Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 15.08.2025 in all areas

  1. 2 points
    Якшо дрібними шматочками та ще й без шкурки, і варити кілька хвилин, то, звичайно, вийде джем. А якщо заморочиться - порізати скибочками (для естетики), шкурку не знімати, викласти це все в ємність, засипати цукром. Хай пустить сік. Потім його закип'ятити і влити у шматочки, перемішати. Хай стоять, поки не охолонуть. І таку процедуру зробити кілька разів. На останній раз можна у сироп добавити трохи желфіксу. Тоді янтарні ціленькі скибочки будуть плавати у густому сиропі. Ну то вже кому що подобається.
  2. 1 point
    Світланко, тоді звари ціленькими шматочками. Може таке більше сподобається?
  3. 1 point
    О, так! Я теж шанувальниця твоїх ульотних помідорок. Дякую!
  4. 1 point
    Коротше, шкірочка знялася дуже добре, сама здивувалася. Вже наварила варення і варю компот з залишків. Завтра ще куплю персиків і ще хочу варення і закатаю компотом на зиму. Персики по 40 грн набагато вигідніше малини по 200.
  5. 1 point
    Сама і відповідаю. Відкрила на днях одну банку того перцю. Ну шоб просто його їсти, то смак треба доводити, сіль додати, цукру...А я зробила ікру! Закривала сині полуфабрикатами, от ті сині та цей перець без шкірки, та підсмажила ще цибулю з морквою і додала кетчуп Лагідний... уууу, яка смакота!!! Тільки ложки клацали по мисці! Зараз ще ікри зроблю, бо залишилося в банках трохи всього.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×