І я на вихідних окрошку робила, у чоловіка це найулюблініша страва, може з'їсти все скільки буде. Я раніше робила тільки на сироватці і заправляла сматаною, тому у мене була відмова, що немає в продажу сироватки, тому, вибачте, окрошки не буде) То чоловік як бачив десь сироватку - закупляв літрами, доводилося робити окрошку) А потім якось спробувала розвести її айраном - і це нереально смачно. З тих пір роблю тільки на айрані, приловчилася нарізаю всього відразу величезну порцію, половину перекладаю в супницю на 3 літри, в ній солю, розвожу все айраном, в ній же і подаю на стіл. Іншу частину перекладаю в мискую затягую плівкою і зберігаю в холодильнику, її розвожу айраном вже на наступний день. Так маю два дні свіжу окрошку, чоловіку два дні щастя) А з роками і я вже полюбила цю страву, сама з задоволенням їм.